MENUKAARTHOUDER STERVORMIG

 • Geschikt voor een 3 zijdige menukaart presentatie
 • Gemakkelijk te verwisselen kaarthouder
 • Stabiele tafel of balie presentatie

Lijst  Foto-tabel 

 1. Sterkaarthouder A6 staand

  Menukaarthouder "Ster" A6

  Deze creatieve sterkaarthouder presenteert tot wel 3 kaarten in één! Ideaal voor het presenteren van uw menu's in A6 rechtopstaand formaat. Gemakkelijk om uw menu in verschillende talen plus drankkaart te presenteren.

  Meer info
  Excl. BTW € 3,75 Incl. BTW € 4,54

Lijst  Foto-tabel 

MENUKAARTHOUDER STER

Op zoek naar een leuke presentatiemogelijkheid van uw menukaart? Deze stervormige menukaarthouders zijn gemaakt van helder acrylaat. De houders hebben drie presentatiezijdes en vanwege hun vorm uitermate geschikt voor presentaties op tafels, bureaus of balies. Onze menukaarthouders stervormig worden voornamelijk gebruikt in de horeca om menukaarten in verschillende talen te presenteren!

Alle stervormige menukaarthouders kunnen op verzoek bedrukt worden met uw logo of andere uiting. Mocht u een bedrukte menukaart stervormig wensen of is uw gewenste maat niet aanwezig, neem dan contact op met info@displaysenzo.nl, dan kunnen we de mogelijkheden met u bespreken.

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 8.9, gebaseerd op 2310 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen