Schappresentatie

Tussen alle verschillende producten in het schap is het van belang dat jouw product eruit springt. Dit kan bijvoorbeeld door het gebruik van schapstopper (ook wel wobblers genoemd) bannerhouders of door je product voor het schap te hangen aan een blisterrail.

Bij Displaysenzo.nl vind je alles voor op en aan het schap.

Een opgeruimd schap met een schapprofiel 

Schappresentatie begint met een opgeruimd schap. Zorg voor een overzichtelijk schap met prijzen en informatie voorop. Displaysenzo heeft een groot assortiment schapprofielen hiermee bevestig en wissel je gemakkelijk productinformatie en prijzen voorop het schap. De schapprofielen zijn verkrijgbaar in verschillende hoogte en kunnen op iedere gewenste lengte worden geknipt. Er zijn flexibele, zelfklevende opstaande en magnetische schapprofielen.

Extra aandacht aan het schap met Schapstoppers

Schapstopper, ook wel wobbler of wiebelaar genoemd zijn opvallende POS displays voor aan het schap. Ze zijn bedoeld om de aandacht te trekken van de klant en te wijzen op nieuw producten of acties. Laat een product eruit springen met 1 van onze wobblers. De wobblers worden gemaakt van PVC of Aluminium en zijn aan beide uiteinde voorzien van dubbelzijdige tape.

Nog meer aandacht trekt u met onze bannerhouders voor aan op of in het schap. Bij Displaysenzo vind je een groot assortiment bannerhouders rechtstrees uit voorraad leverbaar.

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 9, gebaseerd op 2667 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen