Kliklijsten

Kliklijsten zijn een handige oplossing om posters, kaarten en nog veel meer te presenteren. Dankzij het handige kliksysteem zijn de uitingen gemakkelijk en snel te wisselen. De lijsten worden inclusief schroeven en pluggen geleverd.

Wat zijn kliklijsten?

Kliklijsten zijn lijsten die speciaal zijn ontworpen om verschillende documenten te wisselen zonder de lijst van de muur af te hoeven halen. Ze zijn verkrijgbaar in aluminium en kunststof. U klikt ze aan de voorkant open. Er zijn verschillende soorten kliklijsten beschikbaar, zoals enkelzijdige kliklijsten voor aan de muur en dubbelzijdige kliklijsten die vrijstaand of hangend gebruikt kunnen worden. De meest populaire maten zijn kliklijsten A4 en A3, maar er zijn ook grotere formaten beschikbaar voor posters en affiches.

Ons assortiment

Op onze website vindt u verschillende soorten kliklijsten. Onze kliklijsten voor posters zijn perfect voor bioscopen, theaters en winkelcentra, waar ze uw visuele communicatie een professionele uitstraling geven. Voor etalages en open ruimtes hebben we dubbelzijdige kliklijsten die van beide kanten zichtbaar zijn, ideaal om de aandacht van voorbijgangers te trekken. U kunt ook voorzetfolies bestellen. Deze zijn handig om het gene wat u in de kliklijst plaatst, te beschermen. Of u nu een klein restaurant of een groot kantoor hebt, bij ons vindt u de perfecte kliklijst die bij uw stijl en behoeften past. Bestel vandaag nog en geef uw presentatie de aandacht die het verdient.

Te gebruiken op verschillende manieren

U kunt kliklijsten gebruiken in kantoren voor het tonen van belangrijke mededelingen, bedrijfsnieuws en veiligheidsinstructies. In de horeca zijn kliklijsten ideaal voor het presenteren van menukaarten en promoties, waardoor uw klanten gemakkelijk de aangeboden gerechten en drankjes kunnen zien. Winkels en showrooms profiteren van kliklijsten voor het tonen van productinformatie, aanbiedingen en promoties, wat helpt bij het verhogen van de verkoop en klantbetrokkenheid. Met hun eenvoudige installatie en snelle wisselmogelijkheden, bieden kliklijsten een betrouwbare en aantrekkelijke manier om uw boodschap over te brengen in diverse omgevingen.

Kliklijsten bestellen bij Displaysenzo

Let bij het plaatsen van uw bestelling op de binnen- en buitenmaat zodat u zeker weet dat uw drukwerk in de wissellijst past. Twijfelt u over het formaat? Neem even contact met ons op, we helpen u graag. Kiest u voor Displaysenzo, dan kunt u rekenen op een snelle levertijd en voordelige prijzen. Bestel nu uw posterlijst online. Zo krijgt uw poster de aandacht en bescherming die deze verdient.

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 8.9, gebaseerd op 2662 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen