Displays drukken

U heeft bij Displaysenzo de mogelijkheid om de producten die u bij ons bestelt, zoals folderhouders, kaarthouders en andere displays, te voorzien van een reclame-uiting of eigen logo. U kunt de displays drukken d.m.v verschillende soorten bedrukkingen in diverse formaten en kleuren. Dat kan uw bedrijfslogo zijn of een huisstijl die u doorvoert.

Wij hebben verschillende technieken in eigen huis. Wij kunnen u daarom goed adviseren welke techniek het best aansluit op uw wensen en het te bedrukken display. Bent u benieuwd naar de prijs? Vraag dan een offerte aan en zet erbij welke display u graag bedrukt wilt hebben.

Onze technieken voor displays bedrukken: 

 

Digitaal printen

Digitaal printen

Tegenwoordig kun je bij ons ook terecht voor bedrukte folderhouders en standaards die we digitaal printen. Geen cliche´s die gemaakt moeten worden of verf die gemengd moet worden. Onze machine print alles haarscherp en full color.

 

Tampondruk 

Tampondruk

Tampondruk is een techniek waardoor het beeld overgedragen wordt op een tampon welke het beeld weer overzet op het product. Onze machine kan twee kleuren in één keer drukken waardoor het drukken zelf heel weinig tijd kost. U bent wel gebonden aan een bepaald formaat wanneer u voor twee kleuren kiest. Hierover informeren wij u graag.

 

Zeefdruk

Zeedruk displays

Bij zeefdruk wordt de inkt als het ware door een zeef gedrukt. Er wordt een filmlaag aangebracht op een zeef die belicht wordt. De delen die gedrukt worden blijven open waardoor de inkt er doorheen kan. De formaten van de bedrukkingen zijn bij een zeefdruk over het algemeen groter dan bij een tampondruk. Ook hierbij kunnen we u verschillende voorbeelden van bedrukkingen tonen.

 

Vinyl

Vinyl beletteren kaarthouder, folderhouder of display

Het beletteren van een kaarthouder, folderhouder of ander soort display, is ook een van de mogelijkheden die Displaysenzo u biedt. U kunt kiezen uit een "sticker" gesneden uit een kleur of een "sticker" welke een Full Color bevat.

 

Welke techniek heeft u nodig? 

Bent u op zoek naar een techniek die bij u en het product past, dan denken wij graag met u mee.

U kunt voor al uw vragen over displays bedrukken contact met ons opnemen via info@displaysenzo.nl of via ons telefoonnummer 0164 258915.

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 9, gebaseerd op 2674 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen