Folderhouders; in alle soorten en maten

17 december 2014

Folderhouders zijn perfect om je promotiemateriaal of informatie op een professionele manier te presenteren. Geen rondslingerende brochures, prijslijsten of tijdschriften meer; folderhouders creëren overzicht en ruimte. Bovendien zorgen ze voor een optimale presentatie van je promotiemateriaal, waardoor jouw doelgroep beter bereikt wordt!

Displaysenzo heeft ook meervoudige folderhouders  in het assortiment. Dit zijn de populairste modellen  samen gevoegd tot 1 model. Ze zijn ideaal voor het presenteren voor meerdere brochures, flyers of tijdschriften.

Bekijk alle folderhouders van Displaysenzo.

Vanaf nu geen rondslingerende visitekaartjes meer op de balie! Deze zijn efficiënt en gelijktijdig met de brochures te presenteren in onze luxe folderhouder met visitekaarthouder.

Hoe kies je het formaat?

Onze folderhouders hebben we in verschillende formaten. Zo hebben we de modellen A4, A5 en A6. Ook hebben we het formaat 1/3 A4; perfect voor het meest voorkomende formaat folder.

folderhouder A4 transparant groen folderhouder A4 groen

Wandfolderhouders en balie folderhouders

Stel, de keuze is gemaakt; je wilt folderhouders aanschaffen. Waar moet je nog meer op letten behalve op het formaat? We hebben twee varianten; de wandfolderhouder en de balie folderhouder.
Beide modellen hebben een ophangsysteem, waardoor ze aan de muur gehangen kunnen worden. Echter heeft de balie brochurehouder een steunvoet, waardoor deze iets schuin van de muur afhangt. De hoge achterzijde van dit model zorgt ervoor dat de brochures netjes rechtop blijven staan. Wil je 1 model gebruiken voor beide doeleinden? Bestel dan de balie folderhouder. Weet je zeker dat je het folderbakje alleen aan de muur wilt ophangen? Bestel dan de wandfolderhouder.

Hoe bevestig je het folderbakje aan de muur?

Welk model je ook kiest, beide hebben een ophangmogelijkheid waardoor ze met een klein schroefje in de muur al bevestigd kunnen worden. Wil je geen gat boren in de muur? Bevestig dan de brochurehouder door middel van een alternatieve manier zoals zuignapjes, haakjes of zelfs powerstrips.

wandfolderhouder A4 transparant groen Wandfolderhouder A4 groen

Luxe folderhouders

Naast de wandfolderhouder en de “gewone” folderhouder hebben we ook een luxe folderhouder.

De luxe folderstandaards hebben een uniek design en zijn van hoogwaardig materiaal gemaakt. Ze passen daardoor perfect in iedere ambiance. Bovendien zijn de verschillende formaten makkelijk te combineren door het mes-en-groef principe waardoor ze handig met elkaar verbonden kunnen worden. Het hoogwaardige glasheldere acrylmateriaal combineert de elegantie en schoonheid van glas met het lichte gewicht en de onbreekbaarheid van kunststof. Een klassiek geval van "form follows function"! Uiteraard zijn de luxe (wand)folderhouders verkrijgbaar in verschillende formaten.

Bedrukken van folderhouders

Alle folderhouders van Displaysenzo zijn gemaakt van hoogwaardige kunststof en hebben een lange levensduur. Dit maakt ze o.a. geschikt voor het bedrukken van je eigen logo. Doordat Displaysenzo over een eigen productie beschikt hebben wij de mogelijkheid om de folderhouders in huis te bedrukken. Hiervoor gebruiken we verschillende drukmethodes zoals tampondruk of zeefdruk. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies en een offerte op maat!

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 8.8, gebaseerd op 2257 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen