L-STANDAARD

De L-standaards van Displayenzo worden geproduceerd uit glashelder acrylaat

 • Geschikt voor 1 zijdige presentatie
 • Gepolijst
 • Per stuk verpakt
 • Inhoud is gemakkelijk te verwisselen

 1. L standaard A4,

  L-Standaard A4 Staand

  Deze L-Standaard A4 is perfect voor het presenteren van een A4 formaat flyer, affiche of andere uiting. Ideaal voor bijvoorbeeld prijslijsten of menukaarten.

  Meer info

  Van € 5,54

  Special Price Excl. BTW € 3,95 Incl. BTW € 4,78

 2. L-standaard A4 liggend

  L-Standaard A4 Liggend

  Deze A4 L-Standaard is ideaal om uw liggende A4 netjes te presenteren. Uw A4 is handig te verwisselen in deze standaard en blijft stof en vuil vrij.

  Meer info

  Van € 5,54

  Special Price Excl. BTW € 4,15 Incl. BTW € 5,02

 3. L standaard A3 staand

  L-Standaard A3 Staand

  L-standaard A3 staand die te gebruiken is om uw producten en diensten van groot formaat te presenteren. Creëer een optimale presentatie op uw balie of toonbank! U kunt uw flyer of brochure gemakkelijk verwisselen via de zijkant van deze l vormige standaard.

  Meer info

  Van € 16,88

  Special Price Excl. BTW € 12,80 Incl. BTW € 15,49

 4. L-standaard A3 liggend

  L-Standaard A3 Liggend

  L-Standaard A3 in liggend formaat is ideaal om uw producten en diensten te presenteren. Houdt vuil en stof tegen, dus zorgt voor een optimale 1 zijdige presentatie dankzij de l vormige standaard.

  Meer info

  Van € 16,34

  Special Price Excl. BTW € 12,95 Incl. BTW € 15,67

 5. L-standaard 1/3 A4

  L-Standaard 1/3 A4 Staand

  Gebruik deze staande 1/3 A4 L-Standaard om uw producten en diensten te showen. Ook te gebruiken als tafelstandaard voor het presenteren van uw menu. Let wel dat dit een smal model is, mocht u de l standaard A4 staand zoeken klik dan op de link.

  Meer info
  Excl. BTW € 2,10 Incl. BTW € 2,54

 6. L standaard A5 staand

  L-Standaard A5 Staand

  Gebruik deze L-Standaard A5 staand om uw producten en diensten te showen. Ook te gebruiken als tafelstandaard voor het presenteren van uw menu.

  Meer info

  Van € 3,45

  Special Price Excl. BTW € 2,70 Incl. BTW € 3,27

 7. l-standaard a5 liggend

  L-Standaard A5 Liggend

  Deze L-Standaard A5 liggend is ideaal te gebruiken als tafelstandaard voor het presenteren van uw menu of prijslijst.

  Meer info

  Van € 3,69

  Special Price Excl. BTW € 2,85 Incl. BTW € 3,45

 8. L-Standaard 80x120

  L-Standaard 80 x 120

  Deze L-Standaard is ideaal om uw producten en diensten in klein formaat te presenteren. Perfect voor prijsaanduidingen op toonbanken in formaat 80x120 mm.

  Meer info

  Van € 3,03

  Special Price Excl. BTW € 2,25 Incl. BTW € 2,72

 9. L-Standaard A6 staand

  L-Standaard A6 Staand

  A6 formaat L-standaard. Perfect voor het presenteren van een menu of drankenkaart in een horecagelegenheid. Houdt uw product stof en vuil vrij.

  Meer info

  Van € 2,70

  Special Price Excl. BTW € 1,95 Incl. BTW € 2,36

 10. L standaard a6 liggend

  L-Standaard A6 Liggend

  A6 L-Standaard om uw liggende diensten en producten te presenteren. Geschikt als tafelstandaard. Hoogwaardig materiaal en gepolijste zijkanten

  Meer info

  Van € 2,70

  Special Price Excl. BTW € 2,10 Incl. BTW € 2,54

 11. L-Standaard A7 staand

  L-Standaard A7 Staand

  Deze staande A7 L-Standaard is ideaal om uw producten en diensten in klein formaat te presenteren. Perfect voor prijsaanduidingen op toonbanken.

  Meer info

  Van € 2,54

  Special Price Excl. BTW € 1,80 Incl. BTW € 2,18

 12. L standaard A7 liggend

  L-Standaard A7 Liggend

  Liggende A7 L-Standaard is geschikt om uw producten en diensten in klein formaat te presenteren. Perfect voor prijsaanduidingen op balies.

  Meer info

  Van € 2,66

  Special Price Excl. BTW € 1,85 Incl. BTW € 2,24

 13. L-Standaard 60 x 80

  L-Standaard 60 x 80

  De L-Standaard is geschikt om uw producten en diensten in klein formaat te presenteren. Perfect voor prijsaanduidingen op balies.

  Meer info
  Excl. BTW € 1,70 Incl. BTW € 2,06

 14. L standaard 40x60

  L-Standaard 40 x 60

  Deze L-Standaard is ideaal om uw producten en diensten in klein formaat te presenteren. 40 mm hoog en 60 mm breedt. Perfect voor prijsaanduidingen op toonbanken.

  Meer info

  Van € 2,42

  Special Price Excl. BTW € 1,60 Incl. BTW € 1,94

 15. L-Standaard A8 staand

  L-Standaard A8 Staand

  Deze staande A8 L-Standaard is ideaal om uw producten en diensten in klein formaat te presenteren. Perfect voor prijsaanduidingen op toonbanken.

  Meer info

  Van € 2,00

  Special Price Excl. BTW € 1,50 Incl. BTW € 1,82

 16. L-Standaard A8 Liggend

  L-Standaard A8 Liggend

  Deze liggende A8 L-Standaard is ideaal om uw producten en diensten in klein formaat te presenteren. Perfect voor prijsaanduidingen op toonbanken.

  Meer info

  Van € 2,42

  Special Price Excl. BTW € 1,65 Incl. BTW € 2,00

 17. L-Standaard A9 Liggend

  L-Standaard A9 Liggend

  Deze liggende A9 L-Standaard is ideaal om uw producten en diensten in klein formaat te presenteren. Perfect voor prijsaanduidingen op toonbanken.

  Meer info

  Van € 2,12

  Special Price Excl. BTW € 1,55 Incl. BTW € 1,88

L-standaard

Op zoek naar  L vormige kaarthouders ofwel L-standaard genoemd? Bij displaysenzo hebben we verschillende maten in ons assortiment opgenomen. Zowel liggende als staande L-standaards kun je gemakkelijk online bij ons bestellen. L-standaard kaarthouders zijn uitermate geschikt voor het presenteren van eenzijdige informatie. Buiten de reguliere standaards hebben we ook L-standaards met folderhouder in ons assortiment opgenomen. Ideaal voor het presenteren van uw uiting met extra informatie. 

Een L-standaard van Displaysenzo is gemaakt van helder acrylaat en leent zich uitermate voor het eenzijdig presenteren van informatie op bijvoorbeeld uw balie, de tafels in uw horecagelegenheid, in de etalage enzovoorts.

U schuift heel eenvoudig uw flyer, brochure of kaart  snel en gemakkelijk in de kaarthouders langs de zijkanten van de standaard. De boodschap kan ook heel gemakkelijk weer gewisseld worden. Al onze L-standaards worden door ons zorgvuldig geproduceerd en hebben een hele hoge afwerking. Hieronder ziet u onze collectie normale L-standaards, maar we leveren ook L-standaards met folderhouders. Deze worden speciaal geproduceerd voor de boodschap waarbij extra informatie geproduceerd wordt.

Toepassingen L-standaard kaarthouders

De L-standaard wordt het meeste gebruikt voor korte, maar belangrijke informatie. Vaak worden deze kaarthouders geplaatst op tafels of balies. Iedereen is wel eens bij een balie tegen een L-standaard aangelopen met daarop de boodschap 'Druk op de bel als er niemand aan de balie zit' of 'Neem plaats in de wachtkamer'. Eén van de andere veel voorkomende toepassingen zijn menukaarten. Horecagelegenheden kiezen vaak voor een kaarthouder in de vorm van een L om een korte menukaart de presenteren. Ook zie je vaak L-standaards terug op beurzen of markten. Ondernemers tonen door middel van een kaarthouder hun product of dienst.

Al onze L standaards zijn verkrijgbaar in de maten A3, A4, A5, A6, A7, A8 en A9 zowel in een staande als liggende variant. Bent u op zoek naar een afwijkende maat? Neem dan contact op d.m.v. het contactformulier in te vullen of bel naar 0164-258915 wij helpen u daar graag verder.

Logo op uw L-standaard

Displaysenzo heeft tevens de mogelijkheid om de L-standaard kaarthouders te voorzien van uw logo. Klik hier voor meer informatie. Gebruik de handige papierformaattabel om de juiste folderhouder te kiezen. 

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 8.9, gebaseerd op 737 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen