T-STANDAARDS

De T standaards van Displaysenzo worden gemaakt van glashelder acrylaat en hebben de volgende kenmerken:

 • 2-zijdige presentatie
 • Te voorzien van logo of opdruk
 • Uitingen zijn gemakkelijk te verwisselen
 • Per stuk verpakt
 • Gepolijst

Lijst  Foto-tabel 

 1. T-Standaard A6 staand

  T-Standaard A6 Staand

  Rechtopstaande T-vormige kaarthouder voor A6 formaat kaarten. Kan perfect gebruikt worden als tafelstandaard; beide zijdes worden gelijkmatig getoond.

  Meer info

  Van € 3,27

  Special Price Excl. BTW € 2,25 Incl. BTW € 2,72

 2. T-Standaard A6 liggend

  T-Standaard A6 Liggend

  T-vormige kaarthouder voor liggende A6 formaat kaarten. Deze standaard is dubbelzijdig te gebruiken en snel verwisselbaar. Kwalitatief hoogwaardig acrylaat met gepolijste zijkanten.

  Meer info

  Van € 3,33

  Special Price Excl. BTW € 2,55 Incl. BTW € 3,09

Lijst  Foto-tabel 

De T-standaard, een stevige display standaard

Ben je op zoek naar een stevige t-vormige kaarthouder? Dan ben je bij displaysenzo.nl aan het juiste webadres! Bij displaysenzo hebben we veel standaards zoals de t-standaard. Een t-standaard is een kaarthouder met een platte voet. Deze display standaard is gemaakt van helder acrylaat en leent zich uitermate voor het tweezijdig presenteren van informatie op bijvoorbeeld je balie of bureau. Ze zijn ook prima te gebruiken als menukaarthouder. 

In ons assortiment maken we een onderscheid tussen staande en liggende t-standaarden. Je schuift je reclame of kaart snel en gemakkelijk in het display en kunt deze net zo eenvoudig weer wisselen. De t-standaards worden met zorg geproduceerd en hebben een hoogwaardige afwerking. Wil je je klanten tegelijkertijd tastbare informatie aanbieden? Zoals bijvoorbeeld een informatiefolder? Kijk dan eens naar een T-standaard met folderhouder. Hiermee kun je gemakkelijk je folders plaatsen bij je uiting. 

Welke maat display standaard heb je nodig? Gebruik de handige papierformaattabel om de juiste folderhouder te kiezen.

T-standaard met jouw logo

Alle standaard display standaards zijn gemakkelijk online te bestellen in onze webshop. Displaysenzo heeft tevens de mogelijkheid om de T-standaards te voorzien van een logo. Hier vind je meer informatie. Je kunt ook altijd even contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Toepassingen T-standaard kaarthouders

Het voordeel van een t-standaard is dat de boodschap aan beide zijden zichtbaar is. Hierdoor heeft deze standaard vaak een andere plaats dan een L-standaard, omdat deze minder statisch is. Mensen zijn namelijk direct geneigd om de achterzijde van de kaarthouder te bekijken. Je ziet een T-standaard kaarthouder dan ook vaak terug als drankkaart op tafels op een terras. De uiting in de houder is eenvoudig te verwisselen. 

Al onze T-standaards zijn verkrijgbaar in de maten A3, A4, A5, A6 en A7, zowel in een staande als liggende variant. Ben je op zoek naar een afwijkende maat? Neem dan telefosnisch contact op of via het contactformulier. We helpen je graag verder!

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 8.6, gebaseerd op 2224 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen