VLOERSTANDAARDS

De vloerstandaards van Displaysenzo zijn verkrijgbaar in 2 maten. In ons assortiment hebben we opgenomen de A3, A4 en A5 formaten. Dit zijn kaarthouders geschikt voor een presentatie van een staande of liggende kaart. U schuift simpelweg de kaart aan de zijkant in de kaarthouder en u kunt deze net zo gemakkelijk weer verwisselen. De kaarthouder is op een voet geplaatst, zodat deze gepresenteerd kan worden naast het product.

Mocht u op zoek zijn naar een vloerstandaard, maar staat uw hoogte er niet bij? Neem dan gerust contact op ons via het contactformulier of bel naar onze klantenservice. Wij denken graag met u mee!

 1. Kaarthouder vloermodel A5

  Kaarthouder vloermodel A5 staand

  Helder acrylaat kaarthouder met een dikte van 2 mm, rondom gepolijst. Uitermate geschikt voor het presenteren van een staande A5 kaart. Deze schuift u langs de zijkant gemakkelijk in de kaarthouder. Dankzij de 110 mm hoge voet is hij ideaal voor het presenteren van bijvoorbeeld de prijs naast een product op de vloer.

  Meer info

  Van € 5,45

  Special Price Excl. BTW € 3,50 Incl. BTW € 4,24

 2. Kaarthouder vloermodel A4

  Kaarthouder vloermodel A4 staand

  De kaarthouder vloermodel is ideaal voor het presenteren van uw staande uiting A4 formaat. Deze schuift u gemakkelijk langs een van de zijkanten in de kaarthouder en is heel eenvoudig langs deze zijden weer te verwisselen. Dankzij de 110 mm hoge voet is hij ideaal voor het presenteren van bijvoorbeeld de prijs naast een product op de vloer.

  Meer info

  Van € 10,29

  Special Price Excl. BTW € 7,75 Incl. BTW € 9,38

 3. Verstelbare vloerstandaard A4

  Verstelbare vloerstandaard A4

  De vloerstandaards zijn voorzien van een telescopische standaard.. Ook is de vloer standaard verstelbaar tussen de hoogtes 835 en 1185 mm. De kaarthouder is voorzien van een zwart frame en 4 sterke magnetische houders. Deze zorgen voor een prachtige luxe uitstraling. De kaarthouder is te verstellen voor een staande en liggende pagina indeling voor al uw A4 formaat flyers of folders.

  Meer info

  Van € 73,81

  Special Price Excl. BTW € 54,99 Incl. BTW € 66,54

 4. Verstelbare vloerstandaard A3

  Verstelbare vloerstandaard A3

  Deze vloerstandaard is voorzien van een telescopische standaard, hierdoor kan deze standaard verstelbaar weggezet worden tussen de hoogtes 900 en 1260 mm. De kaarthouder is voorzien van een zwart frame en 4 sterke magnetische houders, wat zorgt voor een luxe presentatie. Verder is de magnetische kaarthouder te verstellen voor een staande of liggende pagina indeling van al uw A3 formaat folders of brochures.

  Meer info

  Van € 97,71

  Special Price Excl. BTW € 74,99 Incl. BTW € 90,74

 5. Vloerstandaard curved A4

  Vloerstandaard curved A4

  De vloerstandaard curved van Displaysenzo is dankzij het prachtige ontwerp en de unieke standaard onderscheidend van andere vloerstandaards. De standaard is voorzien van een verzwaarde voet en wordt aangeleverd in onderdelen. De magnetische kaarthouder is geschikt voor A4 formaat en kan zowel liggend als staand bevestigd worden op de standaard.

  Meer info

  Van € 119,79

  Special Price Excl. BTW € 84,99 Incl. BTW € 102,84

 6. Vloerstandaard curved A3

  Vloerstandaard curved A3

  De vloerstandaard curved van Displaysenzo is dankzij het prachtige ontwerp een unieke display. De vloer standaard is voorzien van een verzwaarde voet en wordt in losse delen bij u geleverd. De magnetische kaarthouder is geproduceerd uit glasslook Acrylaat en is geschikt voor een A3 formaat flyer of folder. De kaarthouder is liggend en staand te bevestigen op de standaard.

  Meer info

  Van € 151,25

  Special Price Excl. BTW € 99,00 Incl. BTW € 119,79

 7. Vloerstandaard A4 leeg

  Vloerstandaard A4

  Deze aluminium vloer standaard is voorzien van een verzwaarde metalen voet, dit zorgt voor een stabiele presentatie. De vloer standaard is voorzien van een info sign paneel in een a4 formaat. Dit paneel is in hoogte verstelbaar en kan naar keuze gedraaid worden in een formaat A4 liggend of staand.

  Meer info

  Van € 166,98

  Special Price Excl. BTW € 120,00 Incl. BTW € 145,20

 8. Vloerstandaard A3 staand

  Vloerstandaard A3

  Vloerstandaard gemaakt van aluminium voorzien van een A3 paneel. De vloerstandaard heeft anti-reflecterende infopanelen, welke gemakkelijk gedraaid kunnen worden van staand naar liggend A3 formaten. Voor een ideale leesbaarheid bedraagt de leeshoek 10°. De zware voet met rubberen nopjes garandeert stabiliteit en voorkomt wegglijden. Ook worden er heel eenvoudige instructies meegeleverd die helpen u bij het monteren.

  Meer info

  Van € 191,18

  Special Price Excl. BTW € 135,00 Incl. BTW € 163,35

 9. Kliklijst A4 met verstelbare voet

  Kliklijst A4 met verstelbare standaard

  Deze vloerstandaard is voorzien van een telescopische standaard met daarop een kliklijst A4. De kliklijst is voorzien van een aluminium frame en kan op de standaard geplaatst worden in een liggend en staande pagina indeling A4 formaat. De display is tevens voorzien van een verzwaarde voet en de standaard is verstelbaar tussen de hoogtes 640 en 1020 mm. Dit maakt de standaard uitermate geschikt voor een stabiele presentatie op uw vloer.

  Meer info

  Van € 78,65

  Special Price Excl. BTW € 60,00 Incl. BTW € 72,60

 10. Kliklijst A3 met verstelbare voet

  Kliklijst A3 met verstelbare standaard

  Deze vloerstandaard met kliklijst is dankzij de telescopische standaard te verstellen in diverse hoogtes. Je kunt de A3 kliklijst zowel staand als liggend presenteren. De voet van deze display is verzwaard wat zorgt voor een stabiele en stevige vloer presentatie.

  Meer info

  Van € 96,80

  Special Price Excl. BTW € 75,00 Incl. BTW € 90,75

VLOERPRESENTATIE

Speciaal voor de ''grotere'' producten hebben wij ervoor gekozen om enkele vloermodel kaarthouders in ons assortiment op te nemen. Deze kaarthouders hebben een verhoging bij hun voet waardoor u ze gemakkelijk naast een product kunt neerzetten. Dankzij de buiging van de voet naar de kaarthouder is de prijskaart vanuit alle hoeken goed te lezen.

Al onze vloerstandaards zijn geschikt voor het presenteren van een A3, A4 of A5 uiting. Mocht u op zoek zijn naar een andere maat of een andere versie, neem dan even contact met ons op! Dit kunt u doen door het contactformulier in te vullen of bel naar 0164-258915 wij helpen u graag verder.

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 8.8, gebaseerd op 874 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen