KLIKLIJST

Een kliklijst is een handige oplossing om posters te presenteren. Dankzij het handige kliksysteem zijn de uitingen gemakkelijk en snel te wisselen. Het ideale van deze kliklijst is dat ze gebruikt kunnen worden voor een staande en een liggende presentatie. Ook het bevestigen van een kliklijst is heel makkelijk, dankzij de 4 weggewerkte boorgaten op de achterzijde van een lijst.

Lijst  Foto-tabel 

 1. Kliklijst A4 zilver

  Kliklijst A4

  Een kliklijst ook wel wissellijst genoemd is een veel gebruikt presentatiemiddel voor verschillende soorten posters op te hangen. De kliklijsten van displaysenzo zijn geschikt om staande en liggende uitingen te presenteren. Deze lijst is uitermate geschikt voor het formaat A4.Schroeven en pluggen zijn inbegrepen bij de levering. De schroefgaten zullen weggewerkt achter het profiel zitten.

  Meer info
  Excl. BTW € 8,03 Incl. BTW € 9,72

 2. Kliklijst A5

  Kliklijst A5

  De kliklijst is voorzien van een aluminium framewerk geschikt voor zowel een staande als een liggende presentatie van uw A5 formaat drukwerk. Dit is gemakkelijk te realiseren dankzij de voorgeboorde schroefgaten die netjes weggewerkt zijn achter het frame. Voorzien van schroeven en pluggen.

  Meer info
  Excl. BTW € 6,75 Incl. BTW € 8,17

 3. Kliklijst a3

  Kliklijst A3

  Kliklijst om alle A3 formaat drukwerken mee te presenteren aan de wand. Eenvoudig op te hangen met behulp van de 4 boorgaten die netjes weggewerkt zijn achter het aluminium profiel. Schroeven en pluggen zitten als extra service bij onze wissellijsten inbegrepen. Geschikt voor een staande en een liggende presentatie. Verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en zilver.

  Kliklijst A3 zilverKliklijst A3 zwartKliklijst A3 wit
  Meer info

  Van € 14,04

  Special Price Excl. BTW € 10,95 Incl. BTW € 13,25

 4. Kliklijst A2

  Kliklijst A2

  Kliklijst om zowel staande als liggende A2 formaat posters mee te presenteren. De profielen zijn verstek gezaagd en geproduceerd uit aluminium. Hierachter zitten 4 boorgaten waarmee je de wissellijsten ophangt. Schroeven en pluggen zijn inbegrepen bij de kliklijsten.

  Kliklijst A2 zilverKliklijst A2 zwartKliklijst A2 wit
  Meer info
  Excl. BTW € 16,75 Incl. BTW € 20,27

 5. Kliklijst A1

  Kliklijst A1

  Een handige oplossing voor het ophangen van al uw A1 formaat posters. Staand of liggend maakt niet uit dankzij het handige ophangsysteem van deze kliklijst. De kliklijsten zijn voorzien van 4 boorgaten, compleet weggewerkt. Te verkrijgen in 3 verschillende kleuren.

  Kliklijst A1 zilverKliklijst A1 zwartKliklijst A1 wit
  Meer info
  Excl. BTW € 23,50 Incl. BTW € 28,44

 6. Kliklijst A0

  Kliklijst A0

  Deze A0 wissellijst is een handige oplossing voor het ophangen van al uw A0 formaat posters. Staand of liggend maakt niet uit dankzij het handige ophangsysteem van onze kliklijsten. De kliklijsten zijn voorzien van 4 boorgaten, compleet weggewerkt in de lijst.

  Kliklijst A0 witKliklijst A0 zwartKliklijst A0 zilver
  Meer info
  Excl. BTW € 55,55 Incl. BTW € 67,22

 7. Kliklijst B1

  Kliklijst B1 zilver

  Een handige oplossing voor het ophangen van al uw B1 formaat posters. Staand of liggend maakt niet uit dankzij het handige ophangsysteem van onze kliklijsten. De kliklijst is voorzien van 4 boorgaten, compleet weggewerkt achter het profiel.

  Meer info
  Excl. BTW € 30,55 Incl. BTW € 36,97

 8. Kliklijst B0

  Kliklijst B0 zilver

  Een handige oplossing voor het ophangen van al uw B0 formaat posters. Staand of liggend maakt niet uit dankzij het handige ophangsysteem van onze kliklijsten. De kliklijst is voorzien van 4 boorgaten, compleet weggewerkt achter het profiel.

  Meer info
  Excl. BTW € 61,10 Incl. BTW € 73,93

  Niet in voorraad

 9. Kliklijst B2

  Kliklijst B2 zilver

  Een handige oplossing voor het ophangen van al uw B2 formaat posters. Staand of liggend maakt niet uit dankzij het handige ophangsysteem van onze kliklijsten. De kliklijst is voorzien van 4 boorgaten, compleet weggewerkt achter het profiel.

  Meer info
  Excl. BTW € 24,55 Incl. BTW € 29,71

Lijst  Foto-tabel 

Handige kliklijst

Kliklijsten, u ziet ze overal om u heen. Aan de gevel van supermarkten om aanbiedingen te communiceren, in het toilet van de kroeg en misschien ook wel bij u thuis om uw favoriete poster in te lijsten. Deze handige kliklijsten zijn dus multifunctioneel inzetbaar en daarmee ideaal voor elke situatie. Door het snelle kliksysteem zijn ze heel handig wanneer u regelmatig nieuwe posters, aanbiedingen of ander drukwerk wilt ophangen. 

Klik wissellijst voor een lange levensduur van uw drukwerk

Alle klijklijsten worden standaard geleverd met een UV beschermende voorzetfolie. Dit zorgt ervoor dat uw drukwerk niet zal verkleuren, tijdens een aantal zonnige dagen. Verder zijn de kliklijsten helemaal gemaakt van aluminium. Dit zorgt voor een langere levensduur van zowel uw kliksysteem als de kliklijst zelf. Onder het frame zitten de boorgaten netjes weggewerkt. Boortjes en schroeven leveren wij aan u tezamen met de kliklijst.

Let bij het plaatsen van uw bestelling op de binnen- en buitenmaat zodat u zeker weet dat uw drukwerk in de wissellijst past. Twijfelt u over het formaat? Neem even contact met ons op, we helpen u graag!

Kiest u voor Displaysenzo, dan kunt u rekenen op een snelle levertijd en voordelige prijzen. Bestel nu uw posterlijst online. Zo krijgt uw poster de aandacht en bescherming die deze verdient.

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 8.9, gebaseerd op 2364 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen