Kliklijst waterproof met slot

Een kliklijst is een ideale manier om posters te presenteren. Dankzij het handige kliksysteem zijn de uitingen gemakkelijk en snel te wisselen. Het ideale van de kliklijsten is dat ze gebruikt kunnen worden voor een staande en een liggende presentatie. Ook het bevestigen van de kliklijst is heel makkelijk dankzij de 4 boorgaten op de achterzijde van de kliklijst.

Bekijk het assortiment voor alle verschillende maten kliklijsten. De lijsten worden inclusief schroeven en pluggen geleverd.  

Lijst  Foto-tabel 

 1. Kliklijst A1 met slot

  Kliklijst Waterproof Lockable A1 | 35mm

  Een kliklijst ook wel wissellijst genoemd is een veel gebruikt presentatiemiddel voor verschillende soorten posters op te hangen. Deze kliklijst heeft een frame van 35 mm en is voorzien van een inbusslot. De kliklijst is geschikt om staande en liggende uitingen in te presenteren in het formaat A1. De schroefgaten waarmee je de kliklijst kunt ophangen zijn weggewerkt achter het profiel. Schroeven en pluggen zijn inbegrepen bij de levering. Verder is deze lijst 100% waterproof.

  Meer info
  Excl. BTW € 40,99 Incl. BTW € 49,60

  Meer informatie

 2. Kliklijst A2 met slot

  Kliklijst Waterproof Lockable A2 | 35mm

  Een kliklijst ook wel wissellijst genoemd is een veel gebruikt presentatiemiddel voor verschillende soorten posters op te hangen. Deze kliklijst heeft een frame van 35 mm en is voorzien van een inbusslot. De kliklijst is geschikt om staande en liggende uitingen in te presenteren in het formaat A2. De schroefgaten waarmee je de kliklijst kunt ophangen zijn weggewerkt achter het profiel. Schroeven en pluggen zijn inbegrepen bij de levering. Verder is deze lijst 100% waterproof.

  Meer info
  Excl. BTW € 30,99 Incl. BTW € 37,50

  Meer informatie

 3. Kliklijst A3,waterproof met slot

  Kliklijst Waterproof Lockable A3 | 35mm

  Kliklijsten ofwel wissellijsten zijn veel gebruikte presentatiemiddelen. Je ziet ze voornamelijk terug in openbare ruimtes. Helaas worden ze gemakkelijk opengeklikt en worden er posters e.d. meegenomen. Om dit te voorkomen presenteren wij u de kliklijst met een inbusslot. De kliklijst is 100% waterproof , dit maakt hem in combinatie met het slot ideaal om buiten op te hangen. De wissellijst is geschikt om staande en liggende posters in formaat A3 in te presenteren. Te bevestigen d.m.v. schroeven en pluggen die weggewerkt worden achter het frame van 35 mm.

  Meer info
  Excl. BTW € 22,99 Incl. BTW € 27,82

  Meer informatie

 4. Kliklijst A4 met slot

  Kliklijst Waterproof Lockable A4 | 35mm

  Een kliklijst ook wel wissellijst genoemd is een veel gebruikt presentatiemiddel voor verschillende soorten posters op te hangen. Deze kliklijst heeft een frame van 35 mm en is voorzien van een inbusslot. De kliklijst is geschikt om staande en liggende uitingen in te presenteren in het formaat A4 staand. De schroefgaten waarmee je de kliklijst kunt ophangen zijn weggewerkt achter het profiel. Schroeven en pluggen zijn inbegrepen bij de levering. Verder is deze lijst 100% waterproof, ideaal om hem dus buiten of in een openbare ruimte op te hangen.

  Meer info
  Excl. BTW € 19,95 Incl. BTW € 24,14

  Meer informatie

Lijst  Foto-tabel 

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 9, gebaseerd op 2674 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen