folderhouders

 • Folderrek of folderhouder? De vergelijking

  7 april 2016

  In drukwerkland is er regelmatig onduidelijkheid. Mensen weten niet wat het verschil is tussen bepaalde soorten drukwerk zoals folders, flyers en brochures. Logischerwijs bestaat er dus ook twijfel tussen de displays van deze vormen van drukwerk. Wat is het verschil tussen een folderrek en een folderhouder? Lees verder

 • Folderhouders voor buiten - De makelaar

  29 september 2015

  Tegenwoordig worden alle huizen die te koop staan of komen te staan voorzien van te koop borden. Een te koop bord geeft namelijk een attentiewaarde aan de woningen. Om een attentiewaarde te geven aan een woning worden er veel verschillende middelen ingezet. Al deze vormen van presentatie worden gebruikt onder de term buitenreclame.

  Lees verder

 • Handige tips voor een netjes ingerichte beursstand

  21 juli 2015

  Ga jij binnenkort met jouw bedrijf naar een beurs toe? Een goed doordacht idee over de inrichting van jouw beursstand is dan onmisbaar. Jouw beursstand dient namelijk als een visitekaartjes van jouw bedrijf. En  je weet ongetwijfeld hoe belangrijk een goede eerste indruk is. Met een uitnodigende en nette beursstand zal je sowieso meer bezoekers trekken en is de kans dus groter dan je deze na de beurs terugziet als een van je klanten.

  Lees verder

 • Folderhouders; in alle soorten en maten

  17 december 2014

  Folderhouders zijn perfect om je promotiemateriaal of informatie op een professionele manier te presenteren. Geen rondslingerende brochures, prijslijsten of tijdschriften meer; folderhouders creëren overzicht en ruimte. Bovendien zorgen ze voor een optimale presentatie van je promotiemateriaal, waardoor jouw doelgroep beter bereikt wordt!

  Lees verder

4 artikel(en)

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 8.5, gebaseerd op 1373 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen