KLIKLIJST

Een kliklijst is een handige oplossing om posters te presenteren. Dankzij het handige kliksysteem zijn de uitingen gemakkelijk en snel te wisselen. Het ideale van deze kliklijst is dat ze gebruikt kunnen worden voor een staande en een liggende presentatie. Ook het bevestigen van een kliklijst is heel makkelijk, dankzij de 4 weggewerkte boorgaten op de achterzijde van een lijst.

Lijst  Foto-tabel 

 1. Kliklijst A4 zilver

  Kliklijst A4

  Een kliklijst ook wel wissellijst genoemd is een veel gebruikt presentatiemiddel voor verschillende soorten posters op te hangen. De kliklijsten van displaysenzo zijn geschikt om staande en liggende uitingen te presenteren. Deze lijst is uitermate geschikt voor het formaat A4.Schroeven en pluggen zijn inbegrepen bij de levering. De schroefgaten zullen weggewerkt achter het profiel zitten.

  Meer info
  Excl. BTW € 8,03 Incl. BTW € 9,72

 2. Kliklijst A5

  Kliklijst A5

  De kliklijst is voorzien van een aluminium framewerk geschikt voor zowel een staande als een liggende presentatie van uw A5 formaat drukwerk. Dit is gemakkelijk te realiseren dankzij de voorgeboorde schroefgaten die netjes weggewerkt zijn achter het frame. Voorzien van schroeven en pluggen.

  Meer info
  Excl. BTW € 6,75 Incl. BTW € 8,17

Lijst  Foto-tabel 

Handige kliklijst

Kliklijsten, u ziet ze overal om u heen. Aan de gevel van supermarkten om aanbiedingen te communiceren, in het toilet van de kroeg en misschien ook wel bij u thuis om uw favoriete poster in te lijsten. Deze handige kliklijsten zijn dus multifunctioneel inzetbaar en daarmee ideaal voor elke situatie. Door het snelle kliksysteem zijn ze heel handig wanneer u regelmatig nieuwe posters, aanbiedingen of ander drukwerk wilt ophangen. 

Klik wissellijst voor een lange levensduur van uw drukwerk

Alle klijklijsten worden standaard geleverd met een UV beschermende voorzetfolie. Dit zorgt ervoor dat uw drukwerk niet zal verkleuren, tijdens een aantal zonnige dagen. Verder zijn de kliklijsten helemaal gemaakt van aluminium. Dit zorgt voor een langere levensduur van zowel uw kliksysteem als de kliklijst zelf. Onder het frame zitten de boorgaten netjes weggewerkt. Boortjes en schroeven leveren wij aan u tezamen met de kliklijst.

Let bij het plaatsen van uw bestelling op de binnen- en buitenmaat zodat u zeker weet dat uw drukwerk in de wissellijst past. Twijfelt u over het formaat? Neem even contact met ons op, we helpen u graag!

Kiest u voor Displaysenzo, dan kunt u rekenen op een snelle levertijd en voordelige prijzen. Bestel nu uw posterlijst online. Zo krijgt uw poster de aandacht en bescherming die deze verdient.

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 8.6, gebaseerd op 2224 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen