KLIKLIJST

Een kliklijst is een handige oplossing om posters te presenteren. Dankzij het handige kliksysteem zijn de uitingen gemakkelijk en snel te wisselen. Het ideale van deze kliklijst is dat ze gebruikt kunnen worden voor een staande en een liggende presentatie. Ook het bevestigen van een kliklijst is heel makkelijk, dankzij de 4 weggewerkte boorgaten op de achterzijde van een lijst.

Lijst  Foto-tabel 

  1. Kliklijst B0

    Kliklijst B0 zilver

    Een handige oplossing voor het ophangen van al uw B0 formaat posters. Staand of liggend maakt niet uit dankzij het handige ophangsysteem van onze kliklijsten. De kliklijst is voorzien van 4 boorgaten, compleet weggewerkt achter het profiel.

    Meer info
    Excl. BTW € 61,10 Incl. BTW € 73,93

Lijst  Foto-tabel 

Handige kliklijst

Kliklijsten, u ziet ze overal om u heen. Aan de gevel van supermarkten om aanbiedingen te communiceren, in het toilet van de kroeg en misschien ook wel bij u thuis om uw favoriete poster in te lijsten. Deze handige kliklijsten zijn dus multifunctioneel inzetbaar en daarmee ideaal voor elke situatie. Door het snelle kliksysteem zijn ze heel handig wanneer u regelmatig nieuwe posters, aanbiedingen of ander drukwerk wilt ophangen. 

Klik wissellijst voor een lange levensduur van uw drukwerk

Alle klijklijsten worden standaard geleverd met een UV beschermende voorzetfolie. Dit zorgt ervoor dat uw drukwerk niet zal verkleuren, tijdens een aantal zonnige dagen. Verder zijn de kliklijsten helemaal gemaakt van aluminium. Dit zorgt voor een langere levensduur van zowel uw kliksysteem als de kliklijst zelf. Onder het frame zitten de boorgaten netjes weggewerkt. Boortjes en schroeven leveren wij aan u tezamen met de kliklijst.

Let bij het plaatsen van uw bestelling op de binnen- en buitenmaat zodat u zeker weet dat uw drukwerk in de wissellijst past. Twijfelt u over het formaat? Neem even contact met ons op, we helpen u graag!

Kiest u voor Displaysenzo, dan kunt u rekenen op een snelle levertijd en voordelige prijzen. Bestel nu uw posterlijst online. Zo krijgt uw poster de aandacht en bescherming die deze verdient.

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 8.6, gebaseerd op 2224 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen