Zelfklevende wissellijsten

De wissellijsten van Displaysenzo bestaan uit twee transparante folies die samen worden gehouden door een magnetische rand. Dankzij deze magnetische rand, leverbaar in diverse kleuren, kun je documenten heel gemakkelijk vervangen. De zelfklevende kaders zijn te plakken op alle gladde of vlakke ondergronden en zijn herpositioneerbaar. Indien je het kader wilt plakken op glas is de gekleurde rand zichtbaar aan beide zijdes. En nog gemakkelijker kun je ze zowel voor een staand of liggend formaat gebruiken.

 

Lijst  Foto-tabel 

 1. Zelfklevende wisselijst A1

  Zelfklevende wissellijst A1

  Met de zelfklevende wissellijst kunnen documenten snel en makkelijk op een vlakke ondergrond gekleefd worden. Dankzij de magnetische rand kan het document gemakkelijk worden vervangen. Geschikt voor alle A1 documenten. Het kader kleeft op alle oppervlakken met een vlakke ondergrond en is herpositioneerbaar. Voor gebruik op glas is de gekleurde rand van het kader aan beide zijden zichtbaar. Zowel in staand als in liggend formaat te gebruiken.

  Zelfklevende wissellijst A1 ZilverZelfklevende wissellijst A1 Zwart
  Meer info
  Prijs vanaf: Excl. BTW € 36,33 Incl. BTW € 43,96

  Meer informatie

 2. Zelfklevende wisselijst A2

  Zelfklevende wissellijst A2

  Documenten kunnen hiermee snel en gemakkelijk op een vlakke ondergrond gekleefd worden. Dankzij de magnetische rand kan het document gemakkelijk worden vervangen. Geschikt voor alle A2 documenten. Het kader kleeft op alle oppervlakken met een vlakke ondergrond en is herpositioneerbaar. Voor gebruik op glas is de gekleurde rand van het kader aan beide zijden zichtbaar. Zowel in staand als in liggend formaat te gebruiken.

  Zelfklevende wissellijst A2 ZilverZelfklevende wissellijst A2 Zwart
  Meer info
  Prijs vanaf: Excl. BTW € 30,73 Incl. BTW € 37,18

  Meer informatie

 3. Zelfklevende wisselijst A3

  Zelfklevende wissellijst A3

  Documenten kunnen hiermee snel en gemakkelijk op een vlakke ondergrond gekleefd worden. Dankzij de magnetische rand kan het document gemakkelijk worden vervangen. Geschikt voor alle A3 documenten. Het kader kleeft op alle oppervlakken met een vlakke ondergrond en is herpositioneerbaar. Voor gebruik op glas is de gekleurde rand van het kader aan beide zijden zichtbaar. Zowel in staand als in liggend formaat te gebruiken.

  Zelfklevende wissellijst A3 ZwartZelfklevende wissellijst A3 ZilverZelfklevende wissellijst A3 GroenZelfklevende wissellijst A3 BlauwZelfklevende wissellijst A3 RoodZelfklevende wissellijst A3 Oranje
  Meer info
  Prijs vanaf: Excl. BTW € 11,73 Incl. BTW € 14,19

  Meer informatie

 4. Zelfklevende wisselijst A4

  Zelfklevende wissellijst A4

  Documenten kunnen hiermee snel en gemakkelijk op een vlakke ondergrond gekleefd worden. Dankzij de magnetische rand kan het document gemakkelijk worden vervangen. Geschikt voor alle A4 documenten. Het kader kleeft op alle oppervlakken met een vlakke ondergrond en is herpositioneerbaar. Voor gebruik op glas is de gekleurde rand van het kader aan beide zijden zichtbaar. Zowel in staand als in liggend formaat te gebruiken.

  Zelfklevende wissellijst A4 ZwartZelfklevende wissellijst A4 ZilverZelfklevende wissellijst A4 WitZelfklevende wissellijst A4 RoodZelfklevende wissellijst A4 GroenZelfklevende wissellijst A4 BlauwZelfklevende wissellijst A4 Goud
  Meer info
  Prijs vanaf: Excl. BTW € 6,81 Incl. BTW € 8,24

  Meer informatie

 5. Zelfklevende wisselijst A5

  Zelfklevende wissellijst A5

  Documenten kunnen hiermee snel en gemakkelijk op een vlakke ondergrond gekleefd worden. Dankzij de magnetische rand kan het document gemakkelijk worden vervangen. Geschikt voor alle A5 documenten. Het kader kleeft op alle oppervlakken met een vlakke ondergrond en is herpositioneerbaar. Voor gebruik op glas is de gekleurde rand van het kader aan beide zijden zichtbaar. Zowel in staand als in liggend formaat te gebruiken.

  Zelfklevende wissellijst A5 ZilverZelfklevende wissellijst A5 Zwart
  Meer info
  Prijs vanaf: Excl. BTW € 5,48 Incl. BTW € 6,63

  Meer informatie

 6. Zelfklevende wisselijst A6

  Zelfklevende wissellijst A6

  Documenten kunnen hiermee snel en gemakkelijk op een vlakke ondergrond gekleefd worden. Dankzij de magnetische rand kan het document gemakkelijk worden vervangen. Geschikt voor alle A6 documenten. Het kader kleeft op alle oppervlakken met een vlakke ondergrond en is herpositioneerbaar. Voor gebruik op glas is de gekleurde rand van het kader aan beide zijden zichtbaar. Zowel in staand als in liggend formaat te gebruiken.

  Zelfklevende wissellijst A6 ZilverZelfklevende wissellijst A6 Zwart
  Meer info
  Prijs vanaf: Excl. BTW € 4,17 Incl. BTW € 5,05

  Meer informatie

Lijst  Foto-tabel 

Zelfklevende wissellijsten: eenvoudig en praktisch

Tegenwoordig is er overal waar u komt wel een vorm van reclame te zien. Aan de gevel van supermarkten om aanbiedingen te communiceren, aan de voorzijde van een winkelwagen of de achterzijde van een kassabon. Om aandacht te trekken dient u zich te onderscheiden van de andere adds. Dat kan met onze wissellijsten, ze zijn handig te gebruiken en te verkrijgen in diverse mooie kleuren om net die extra aandacht te trekken.

Waarvoor kun je ze gebruiken?

De zelfklevende lijsten worden geleverd met een speciale lijm. Deze lijm dient geplakt te worden op een stof, vuil en vet vrije ondergrond.  Indien de zelfklevende wissellijsten geplakt zijn kun je ervoorkiezen deze te herpositioneren. Tevens laten de lijsten geen lijm achter. Je dient enkel voorzichtig te zijn bij de bevestiging op geverfde beklede of gelamineerde oppervlaktes. Deze kunnen onder bepaalde omstandigheden beschadigd raken.

Ons assortiment zelfklevende wissellijsten

In ons assortiment vindt u klik wissellijsten in diverse formaten en kleuren, namelijk A0, A1, A2, A3, A4, A5 en A6. Deze zijn staand of liggend te bevestigen aan de muur. Het assortiment is zeer uitgebreid. Zo kunt u ook kiezen voor zelfklevende wissellijsten met een magnetische rand. En naast de kliklijsten voor aan de wand kunt u ook kiezen voor een kliklijst met een standaard of stoepborden.

Bestel gemakkelijk online

Let bij het plaatsen van uw bestelling op de binnen- en buitenmaat zodat u zeker weet dat uw drukwerk in de wissellijst past. Twijfelt u over het formaat? Neem even contact met ons op, we helpen u graag! Kiest u voor Displaysenzo, dan kunt u rekenen op een snelle levertijd en voordelige prijzen. Bestel nu uw posterlijst online. Zo krijgt uw poster de aandacht en bescherming die deze verdient.

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 9, gebaseerd op 2674 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen