Wegens aanhoudende drukte/vakanties kan de levertijd 1 tot 2 werkdagen uitlopen, we doen ons best om alles zo snel moglijk te versturen. Onze excuses voor het ongemak.

Kliklijsten

Een kliklijst is een handige oplossing om posters te presenteren. Dankzij het handige kliksysteem zijn de uitingen gemakkelijk en snel te wisselen. Het ideale van deze kliklijst is dat ze gebruikt kunnen worden voor een staande en een liggende presentatie. Ook het bevestigen van een kliklijst is heel makkelijk, dankzij de 4 weggewerkte boorgaten op de achterzijde van een lijst. Bekijk het assortiment voor alle verschillende maten kliklijsten. De lijsten worden inclusief schroeven en pluggen geleverd.

Multifunctionele kliklijsten

Kliklijsten, u ziet ze overal om u heen. Aan de gevel van supermarkten om aanbiedingen te communiceren, in het toilet van de kroeg en misschien ook wel bij u thuis om uw favoriete poster in te lijsten. Deze handige kliklijsten zijn dus multifunctioneel inzetbaar en daarmee ideaal voor elke situatie. Door het snelle kliksysteem zijn ze heel handig wanneer u regelmatig nieuwe posters, aanbiedingen of ander drukwerk wilt ophangen.

Klik wissellijst voor een lange levensduur van uw drukwerk

Alle klijklijsten worden standaard geleverd met een UV beschermende voorzetfolie. Dit zorgt ervoor dat uw drukwerk niet zal verkleuren, tijdens een aantal zonnige dagen. Verder zijn de kliklijsten helemaal gemaakt van aluminium. Dit zorgt voor een langere levensduur van zowel uw kliksysteem als de kliklijst zelf. Onder het frame zitten de boorgaten netjes weggewerkt. Boortjes en schroeven leveren wij aan u tezamen met de kliklijst.

Handige kliklijst bestellen

Let bij het plaatsen van uw bestelling op de binnen- en buitenmaat zodat u zeker weet dat uw drukwerk in de wissellijst past. Twijfelt u over het formaat? Neem even contact met ons op, we helpen u graag. Kiest u voor Displaysenzo, dan kunt u rekenen op een snelle levertijd en voordelige prijzen. Bestel nu uw posterlijst online. Zo krijgt uw poster de aandacht en bescherming die deze verdient.

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 9.2, gebaseerd op 2624 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen