VERLICHTE MENUKAARTHOUDERS

 • Geleverd met stekker
 • Afstandhouders voor een wand en een staande presentatie
 • LED verlicht
 • Met aan en uit schakelaar
 • Geschikt voor een staande en liggende presentatie

 1. Verlichte menukaarthouder LED A4

  LED menu kaarthouder A4

  Deze unieke menu kaarthouder is geschikt voor het presenteren van een liggende of staande A4 uiting. U plaatst simpelweg uw uiting tussen de afstandhouders en de stekker in het stopcontact. Achterop zit een schakelaar waarmee u de kaarthouder aan kunt zetten. Deze houder kan gebruikt worden voor een wand of een staande presentatie variant. Beide afstandhouders worden meegeleverd.

  Meer info

  Van € 90,75

  Special Price Excl. BTW € 64,99 Incl. BTW € 78,64

 2. Verlichte menukaarthouder LED A3

  LED menu kaarthouder A3

  Deze unieke menu kaarthouder is geschikt voor het presenteren van een liggende of staande A3 uiting. U plaatst simpelweg uw uiting tussen de afstandhouders en de stekker in het stopcontact. Achterop zit een schakelaar waarmee u de kaarthouder aan kunt zetten. Deze houder kan gebruikt worden voor een wand of een staande presentatie variant. Beide afstandhouders worden meegeleverd.

  Meer info

  Van € 121,00

  Special Price Excl. BTW € 79,99 Incl. BTW € 96,79

Bent u op zoek naar een verlichte kaarthouder? De menukaarthouders van Displaysenzo zijn uitermate geschikt voor de presentatie van uw menu's. Al onze modellen worden standaard geleverd met afstandhouders t.b.v. een wandpresentatie en een extra set om een tafelpresentatie te kunnen geven. Alle electronische bedradingen zijn aan de achterzijde netjes weggewerkt d.m.v een wit kunststof kapje. Je kunt deze houders gebruiken voor een staande en een liggende presentatie. Verkrijgbaar in maat A4 en A3. Binnenkort ook verkrijgbaar met spiegel. Bent u benieuwd? Contacteer ons dan telefonisch of via het contactformulier op onze site.

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 8.5, gebaseerd op 1373 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen