FOLDERHOUDERS 1/3 A4

Een veel voorkomende folder is de maat 1/3 A4. Bij Displaysenzo bieden we deze folderhouder aan in twee verschillende soorten. Beide folderhouders zijn uitermate geschikt voor een stevige en stabiele presentatie op een balie of bureau. Beide zijn ook van uitstekende kwaliteit met extra eigenschappen:

 • De economyline is voorzien van geribbelde bodem zodat uw folders, ook als er wat minder in zitten, altijd perfect gepresenteerd worden.
 • De reguliere folderhouder is verkrijgbaar in 13 kleuren, dus altijd passend bij uw huisstijl, product of campagne.
 • Bij beide folderhouders 1/3 A4 is personalisatie (logo-opdruk) mogelijk.

Lijst  Foto-tabel 

 1. Folderhouder 1/3 A4 "Basic"

  Folderhouder 1/3 A4 "Basic"

  Folderhouder 1/3 A4 geschikt voor het presenteren van folders, brochures, flyers of ander drukwerk. Deze mooie basic folderhouder kan zowel neergezet als opgehangen worden. Plaats de 1/3 A4 folderhouder bijvoorbeeld op de toonbank of hang hem aan de muur.

  Op zoek naar iets meer kleur? Kijk dan bij onze Folderhouder 1/3 A4 "Color".

  Meer info
  Excl. BTW € 1,60 Incl. BTW € 1,94 Vanaf € 1,60

  Meer informatie

 2. Folderhouder 1/3 A4 "Classic"

  Folderhouder 1/3 A4 "Classic"

  Deze glasheldere klassieke folderhouder blijft dankzij zijn dubbele voet stevig staan. De folderhouder 1/3 A4 Classic is voorzien van een ophangpunt boven in de folderhouder. Op de bodem van de folderhouder zijn ribbbels aangebracht zodat de folders en flyers nog beter blijven staan. Deze folderhouder is uitstekend geschikt voor het presenteren van flyers, brochures, kaartjes en andere printwerk met de afmeting 1/3 A4. 

  Dit is een smal model. Hier past dus geen A4 in. Kijk hier voor onze A4 folderhouders.

  Meer info
  Excl. BTW € 1,65 Incl. BTW € 2,00 Vanaf € 1,69

  Meer informatie

 3. Folderhouder 1/3 A4 "Smart"

  Folderhouder 1/3 A4 "Smart"

  De Folderhouder 1/3 A4 zorgt er met zijn strakke lijnen en modern uiterlijk voor dat je flyer nog beter voorzijn recht komen. Positioneer je flyer prominent op de balie in plaats van ze op een stapeltje bij de rest te leggen. De folderhouder is gemaakt van stevig helder polystyreen en is geschikt voor DIN A4 oftewel 1/3 A4. 

  LET OP: in deze folderhouder past geen A4, opzoek naar een folderhouder voor A4 formaat kijk dan bij onze Folderhouders A4.

  Meer info
  Excl. BTW € 2,02 Incl. BTW € 2,44

  Meer informatie

 4. Folderhouder 1/3 A4 Helder

  Folderhouder 1/3 A4 "Color"

  Deze Folderhouder 1/3 A4 is perfect geschikt voor het presenteren van flyers, brochures, kaarten en ander drukwerk. De folderhouder is verkrijgbaar in 12 kleuren en is qua vormgeving gelijk aan de Folderhouder 1/3 A4 Basic.

  Deze folderhouder kan zowel staand als hangend gebruikt worden. 

   

  Folderhouder 1/3 A4 RoodFolderhouder 1/3 A4 BordeauxFolderhouder 1/3 A4 GroenFolderhouder 1/3 A4 OranjeFolderhouder 1/3 A4 BlauwFolderhouder 1/3 A4 Transparant BlauwFolderhouder 1/3 A4 Transparant GroenFolderhouder 1/3 A4 GeelFolderhouder 1/3 A4 WitFolderhouder 1/3 A4 ZwartFolderhouder 1/3 A4 Transparant OranjeFolderhouder 1/3 A4 Transparant RoodFolderhouder 1/3 A4 Transparant Paars
  Meer info

  Van € 5,11

  Special Price Excl. BTW € 4,10 Incl. BTW € 4,96

  Meer informatie

 5. Luxe Folderhouder 1/3 A4

  Luxe Folderhouder 1/3 A4

  Glasheldere 1/3 A4 display met een vuldiepte van 30 mm. In deze luxe folderhouder zit een geïntegreerde stop tegen het glijden van uw folders. Hierdoor staan ze ook mooi als er wat minder flyers in de luxe folderhouder zitten. Let wel dat dit gaat om een smal model, mocht u de luxe folderhouder A4 zoeken, klik dan op de link.

  Meer info
  Excl. BTW € 7,86 Incl. BTW € 9,51

  Meer informatie

 6. Metalen folderhoude r1/3 a4 met flyer

  Folderhouder 1/3 A4 metaal

  Geef uw folders het beste en presenteer ze in deze metalen folderhouder in formaat 1/3 A4! De houder is voorzien van 4 anti slip grippers om een stabiele presentatie te kunnen bieden op uw tafel of bureau. Let op; deze houder is niet geschikt voor een A4 formaat kaart. Bekijk hier onze folderhouder A4 metaal.

  Meer info

  Van € 4,90

  Special Price Excl. BTW € 1,99 Incl. BTW € 2,41

  Niet in voorraad

Lijst  Foto-tabel 

Folderhouders 1/3 A4

Het 1/3e A4 formaat is een populair formaat voor flyers. Om deze flyers netjes te kunnen presenteren aan uw doelgroep bieden we bij Displaysenzo ook folderhouders 1/3 A4 aan. Deze handzame folderhouders zijn in een liggend en staand model verkrijgbaar. Elk type flyer past dus in een folderhouder van Displaysenzo. Het is ook mogelijk om de staande folderhouders 1/3 A4 op te hangen want in de achterzijde zit een boorgat. De folderhouders 1/3 A4 zijn in diverse kleuren beschikbaar en we kunnen er ook nog een opdruk aan toevoegen. De folderhouder is zo tot in detail aan te passen aan uw stijl.

1/3e A4 formaat producten bij Displaysenzo

Er zijn veel verschillende soorten displays en deze hebben ook allemaal weer een speciale functie. Zo zijn er ook speciale displays voor 1/3e A4 formaat, ook wel 1/3 A4 DIN genoemd. Dit staat gelijk aan 1/3e deel van een A4 formaat en heeft afmetingen van 99 mm × 210 mm. Dit formaat wordt veel gebruikt voor verschillende soorten folders of voor menukaarten.

Bij Displaysenzo verkopen we naast folderhouder 1/3 A4 nog meer soorten displays speciaal voor deze maat:

Alle bovenstaande displays zijn geschikt voor een bulk presentatie van folders per vak. Ook hebben we enkele folderhouders met meerdere vakken, zodat je ook verschillende folders kunt presenteren in één display. Maar ze worden niet alleen gebruikt voor folders, wat dacht u van het organiseren van verschillende tijdschriften of to-do bakjes voor op kantoor? Bekijk ons assortiment en kies een geschikte 1/3e A4 formaat folderhouder. 

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 9, gebaseerd op 2665 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen