Mooie visitekaartjes wil je graag netjes houden

14 januari 2015

Onlangs nieuwe visitekaartjes laten drukken? Of heb je standaard een grote voorraad in de kast liggen? Vooral als je veel netwerkt en je visitekaartjes vaak nodig hebt zul je ze op een handige manier willen bewaren, terwijl je ze ook netjes houdt.

Je zult standaard een voorraadje in je portemonnee of schrijfmap bewaren. Zo lang het om kleine aantallen gaat is dat geen probleem. Maar wat doe je als je op een beurs staat? Hoe presenteer je dan jouw visitekaartjes én die van je collega's op een nette manier?

Daarvoor gebruik je het best transparante visitekaarthouders. Deze bieden plaats aan enkele tientallen visitekaartjes. Zo hoef je ze niet steeds uit een lelijke kartonnen doos te pakken. Daarnaast staan ze mooi gepresenteerd, zodat iedere klant of bezoeker zich vrij kan voelen een kaartje uit de houder te pakken.

Visitekaarthouders met een kleurtje

Vind je transparante visitekaarthouders te saai? Kies dan voor een visitekaarthouder met een kleurtje. Bij Displaysenzo is de standaard houder verkrijgbaar in maar liefst 14 kleuren.

Dit is wat origineler en kan goed aansluiten bij je huisstijl.

Verschillende visitekaartjes in één houder

Sta je op een beurs met collega's? Of worden visitekaartjes van meerdere personen op een balie in de ontvangsthal gepresenteerd? Dan kun je natuurlijk meerdere visitekaarthouders naast elkaar zetten, maar dit ziet er al snel rommelig uit. Kies liever voor een houder met meerdere vakken. In het assortiment van Displaysenzo vind je bijvoorbeeld ook 3-vaks en 8-vaks visitekaarthouders.

Houder voor verticale kaartjes

Een veelgehoorde klacht van klanten is dat ze op internet alleen liggende visitekaarthouders kunnen vinden. Dit terwijl steeds meer mensen zich willen onderscheiden door middel van een staand kaartje. Bij Displaysenzo vind je daaorm ook staande visitekaarthouders.

Visitekaarthouders op maat

Hebben je visitekaartjes een afwijkende maat en passen ze niet in standaard houders? Dan kun je overwegen om visitekaarthouders op maat te laten maken. Wij produceren al onze producten zelf en kunnen dus ook maatwerk verzorgen. Je hebt dan vrije keuze in materiaal, kleur, formaat, vorm etc. Neem contact met ons op voor meer informatie over minimum bestelhoeveelheden en tarieven.

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 8.8, gebaseerd op 2257 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen