KLIKLIJSTEN

Een kliklijst is een ideale manier om posters te presenteren. Bekijk het assortiment voor alle verschillende maten kliklijsten. De lijsten worden inclusief schroeven en pluggen geleverd.

Multifunctionele kliklijsten

Kliklijsten, u ziet ze overal om u heen. Aan de gevel van supermarkten om aanbiedingen te communiceren, in het toilet van de kroeg en misschien ook wel bij u thuis om uw favoriete poster in te lijsten. Deze handige kliklijsten zijn dus multifunctioneel inzetbaar en daarmee ideaal voor elke situatie, ook omdat een lijst gebruikt kan worden voor een staande en een liggende presentatie. Dankzij het handige kliksysteem zijn de uitingen in de lijst gemakkelijk en snel te wisselen. Ideaal wanneer u regelmatig nieuwe posters, aanbiedingen of ander drukwerk wilt ophangen. 

Kliklijst poster voor een lange levensduur van uw drukwerk

Er bestaan verschillende redenen waarom het een goed idee is om uw drukwerk in een kliklijst op te hangen. Ten eerste wordt uw drukwerk extra beschermd wanneer u deze in een klik wissellijst ophangt. De anti-reflex voorzetfolie biedt bescherming en zorgt ervoor dat uw drukwerk niet vies wordt of verkleurd raakt. Zo gaat uw drukwerk dus langer mee. En natuurlijk zorgt een aluminium lijst om uw drukwerk ook voor een meer luxe uitstraling. Maakt u het vaak mee dat posters worden gestolen? Dan zijn de kliklijsten met slot een uitkomst. Deze zijn ook waterproof. Zo kunt u met een gerust hart de posters buiten laten hangen. 

Assortiment wissellijsten

In ons assortiment vindt u klik wissellijsten in diverse formaten, namelijk A0, A1, A2, A3, A4, A5 en A6. Deze zijn staand of liggend te bevestigen aan de muur. Ook het bevestigen van de kliklijst is heel makkelijk dankzij de 4 boorgaten op de achterzijde van de kliklijst, de benodigde schroeven en pluggen worden meegeleverd. Het assortiment is zeer uitgebreid. Zo kunt u ook kiezen voor zelfklevende wissellijsten met een magnetische rand. En naast de kliklijsten voor aan de wand kunt u ook kiezen voor een klikijst met een standaard of stoepborden.

Let bij het plaatsen van uw bestelling op de binnen- en buitenmaat zodat u zeker weet dat uw drukwerk in de wissellijst past. Twijfelt u over het formaat? Neem even contact met ons op, we helpen u graag!

Kiest u voor Displaysenzo, dan kunt u rekenen op een snelle levertijd en voordelige prijzen. Bestel nu uw posterlijst online. Zo krijgt uw poster de aandacht en bescherming die deze verdient.

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 9, gebaseerd op 2433 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen