Handige tips voor een netjes ingerichte beursstand

21 juli 2015

Ga jij binnenkort met jouw bedrijf naar een beurs toe? Een goed doordacht idee over de inrichting van jouw beursstand is dan onmisbaar. Jouw beursstand dient namelijk als een visitekaartjes van jouw bedrijf. En  je weet ongetwijfeld hoe belangrijk een goede eerste indruk is. Met een uitnodigende en nette beursstand zal je sowieso meer bezoekers trekken en is de kans dus groter dan je deze na de beurs terugziet als een van je klanten.

Begin met de basis

Een mooie beursstand begint natuurlijk bij de basis. Ga je een stand huren of locatie of heb je zelf een stand ter beschikking? Verder draait het hierbij vooral om een aantal basiszaken die toch vaak in alle drukte vergeten worden. Zorg er bijvoorbeeld altijd voor dat er genoeg ruimte is om door uw stand te lopen en een zitruimte kan erg effectief zijn om bezoekers op een prettige manier te vertellen over jouw bedrijf en bijbehorende diensten. Met wat planten en andere decoratie passend bij de huisstijl van jouw bedrijf creëer je een prettige en huiselijke sfeer in en rondom de stand.

Merkbeleving steeds belangrijker

Een nieuwe trend die we momenteel steeds vaker opmerken op beurzen is dat het vooral gaat om merkbeleving. Terwijl het vroeger vooral ging om productdemonstraties, gaat het tegenwoordig veel meer om merkbeleving. Het aantal bedrijven blijft maar groeien en daarom maken mensen steeds vaker keuzes op basis van een gevoel dat ontstaat door merkbeleving. Inspelen op experiences en belevingen is dus waar je je beursinrichting op moet baseren.

Nette stand dankzij handige folderhouders

Maar natuurlijk gaat het niet alleen maar om de merkbeleving, je staat uiteindelijk ook nog steeds op de beurs om jouw producten of diensten te tonen. Gesprekken doen het werk, maar door opvallende folders, brochures en/of visitekaartjes met voldoende informatie zorg je ervoor dat de bezoekers alles thuis rustig op hun gemak kunnen doorlezen. Nu is het gevaar hiervan altijd een rommelige beursstand met rondslingerend papierwerk, maar daarvoor hebben wij de oplossing. Handige kunststof folder- of visitekaarthouders helpen je jouw stand netjes en geordend te houden. Ze zijn in vele maten, modellen en kleuren verkrijgbaar, zodat er voor iedereen wel een geschikte folderhouder te vinden is.

Kijk eens rond in onze webshop voor een overzicht van alle soorten folderhouders waarmee je je beursstand altijd heel gemakkelijk netjes en geordend laat uitkomen.

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 8.8, gebaseerd op 2257 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen