KLIKLIJSTEN

Een kliklijst is een ideale manier om posters te presenteren. Dankzij het handige kliksysteem zijn de uitingen gemakkelijk en snel te wisselen. Het ideale van de kliklijsten is dat ze gebruikt kunnen worden voor een staande en een liggende presentatie. Ook het bevestigen van de kliklijst is heel makkelijk dankzij de 4 boorgaten op de achterzijde van de kliklijst.

Bekijk het assortiment voor alle verschillende maten kliklijsten. De lijsten worden inclusief schroeven en pluggen geleverd.  

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 1. Kliklijst A0

  Kliklijst A0

  Een handige oplossing voor het ophangen van al uw A0 formaat posters. Staand of liggend maakt niet uit dankzij het handige ophangsysteem van onze kliklijsten. De kliklijsten zijn voorzien van 4 boorgaten, compleet weggewerkt.

  Kliklijst A0 witKliklijst A0 zwartKliklijst A0 zilver
  Meer info
  Excl. BTW € 55,55 Incl. BTW € 67,22

 2. Kliklijst B0

  Kliklijst B0 zilver

  Een handige oplossing voor het ophangen van al uw B0 formaat posters. Staand of liggend maakt niet uit dankzij het handige ophangsysteem van onze kliklijsten. De kliklijst is voorzien van 4 boorgaten, compleet weggewerkt achter het profiel.

  Meer info
  Excl. BTW € 61,10 Incl. BTW € 73,93

 3. Kliklijst B2

  Kliklijst B2 zilver

  Een handige oplossing voor het ophangen van al uw B2 formaat posters. Staand of liggend maakt niet uit dankzij het handige ophangsysteem van onze kliklijsten. De kliklijst is voorzien van 4 boorgaten, compleet weggewerkt achter het profiel.

  Meer info
  Excl. BTW € 24,55 Incl. BTW € 29,71

 4. Kliklijst A2 met slot

  Kliklijst A2 waterproof met slot

  Een kliklijst ook wel wissellijst genoemd is een veel gebruikt presentatiemiddel voor verschillende soorten posters op te hangen. Deze kliklijst heeft een frame van 35 mm en is voorzien van een inbusslot. De kliklijst is geschikt om staande en liggende uitingen in te presenteren in het formaat A2. De schroefgaten waarmee je de kliklijst kunt ophangen zijn weggewerkt achter het profiel. Schroeven en pluggen zijn inbegrepen bij de levering. Verder is deze lijst 100% waterproof.

  Meer info

  Van € 33,88

  Special Price Excl. BTW € 26,50 Incl. BTW € 32,07

 5. Kliklijst A1 met slot

  Kliklijst A1 waterproof met slot

  Een kliklijst ook wel wissellijst genoemd is een veel gebruikt presentatiemiddel voor verschillende soorten posters op te hangen. Deze kliklijst heeft een frame van 35 mm en is voorzien van een inbusslot. De kliklijst is geschikt om staande en liggende uitingen in te presenteren in het formaat A1. De schroefgaten waarmee je de kliklijst kunt ophangen zijn weggewerkt achter het profiel. Schroeven en pluggen zijn inbegrepen bij de levering. Verder is deze lijst 100% waterproof.

  Meer info

  Van € 42,34

  Special Price Excl. BTW € 32,50 Incl. BTW € 39,33

 6. Kliklijst A1

  Kliklijst A1

  Een handige oplossing voor het ophangen van al uw A1 formaat posters. Staand of liggend maakt niet uit dankzij het handige ophangsysteem van onze kliklijsten. De kliklijsten zijn voorzien van 4 boorgaten, compleet weggewerkt.

  Kliklijst A1 zilverKliklijst A1 zwartKliklijst A1 wit
  Meer info
  Excl. BTW € 23,50 Incl. BTW € 28,44

 7. Kliklijst A2

  Kliklijst A2

  Kliklijst om zowel staande als liggende A2 formaat posters mee te kunnen presenteren. De profielen zijn verstek gezaagd en geprodcueerd uit aluminium. Hierachter zitten 4 boorgaten waarmee je de wissellijsten kunt ophangen! Schroeven en pluggen zitten inbegrepen bij de kliklijsten.

  Kliklijst A2 zilverKliklijst A2 zwartKliklijst A2 wit
  Meer info
  Excl. BTW € 16,75 Incl. BTW € 20,27

 8. Kliklijst A3,waterproof met slot

  Kliklijst A3 waterproof met slot

  Kliklijsten ofwel wissellijsten zijn veel gebruikte presentatiemiddelen. Je ziet ze voornamelijk terug in openbare ruimtes. Helaas worden ze gemakkelijk opengeklikt en worden er posters e.d. meegenomen. Om dit te voorkomen presenteren wij u de kliklijst met een inbusslot. De kliklijst is 100% waterproof en geschikt om staande en liggende posters in formaat A3 in te presenteren. Te bevestigen d.m.v. schroeven en pluggen die weggewerkt worden achter het frame van 35 mm.

  Meer info

  Van € 29,03

  Special Price Excl. BTW € 20,50 Incl. BTW € 24,81

 9. Kliklijst a3

  Kliklijst A3

  Kliklijst om alle A3 formaat drukwerken mee te presenteren. Eenvoudig op te hangen met behulp van de 4 boorgaten die netjes weggewerkt zijn achter het aluminium profiel. Schroeven en pluggen zitten als extra service bij onze wissellijsten inbegrepen. Geschikt voor een staande en een liggende presentatie.

  Kliklijst A3 zilverKliklijst A3 zwartKliklijst A3 wit
  Meer info

  Van € 14,04

  Special Price Excl. BTW € 10,95 Incl. BTW € 13,25

 10. Kliklijst A4

  Kliklijst A4

  Een kliklijst ook wel wissellijst genoemd is een veel gebruikt presentatiemiddel voor verschillende soorten posters op te hangen. De kliklijsten van displaysenzo zijn geschikt om staande en liggende uitingen te presenteren, dankzij de schroefgaten die achter het profiel wegvallen. Schroeven en pluggen zijn inbegrepen bij de levering.

  Meer info
  Excl. BTW € 8,03 Incl. BTW € 9,72

 11. Kliklijst A4 met slot

  Kliklijst A4 waterproof met slot

  Een kliklijst ook wel wissellijst genoemd is een veel gebruikt presentatiemiddel voor verschillende soorten posters op te hangen. Deze kliklijst heeft een frame van 35 mm en is voorzien van een inbusslot. De kliklijst is geschikt om staande en liggende uitingen in te presenteren in het formaat A4 staand. De schroefgaten waarmee je de kliklijst kunt ophangen zijn weggewerkt achter het profiel. Schroeven en pluggen zijn inbegrepen bij de levering. Verder is deze lijst 100% waterproof.

  Meer info

  Van € 24,20

  Special Price Excl. BTW € 18,49 Incl. BTW € 22,37

 12. Kliklijst A4 met inklapbare standaard

  Kliklijst A4 met standaard

  Een kliklijst ook wel wissellijst genoemd is een veel gebruikt presentatiemiddel voor verschillende soorten posters op te hangen. De kliklijsten van displaysenzo zijn geschikt om staande en liggende uitingen te presenteren, dankzij de schroefgaten die achter het profiel wegvallen. Schroeven en pluggen zijn inbegrepen bij de levering. Verder is deze kliklijst voorzien van een standaard. Deze zorgt ervoor dat de kliklijst ook weg te zetten is als A4 staand formaat.

  Meer info
  Excl. BTW € 8,53 Incl. BTW € 10,32

 13. Kliklijst A5

  Kliklijst A5

  De kliklijst is voorzien van een aluminium framewerk geschikt voor zowel een staande als een liggende presentatie van uw A5 formaat drukwerk. Dit is gemakkelijk te realiseren dankzij de voorgeboorde schroefgaten die netjes weggewerkt zijn achter het frame. Voorzien van schroeven en pluggen.

  Meer info
  Excl. BTW € 6,75 Incl. BTW € 8,17

 14. Kliklijst B1

  Kliklijst B1 zilver

  Een handige oplossing voor het ophangen van al uw B1 formaat posters. Staand of liggend maakt niet uit dankzij het handige ophangsysteem van onze kliklijsten. De kliklijst is voorzien van 4 boorgaten, compleet weggewerkt achter het profiel.

  Meer info
  Excl. BTW € 30,55 Incl. BTW € 36,97

 15. Zelfklevende wisselijst A1

  Zelfklevende wissellijst A1

  Met de zelfklevende wissellijst kunnen documenten snel en makkelijk op een vlakke ondergrond gekleefd worden. Dankzij de magnetische rand kan het document gemakkelijk worden vervangen. Geschikt voor alle A1 documenten. Het kader kleeft op alle oppervlakken met een vlakke ondergrond en is herpositioneerbaar. Voor gebruik op glas is de gekleurde rand van het kader aan beide zijden zichtbaar. Zowel in staand als in liggend formaat te gebruiken.

  Zelfklevende wissellijst A1 ZilverZelfklevende wissellijst A1 Zwart
  Meer info
  Prijs vanaf:

  Van € 60,39

  Special Price Excl. BTW € 47,75 Incl. BTW € 57,78

 16. Zelfklevende wisselijst A2

  Zelfklevende wissellijst A2

  Documenten kunnen hiermee snel en gemakkelijk op een vlakke ondergrond gekleefd worden. Dankzij de magnetische rand kan het document gemakkelijk worden vervangen. Geschikt voor alle A2 documenten. Het kader kleeft op alle oppervlakken met een vlakke ondergrond en is herpositioneerbaar. Voor gebruik op glas is de gekleurde rand van het kader aan beide zijden zichtbaar. Zowel in staand als in liggend formaat te gebruiken.

  Zelfklevende wissellijst A2 ZilverZelfklevende wissellijst A2 Zwart
  Meer info
  Prijs vanaf:

  Van € 44,17

  Special Price Excl. BTW € 34,80 Incl. BTW € 42,11

 17. Zelfklevende wisselijst A3

  Zelfklevende wissellijst A3

  Documenten kunnen hiermee snel en gemakkelijk op een vlakke ondergrond gekleefd worden. Dankzij de magnetische rand kan het document gemakkelijk worden vervangen. Geschikt voor alle A3 documenten. Het kader kleeft op alle oppervlakken met een vlakke ondergrond en is herpositioneerbaar. Voor gebruik op glas is de gekleurde rand van het kader aan beide zijden zichtbaar. Zowel in staand als in liggend formaat te gebruiken.

  Zelfklevende wissellijst A3 ZwartZelfklevende wissellijst A3 ZilverZelfklevende wissellijst A3 GroenZelfklevende wissellijst A3 BlauwZelfklevende wissellijst A3 RoodZelfklevende wissellijst A3 Oranje
  Meer info
  Prijs vanaf:

  Van € 16,34

  Special Price Excl. BTW € 11,95 Incl. BTW € 14,46

 18. Zelfklevende wissellijst A4 met penhouder

  Zelfklevende wissellijst NOTE A4

  Zelfklevend kader voor A4 documenten waarop onmiddellijk dient geschreven te worden (deelnemerslijsten, poetsbeurten,...) · Aantrekkelijk kader · Snel en gemakkelijk vervangen van documenten dankzij de magnetische rand · Mogelijk om documenten direct te beschrijven · Voor documenten in A4 staand of liggend formaat · Capaciteit: tot 5 bladen van 80g/m² · Inclusief houder voor alle soorten pennen

  Zelfklevende wissellijst NOTE A4 ZwartZelfklevende wissellijst NOTE A4 Zilver
  Meer info
  Prijs vanaf:

  Van € 15,43

  Special Price Excl. BTW € 11,60 Incl. BTW € 14,04

 19. Zelfklevende wisselijst A4

  Zelfklevende wissellijst A4

  Documenten kunnen hiermee snel en gemakkelijk op een vlakke ondergrond gekleefd worden. Dankzij de magnetische rand kan het document gemakkelijk worden vervangen. Geschikt voor alle A4 documenten. Het kader kleeft op alle oppervlakken met een vlakke ondergrond en is herpositioneerbaar. Voor gebruik op glas is de gekleurde rand van het kader aan beide zijden zichtbaar. Zowel in staand als in liggend formaat te gebruiken.

  Zelfklevende wissellijst A4 ZwartZelfklevende wissellijst A4 ZilverZelfklevende wissellijst A4 WitZelfklevende wissellijst A4 RoodZelfklevende wissellijst A4 GroenZelfklevende wissellijst A4 BlauwZelfklevende wissellijst A4 Goud
  Meer info
  Prijs vanaf:

  Van € 12,04

  Special Price Excl. BTW € 7,43 Incl. BTW € 8,99

 20. Zelfklevende wisselijst A5

  Zelfklevende wissellijst A5

  Documenten kunnen hiermee snel en gemakkelijk op een vlakke ondergrond gekleefd worden. Dankzij de magnetische rand kan het document gemakkelijk worden vervangen. Geschikt voor alle A5 documenten. Het kader kleeft op alle oppervlakken met een vlakke ondergrond en is herpositioneerbaar. Voor gebruik op glas is de gekleurde rand van het kader aan beide zijden zichtbaar. Zowel in staand als in liggend formaat te gebruiken.

  Zelfklevende wissellijst A5 ZilverZelfklevende wissellijst A5 Zwart
  Meer info
  Prijs vanaf:

  Van € 8,77

  Special Price Excl. BTW € 5,60 Incl. BTW € 6,78

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Multifunctionele kliklijsten

Kliklijsten, u ziet ze overal om u heen. Aan de gevel van supermarkten om aanbiedingen te communiceren, in het toilet van de kroeg en misschien ook wel bij u thuis om uw favoriete poster in te lijsten. Deze handige kliklijsten zijn dus multifunctioneel inzetbaar en daarmee ideaal voor elke situatie. Door het snelle kliksysteem zijn ze heel handig wanneer u regelmatig nieuwe posters, aanbiedingen of ander drukwerk wilt ophangen. 

Klik wissellijsten voor een lange levensduur van uw drukwerk

Er bestaan verschillende redenen waarom het een goed idee is om uw drukwerk in een kliklijst op te hangen. Ten eerste wordt uw drukwerk extra beschermd wanneer u deze in een klik wissellijst ophangt. De anti-reflex voorzetfolie biedt bescherming en zorgt ervoor dat uw drukwerk niet vies wordt of verkleurd raakt. Zo gaat uw drukwerk dus langer mee. En natuurlijk zorgt een aluminium lijst om uw drukwerk ook voor een meer luxe uitstraling. Maakt u het vaak mee dat posters worden gestolen? Dan zijn de kliklijsten met slot een uitkomst. Deze zijn ook waterproof. Zo kunt u met een gerust hart de posters buiten laten hangen. 

Assortiment kliklijsten

In ons assortiment vindt u klik wissellijsten in diverse formaten, namelijk A0, A1, A2, A3, A4, A5 en A6. Deze zijn staand of liggend te bevestigen aan de muur. Het assortiment is zeer uitgebreid. Zo kunt u ook kiezen voor zelfklevende wissellijsten met een magnetische rand. En naast de kliklijsten voor aan de wand kunt u ook kiezen voor een klikijst met een standaard of stoepborden.

Let bij het plaatsen van uw bestelling op de binnen- en buitenmaat zodat u zeker weet dat uw drukwerk in de wissellijst past. Twijfelt u over het formaat? Neem even contact met ons op, we helpen u graag!

Kiest u voor Displaysenzo, dan kunt u rekenen op een snelle levertijd en voordelige prijzen. Bestel nu uw posterlijst online. Zo krijgt uw poster de aandacht en bescherming die deze verdient.

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 8.9, gebaseerd op 737 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen