KAARTHOUDERS

Bij Displaysenzo vindt u een zeer uitgebreid assortiment kaarthouders. Deze worden in allerlei soorten, maten, vormen en kleuren geproduceerd. De A4 houder is een populair formaat. Daarnaast zijn de kaarthouders verkrijgbaar in formaten van A3 t/m A7. Zoekt u toch een andere maat die u niet in ons standaard assortiment kunt vinden? Neem dan even contact op. We produceren ook maatwerk dus we kunnen alles naar uw wens maken. Daarnaast kunnen de kaarthouders ook gepersonaliseerd worden, met uw eigen logo bijvoorbeeld. 

De kaarthouders zijn gemaakt van stevig acrylaat. Dit zorgt voor een lange levensduur. Daarnaast geeft dit het materiaal een luxe uitstraling.

Kaarthouders in alle maten

Een menukaart presenteren? De planning van een programma laten zien? Een routebeschrijving tonen? Allerlei mogelijkheden waarbij het handig is uw blad, flyer of formulier in een mooie houder neer te zetten. Er zijn daarom verschillende kaarthouders verkrijgbaar. Tafelstandaards waarbij er aan een of twee zijde(s) informatie getoond kan worden. Tafelstandaards met een extra folderbakje waaruit mensen meteen een flyer mee kunnen pakken. Kaarthouders voor aan de wand of een grote vloerstandaard die u bijvoorbeeld bij de deur kunt zetten. En naamkaarthouders voor aan de muur of op tafel. Selecteer welke vorm u nodig heeft en kies vervolgens de juiste maat.  

A4 houder of kaarthouders op maat

De kaarthouders zijn standaard verkrijgbaar in de maten A3 t/m A7. En zowel voor staande als liggende presentatie. De A4 houder is het populairste formaat met daaronder de l-standaard a4 als veelgebruikt display.

Kaarthouders zijn flexibel in gebruik. Een presentatieblad schuift u er makkelijk in. Het presentatiemateriaal is dus makkelijk en snel te vervangen. Daarnaast zijn ze op veel plekken neer te zetten. Door de stevige voet kunnen de staande houders niet omgestoten worden. 

Zoekt u geen standaard a4 display maar een afwijkend formaat? Neem dan contact met ons op. We kunnen een kaarthouder ook maken in de maat en uitvoering die u wenst.

Kaarthouders als raampresentatie

Tegenwoordig gebruiken veel bedrijven raampresentatie of wandpresentatie. Raampresentatie is een voordelige en efficiënte manier van presenteren. Bij Displaysenzo.nl vindt u verschillende kaarthouders die u aan het raam of op een glad oppervlak kunt bevestigen. Uw boodschap kan dan op verschillende manieren geuit worden, op een nette en professionele manier. Zo kunt u kiezen voor liggende en/of staande uitingen. 

De houders voor aan de wand of het raam kunt u met dubbelzijdige tape of foam bevestigen. Deze tape is in het winkelmandje toe te voegen bij de rest van uw producten. Bij de wandkaarthouders (staand of liggend) kunt u ervoor kiezen deze te bevestigen met schroeven of speciale hangers/kabels. Voor bevestigingstips kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 8.5, gebaseerd op 1373 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen