Presentatie kaaswinkel met deli pins

9 september 2015

In een kaaswinkel heb je verschillende manieren om de kazen te presenteren. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de kazen te presenteren in hompen of bijvoorbeeld voorgesneden.

Wanneer je ervoor kiest om de kazen te presenteren in hompen; hoe kun je ze dan mooi uitprijzen zonder dat je toonbank rommelig overkomt? Met ons nieuwe assortiment deli pins is dit heel gemakkelijk en toch stijlvol.

Deli-pin Verschillende lengtes en pinnen. Sommige zijn verkrijgbaar met voet, andere met een pin.

We hebben verschillende soorten pinnen in ons POS assortiment zitten. Zo heb je bijvoorbeeld de delipin; deze kun je nu heel eenvoudig in de kaas steken. Aan de bovenzijde van de delipin zit een roterende kogel. Deze zorgt ervoor dat je de prijskaart perfect kunt instellen. Aan de bovenzijde van de kogel vindt je de grip. Hierin kun je een gelamineerde prijskaart stoppen tot 0.7 mm dik!

Mocht je liever geen pinnen in je kazen willen kun je ook kiezen voor voor onze big foot. Deze heeft een voet met een pin die verstelbaar is in hoogte. Daarboven op zit een kogel waarmee je de prijskaart op de perfecte manier kunt wegzetten. Aan deze bovenzijde vind je de grip. Hierin kun je een gelamineerde prijskaart stoppen met een maximum grootte van 88 mm.

Al onze delipins worden geproduceerd uit Nylon en zullen wit geleverd worden. Ze zijn te bestellen in onze webshop vanaf 5 stuks en worden binnen 2-3 dagen geleverd! Dus ben je nog op zoek naar een mooie presentatie voor uw kazen? Dan zijn deze pins zeker het bekijken waard!

Big foot De big foot sign houder met voet.

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 8.8, gebaseerd op 2257 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen