POS materialen

9 augustus 2015

Je zult deze term vaker voorbij horen komen maar wat zijn POS materialen nou eigenlijk? Het woord POS staat voor Point Of Sales materialen.  En is voornamelijk gericht op een goede presentatie van verschillende promotiematerialen.

Als bedrijfseigenaar/leider is een van de belangrijkste doelen toch het willen verkopen van je goederen en producten. En het liefst wil je dat je producten zichzelf verkopen; dat doe je met opvallende presentaties! Hiermee kun je je klanten net even dat extra zetje geven.

Point of sale materiaal kan eigenlijk bijna overal gebruikt worden: in de winkel, op kantoor of beurs, maar ook buiten of tijdens speciale evenementen. Met goed point of sale materiaal presenteert u uw producten of diensten nog sterker en zorgt u net even voor die extra stimulans die nodig is om de klant overstag te laten gaan.

Bij Displaysenzo kunt u terecht voor verschillende soorten point of sale materiaal. Zelf hebben we gekozen voor versagrips en deli-pins. Het is namelijk erg belangrijk om bij uw producten goede informatie of prijzen te kunnen plaatsen!

 

Versagrip prijskaart met klem Versagrips met prijskaart en kogel. Geschikt voor (prijs) kaarten tot 76 mm.Versagrips

 Versagrips

De versagrip van Displaysenzo zijn voornamelijk gericht op het presenteren van uitingen en prijskaarten d.m.v. de handige klemmen en schuifsystemen.

Je vind ze in verschillende samenstellingen en groottes. Ook worden de versagrips geproduceerd met kogels. Dit houdt in dat ze gemakkelijk te verstellen zijn in de gewenste stand.

 

 

 

 

Deli-pin Verschillende lengtes en pinnen. Sommige zijn verkrijgbaar met voet, andere met een pin.

 Delipins

De Delipins zijn ideaal voor het presenteren van uw food artikelen. U stopt heel de pin in bijvoorbeeld die homp kaas, en u kunt het prijskaartje er aan de bovenkant inschuiven.

Speciaal voor de klanten die geen pinnen in hun artikelen willen plaatsen; hebben we de big foot in ons assortiment opgenomen! U plaatst simpelweg de bigfoot op of naast uw product d.m.v. de standaard!

 

 

 

 

 

Dus bent u op zoek naar een nieuwe presentatievorm voor uw vleeswaren? Of wilt u toch echt dat prijskaartje bevestigen aan bijvoorbeeld een buis? Neem dan zeker eens een kijkje in ons POS assortiment. U zult zich verbazen over het gebruiksgemak!

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 8.8, gebaseerd op 2256 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen