L-STANDAARD

De L-standaards van Displayenzo worden geproduceerd uit glashelder gepolijst acrylaat. Een L-standaard kaarthouder is geschikt voor 1-zijdige presentatie. De inhoud is gemakkelijk te verwisselen door het papier, flyer of affiche aan de zijkant erin te schuiven. Voor alle formaten is er een staande en liggende variant verkrijgbaar. Staat uw gewenst formaat er niet tussen? Wij verzogen ook maatwerk. Neem daarvoor even contact met ons op. Alle L-standaards zijn per stuk te bestellen.

 1. L standaard A4,

  L-Standaard A4 Staand

  Deze L-Standaard A4 is perfect voor het presenteren van een A4 formaat flyer, affiche of andere uiting. Uitermate geschikt voor een 1-zijdige presentatie van een prijslijst of menukaart op A4 staand papierformaat.

  Meer info

  Van € 5,54

  Special Price Excl. BTW € 3,95 Incl. BTW € 4,78

 2. L-standaard A4 liggend

  L-Standaard A4 Liggend

  Deze A4 L-Standaard is ideaal om uw liggende A4 netjes te presenteren. Uw A4 is handig te verwisselen in deze standaard en blijft stof en vuil vrij. Deze display is geschikt voor een 1 zijdige tafelpresentatie. Tevens zal de standaard licht hellend achterover gepresenteerd worden dankzij de l vormige houder.

  Meer info

  Van € 5,54

  Special Price Excl. BTW € 4,15 Incl. BTW € 5,02

 3. L standaard A3 staand

  L-Standaard A3 Staand

  L-standaard A3 staand die te gebruiken is om uw producten en diensten van groot formaat te presenteren. Creëer een optimale presentatie op uw balie of toonbank! U kunt uw flyer of brochure gemakkelijk verwisselen via de zijkant van deze l vormige standaard.

  Meer info

  Van € 16,88

  Special Price Excl. BTW € 12,80 Incl. BTW € 15,49

 4. L-standaard A3 liggend

  L-Standaard A3 Liggend

  L-Standaard A3 in liggend formaat is ideaal om uw producten en diensten te presenteren. Houdt vuil en stof tegen, dus zorgt voor een optimale 1 zijdige presentatie dankzij de l vormige standaard.

  Meer info

  Van € 16,34

  Special Price Excl. BTW € 12,95 Incl. BTW € 15,67

 5. L-standaard 1/3 A4

  L-Standaard 1/3 A4 Staand

  Gebruik deze staande 1/3 A4 L-Standaard om uw producten en diensten te showen. Ook te gebruiken als tafelstandaard voor het presenteren van uw menu. Let wel dat dit een smal model is, mocht u de l standaard A4 staand zoeken klik dan op de link.

  Meer info
  Excl. BTW € 2,10 Incl. BTW € 2,54

 6. L standaard A5 staand

  L-Standaard A5 Staand

  Gebruik deze L-Standaard A5 staand om uw producten en diensten te showen. Ook te gebruiken als tafelstandaard voor het presenteren van uw menu. Is enkel te gebruiken als tafel of balie presentatie, hierbij kan uw folder aan 1 kant getoond worden.

  Meer info

  Van € 3,45

  Special Price Excl. BTW € 2,70 Incl. BTW € 3,27

 7. l-standaard a5 liggend

  L-Standaard A5 Liggend

  Deze L-Standaard A5 liggend is ideaal te gebruiken als tafelstandaard voor het presenteren van uw menu of prijslijst.

  Meer info

  Van € 3,69

  Special Price Excl. BTW € 2,85 Incl. BTW € 3,45

 8. L-Standaard 80x120

  L-Standaard 80 x 120

  Deze L-Standaard is ideaal om uw producten en diensten in klein formaat te presenteren. Perfect voor prijsaanduidingen op de toonbanken in formaat 80 mm breed en 120 mm hoog.

  Meer info

  Van € 3,03

  Special Price Excl. BTW € 2,25 Incl. BTW € 2,72

 9. L-Standaard A6 staand

  L-Standaard A6 Staand

  A6 rechtopstaand formaat L-standaard. Perfect voor het presenteren van een menu of drankenkaart in een horecagelegenheid. Houdt uw product stof en vuil vrij.

  Meer info

  Van € 2,70

  Special Price Excl. BTW € 1,95 Incl. BTW € 2,36

 10. L standaard a6 liggend

  L-Standaard A6 Liggend

  A6 L-Standaard om uw liggende diensten en producten te presenteren. Geschikt als tafelstandaard met een eenzijdige presentatie. Hoogwaardig materiaal en gepolijste zijkanten zorgen voor een nette afwerking.

  Meer info

  Van € 2,70

  Special Price Excl. BTW € 2,10 Incl. BTW € 2,54

 11. L-Standaard A7 staand

  L-Standaard A7 Staand

  Deze staande A7 L-Standaard is ideaal om uw producten en diensten in klein formaat te presenteren. Perfect voor prijsaanduidingen op toonbanken.

  Meer info

  Van € 2,54

  Special Price Excl. BTW € 1,80 Incl. BTW € 2,18

 12. L standaard A7 liggend

  L-Standaard A7 Liggend

  Liggende A7 L-Standaard is geschikt om uw producten en diensten in klein formaat te presenteren. Deze tafelstandaard is perfect voor bijvoorbeeld een prijsaanduiding op uw tafels of balies.

  Meer info

  Van € 2,66

  Special Price Excl. BTW € 1,85 Incl. BTW € 2,24

 13. L-Standaard 60 x 80

  L-Standaard 60 x 80

  De L-Standaard is geschikt om uw producten en diensten in klein formaat te presenteren. Perfect voor prijsaanduidingen op balies. De standaard is geschikt voor een kaart van 60 mm breed en 80 mm hoog.

  Meer info
  Excl. BTW € 1,70 Incl. BTW € 2,06

 14. L standaard 40x60

  L-Standaard 40 x 60

  Deze L-Standaard is ideaal om uw producten en diensten in klein formaat te presenteren. 40 mm breed en 60 mm hoog. Perfect voor prijsaanduidingen op toonbanken.

  Meer info

  Van € 2,42

  Special Price Excl. BTW € 1,60 Incl. BTW € 1,94

 15. L-Standaard A8 staand

  L-Standaard A8 Staand

  Deze staande A8 L-Standaard is ideaal om uw producten en diensten in klein formaat te presenteren. Perfect voor prijsaanduidingen op toonbanken.

  Meer info

  Van € 2,00

  Special Price Excl. BTW € 1,50 Incl. BTW € 1,82

 16. L-Standaard A8 Liggend

  L-Standaard A8 Liggend

  Deze liggende A8 L-Standaard is ideaal om uw producten en diensten in klein formaat te presenteren. Perfect voor prijsaanduidingen op toonbanken.

  Meer info

  Van € 2,42

  Special Price Excl. BTW € 1,65 Incl. BTW € 2,00

 17. L-Standaard A9 Liggend

  L-Standaard A9 Liggend

  Deze liggende A9 L-Standaard is ideaal om uw producten en diensten in klein formaat te presenteren. Perfect voor prijsaanduidingen op toonbanken.

  Meer info

  Van € 2,12

  Special Price Excl. BTW € 1,55 Incl. BTW € 1,88

L-vorm presentatie standaard

Op zoek naar L-vormige kaarthouders? Bij Displaysenzo vind je verschillende maten L-standaards in het assortiment. Je kunt zowel liggende als staande modellen gemakkelijk online bestellen. L-standaard kaarthouders zijn uitermate geschikt voor het presenteren van eenzijdige informatie op bijvoorbeeld een balie, de tafels in je horecagelegenheid, in de etalage enzovoorts. Een L-standaard van Displaysenzo is gemaakt van helder acrylaat. De informatie die je er in plaatst is daardoor perfect leesbaar. Aan de zijkant van de standaard schuif je heel eenvoudig een flyer, brochure of kaart er snel in. De boodschap kan ook heel gemakkelijk weer gewisseld worden.

Alle L-standaards worden door ons zorgvuldig geproduceerd en hebben een hoge kwaliteit afwerking. Buiten de reguliere standaards hebben we ook L-standaards met folderhouders in ons assortiment. Ideaal voor het presenteren van uw uiting inclusief extra informatie om mee te laten nemen. 

Toepassingen L-standaard kaarthouders

De L-standaard wordt het meeste gebruikt voor korte, maar belangrijke informatie. Vaak wordt deze presentatie standaard geplaatst op tafels of balies. Iedereen is wel eens bij een balie tegen een L-standaard aangelopen met daarop de boodschap 'Druk op de bel als er niemand aan de balie zit' of 'Neem plaats in de wachtkamer'. Eén van de andere veel voorkomende toepassingen zijn menukaarten. Horecagelegenheden kiezen vaak voor een kaarthouder in de vorm van een L om een korte menukaart de presenteren. Ook zie je vaak L-standaards terug op beurzen of markten. Ondernemers tonen daar door middel van een kaarthouder hun product of dienst.

Al onze L-standaards zijn verkrijgbaar in de maten A3, A4, A5, A6, A7, A8 en A9, zowel in een staande als liggende variant. Ben je op zoek naar een afwijkende maat? Neem dan contact op door het contactformulier in te vullen of bel naar 0164-258915. Wij helpen je graag verder.

L-standaard met logo

Displaysenzo heeft ook de mogelijkheid om je L-standaard kaarthouders te voorzien van een logo. Kijk hier voor meer informatie of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 8.5, gebaseerd op 1373 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen