FOLDERHOUDERS VOOR BUITEN

Bij displaysenzo hebben we nu ook folderhouders met buitentoepassing in ons assortiment opgenomen. Ideaal voor het plaatsen van uw visitekaartjes of flyers buiten zodat uw klanten er gemakkelijk bij kunnen!

Al onze folderhouders met buitentoepassing zijn geproduceerd uit UV bestendig polystreen. Verder zijn ze voorzien van een zwarte achterzijde en een deksel om uw folderhouders droog te kunnen bewaren. Eenvoudig te bevestigen dankzij de 4 schroefgaten die gemaakt zijn aan de achterzijde.

We hebben ze in verschillende soorten en formaten zoals 1/3 A4, A4, A5 en als visitekaarthouder.

Lijst  Foto-tabel 

 1. Visitekaarthouder buiten

  Visitekaarthouder met deksel

  Een visitekaartjeshouder geschikt voor alle weersomstandigheden buiten. Dat is de visitekaarthouder van displaysenzo zeker. Voorzien van 2 schroefgaten, plakfolie en een deksel die ervoor zorgen dat uw visitekaartjes droog en netjes gepresenteerd kunnen worden.

  Meer info
  Excl. BTW € 5,04 Incl. BTW € 6,10

  Meer informatie

 2. Folderhouder 1/3 A4 buiten

  Folderhouder 1/3 A4 met deksel

  Een folderhouder geschikt voor alle weersomstandigheden buiten. Dat zijn de folderhouders van displaysenzo zeker. Voorzien van 4 schroefgaten en een zwart deksel die ervoor zorgt dat uw flyers droog en netjes gepresenteerd kunnen worden. Let wel op dat deze maat GEEN A4 is, het betreft hier een smal model (ofwel 1/3 deel van 1 A4) Wil u graag de folderhouder A4 met deksel kijk dan eens bij ons product.

  Meer info
  Excl. BTW € 13,82 Incl. BTW € 16,72

  Meer informatie

 3. Folderhouder A5 buiten

  Folderhouder A5 met deksel

  Een folderhouder gemaakt van UV bestendig materiaal voorzien van een deksel. Uitermate geschikt voor de presentatie van al uw A5 staand formaat flyers, folders of brochures buiten, bijvoorbeeld als u gesloten bent. Ideaal toe te passen, dankzij het UV bestand polystyreen en voorzien van een zwart deksel. De display is gaat het verkleuren van uw folders tegen en de deksel houdt al uw promotiemateriaal schoon en droog.

  Meer info
  Excl. BTW € 15,99 Incl. BTW € 19,35

  Meer informatie

 4. Folderhouder A4 buiten

  Folderhouder A4 met deksel

  Een folderhouder gemaakt van UV bestendig materiaal wordt geleverd met deksel. Je kunt er gemakkelijk een catologus, tijdschrift, krant of A4 staand formaat flyers, folder of brochures in presenteren. Geschikt voor buitentoepassing, dankzij UV bestendig materiaal en het zwarte deksel. Het gaat hierbij om een gematterde folderhouder met een glashelder raam aan de voorzijde. De folderhouder wordt bevestigd met behulp van 2 boorgaten. Ook is er een inkeping aan de achterzijde van de display zodat deze aan een paal te bevestigen is. Je kunt hem tegen de paal aanzetten en vastzetten d.m.v. meegeleverde tyraps.

  Meer info
  Excl. BTW € 23,99 Incl. BTW € 29,03

  Meer informatie

Lijst  Foto-tabel 

Folderhouders voor buiten

Bij Displaysenzo hebben we verschillende folderhouders voor buitentoepassing in ons assortiment opgenomen. De folderhouders zijn uitermate geschikt voor een buitenpresentatie dankzij de UV bestendige polystreen en het deksel bovenop de folderhouder. De folderhouders zijn daardoor geschikt voor verschillende weersomstandigheden. De folderhouders voor buiten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten: A5, 1/3 A4 DIN en als visitekaarthouder. De folderhouders met deksel zijn gemakkelijk te bevestigen door middel van schroeven. Bij de visitekaarthouder wordt een tape bijgeleverd om hem te kunnen bevestigen aan verschillende gladde ondergronden.

Folderhouders buiten gebruiken

Het is tegenwoordig steeds lastiger om jezelf als ondernemer te onderscheiden van je concurrenten. Met het nieuwe concept 'grab a card' willen we ondernemers de kans geven om zich te onderscheiden van anderen. Zoals je kunt lezen in dit blogartikel kan een visitekaarthouder met deksel door makelaars ingezet worden om makkelijk contactgegevens te verspreiden onder geïnteresseerde kopers. En wat dacht je bijvoorbeeld van het verkopen van een auto? Je zet hem simpelweg op een druk bezochte plaats en plakt de visitekaarthouder voor buiten tegen het raam. Hierin stop je kaartjes met je gegevens zodat iemand die interesse heeft in de auto contact met je kan opnemen. Folderhouders met deksel zou je ook kunnen gebruiken om flyers met meer informatie over de auto te kunnen verspreiden. Nog een goede toepassing van folderhouders voor buiten is bij je winkel. Wanneer je winkel niet geopend is kunnen passanten nog steeds informatie meenemen. Hang de folderhouder of visitekaarthouder buiten aan de gevel en je kunt gemakkelijk informatie voor klanten achterlaten. Folderhouders buiten gebruiken is simpel, uniek, doeltreffend en een heel onderscheidende manier van reclame maken.

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 9, gebaseerd op 2674 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen