Menukaarthouder; netjes én nuttig

15 juni 2015

Dagenlang gewerkt aan die prachtige nieuwe menukaart vol culinaire verassingen en blij met het eindresultaat? Maar je bent er nog niet! Je nieuwe menukaart moet natuurlijk wel op de juiste manier gepresenteerd worden aan jouw gasten. Een menukaarthouder biedt uitkomst!

Formaat kaart afstemmen met tafel

Hoe vervelend is het wanneer je uit eten gaat of gezellig een drankje op het terras gaat doen en je je gezelschap niet goed kunt zien door een veel te grote menukaart die alleen maar in de weg staat. Je wilt natuurlijk niet dat mensen jouw nieuwe menukaart het liefst van tafel willen halen. Tegelijkertijd wil je wel dat jouw menukaart opvalt en mensen naar jouw terras lokt. Formaat en vorm van de menukaarthouder spelen hierbij een belangrijke rol. Zorg ervoor dat je het formaat van je menukaart en de menukaarthouder afstemt op de grootte van de tafels.

 

Wegwaaiende menukaarten

Een ander veelvoorkomend probleem wat je gemakkelijk oplost met een tafelstandaard, is het wegwaaien van mMenukaarthouderenukaarten tijdens het terrasjesseizoen. Je wilt het jezelf, je personeel én je gasten natuurlijk niet aandoen om achter een wegwaaiende menukaart aan te moeten rennen. Bovendien kosten menukaarten die wegwaaien alleen maar geld. Met een menukaarthouder blijft jouw nieuwe menukaart gewoon netjes op tafel staan, ook wanneer het hard waait.

Beschadiging tegengaan

Hebben jouw gasten ook weleens, bewust of onbewust, de neiging om jouw menukaart om te vouwen of op een andere manier te beschadigen? Vooral kinderen vinden dit vaak een leuke bezigheid, zonder zich te realiseren dat ze de menukaart waar jij zo trots op bent, aan het vernielen zijn. De gasten die daarna aan diezelfde tafel aanschuiven, gaan vervolgens hun menu samenstellen met een slordige menukaart. Dat wil je voorkomen toch? Door jouw menukaart in een tafelstandaard van stevig kunststof te presenteren, blijft de kaart altijd netjes.

Maatwerk

Kortom,  om wegwaaiende menukaarten te voorkomen, kosten te besparen en tegelijkertijd je gasten altijd een nette schone menukaart aan te bieden is een kaarthouder de ideale oplossing. Deze menukaarthouders zijn in allerlei formaten, vormen en zelfs kleuren verkrijgbaar en zelfs wanneer je andere specifieke wensen hebt, dan is maatwerk ook mogelijk. Al met al voor elke horecagelegenheid de ideale oplossing.

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 8.8, gebaseerd op 2257 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen