T-STANDAARDS

De T standaards van Displaysenzo worden gemaakt van glashelder acrylaat en hebben de volgende kenmerken

 • 2-zijdige presentatie
 • te voorzien van logo of opdruk
 • Gemakkelijk te verwisselen uitingen
 • Per stuk verpakt
 • Gepolijst

 1. T-Standaard A4 staand

  T-Standaard A4 Staand

  T-vormige kaarthouder geschikt voor een A4 staand formaat. De tafelstaandaard is ideaal voor bijvoorbeeld uw prijslijst. Zorgt voor een stabiele tafelpresentatie en is te gebruiken voor een tweezijdige presentatie. De t-standaard is rondom gepolijst wat zorgt voor de beste afwerking.

  Meer info

  Van € 5,32

  Special Price Excl. BTW € 4,20 Incl. BTW € 5,08

 2. T-Standaard A4 liggend

  T-Standaard A4 Liggend

  T-vormige kaarthouder voor liggende A4 formaat kaarten. De brede en platte bodem zorgt voor een stabiele presentatie van uw product.

  Meer info

  Van € 6,59

  Special Price Excl. BTW € 4,40 Incl. BTW € 5,32

 3. T-Standaard A3 Staand

  T-Standaard A3 Staand

  T-vormige kaarthouder voor A3 staand formaat kaarten. Deze t standaard is dubbelzijdig te gebruiken en snel verwisselbaar. Kwalitatief hoogwaardig acrylaat met gepolijste zijkanten.

  Meer info

  Van € 17,55

  Special Price Excl. BTW € 13,35 Incl. BTW € 16,15

 4. T-Standaard A3 liggend

  T-Standaard A3 Liggend

  T-vormige kaarthouder voor A3 liggend formaat kaarten. Deze t-standaard is dubbelzijdig te gebruiken en snel verwisselbaar. Kwalitatief hoogwaardige standaard van acrylaat met gepolijste zijkanten.

  Meer info

  Van € 17,70

  Special Price Excl. BTW € 13,50 Incl. BTW € 16,34

 5. T-Standaard 1/3 A4 staand

  T-Standaard 1/3 A4 Staand

  T-vormige kaarthouder voor rechtopstaande 1/3A4 formaat kaarten. Ideaal als tafelstandaard te gebruiken voor het presenteren van bijvoorbeeld uw menu. Bent u toch op zoek naar de T standaard A4 staand model, klik dan op de link.

  Meer info

  Van € 2,72

  Special Price Excl. BTW € 2,15 Incl. BTW € 2,60

 6. T-Standaard A5 liggend

  T-Standaard A5 Liggend

  T-vormige kaarthouder voor liggende A5 formaat kaarten. Deze tafelstandaard is dubbelzijdig te gebruiken, dus perfect voor het presenteren van uw menu.

  Meer info

  Van € 4,11

  Special Price Excl. BTW € 2,90 Incl. BTW € 3,51

 7. T-Standaard A5 staand

  T-Standaard A5 Staand

  T-vormige kaarthouder voor rechtopstaande A5 formaat kaarten. Ideaal als tafelstandaard te gebruiken voor het presenteren van uw menu. De t-standaard is uitermate geschikt voor een tweezijdige presentatie van uw A5 staand formaat flyer of folder.

  Meer info

  Van € 3,93

  Special Price Excl. BTW € 2,85 Incl. BTW € 3,45

 8. T-Standaard A6 staand

  T-Standaard A6 Staand

  Rechtopstaande T-vormige kaarthouder voor A6 formaat kaarten. Kan perfect gebruikt worden als tafelstandaard; beide zijdes worden gelijkmatig getoond.

  Meer info

  Van € 3,27

  Special Price Excl. BTW € 2,25 Incl. BTW € 2,72

 9. T-Standaard A6 liggend

  T-Standaard A6 Liggend

  T-vormige kaarthouder voor liggende A6 formaat kaarten. Deze standaard is dubbelzijdig te gebruiken en snel verwisselbaar. Kwalitatief hoogwaardig acrylaat met gepolijste zijkanten.

  Meer info

  Van € 3,33

  Special Price Excl. BTW € 2,40 Incl. BTW € 2,90

 10. T-Staand A7 Staand

  T-Standaard A7 Staand

  T-vormige kaarthouder voor rechtopstaande A7 formaat kaarten. Deze standaard is dubbelzijdig te gebruiken en snel verwisselbaar. Kwalitatief hoogwaardig acrylaat met gepolijste zijkanten.

  Meer info

  Van € 3,75

  Special Price Excl. BTW € 2,15 Incl. BTW € 2,60

 11. T-Standaard A7 Liggend

  T-Standaard A7 Liggend

  T-vormige kaarthouder voor liggende A7 formaat kaarten. Deze standaard is dubbelzijdig te gebruiken en snel verwisselbaar. Kwalitatief hoogwaardig acrylaat met gepolijste zijkanten.

  Meer info

  Van € 3,75

  Special Price Excl. BTW € 2,20 Incl. BTW € 2,66

T-STANDAARDS

Bent u op zoek naar een stevige t vormige kaarthouder ook wel t-standaard genoemd? Dan bent u bij displaysenzo aan het juiste webadres! In ons assortiment maken we een onderscheid tussen de staande en liggende t standaarden. En om het compleet te maken hebben we ook een ruim assortiment t-standaards met folderhouder. Zodat je gemakkelijk je je folders kunt plaatsen tezamen met je uiting. Al onze T-standaards zijn gemakkelijk online te bestellen via onze webshop.

Bij displaysenzo hebben we verschillende standaards zoals bij voorbeeld de T-standaard. Een t standaard is een kaarthouder met een voet gemaakt van helder acrylaat en leent zich uitermate voor het tweezijdig presenteren van informatie op bijvoorbeeld uw balie of bureau, ook zijn ze prima inzetbaar als menukaarthouder. 

U schuift uw reclame snel en gemakkelijk in het display en kunt deze net zo eenvoudig weer wisselen. De T-Standaards worden met zorg geproduceerd en hebben een hoogwaardige afwerking. Wilt u uw klanten tegelijkertijd tastbare informatie aanbieden? Zoals bijvoorbeeld een informatiefolder? Kijk dan naar een T-standaard met folderhouder.

T-standaard met uw logo

Displaysenzo heeft tevens de mogelijkheid om de T-Standaards te voorzien van uw logo. Klik hier voor meer informatie. Gebruik de handige papierformaattabel om de juiste folderhouder te kiezen.

Toepassingen T-standaard kaarthouders

Het voordeel van een T-standaard is dat de boodschap op beide zijden zichtbaar is. Hierdoor heeft de T-standaard vaak een andere plaats dan een L-standaard, omdat deze minder statisch is. Mensen zijn namelijk direct geneigd om de achterzijde van de kaarthouder te bekijken. Je ziet een T-standaard kaarthouder dan ook vaak terug op tafels op een terras als drankkaart. De uiting in de houder is eenvoudig te verwisselen, omdat onze kaarthouders flexibel zijn. 

Al onze T standaards zijn verkrijgbaar in de maten A3, A4, A5, A6 en A7 zowel in een staande als liggende variant. Bent u op zoek naar een afwijkende maat? Neem dan contact op d.m.v. het contactformulier in te vullen of bel naar 0164-258915 wij helpen u daar graag verder.

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 8.9, gebaseerd op 737 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen