Folderhouders: stijlvol en praktisch

Displaysenzo is dé specialist als het gaat om folderhouders. We produceren ze zelf in alle soorten, maten, vormen en kleuren.

Folderhouders in alle soorten en maten

Een luxe folderhouder is geschikt voor presentatie van drukwerk op uw tafel of balie. De folderhouders zijn er met één of met drie vakken verkrijgbaar en kunnen dankzij het mes-en-groef-principe heel eenvoudig met elkaar worden verbonden. Onze folderhouders zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. De artikelen gaan van A4 tot A6 formaat. Het is echter ook mogelijk om folderhouders op maat te laten maken. Neem hiervoor contact met ons op. Voor visitekaartjes zijn er uitvoeringen met een extra vak zodat u uw visitekaartje samen met een folder kunt aanbieden. Op deze manier lijkt uw bureau, tafel of balie altijd professioneel en netjes opgeruimd. Losslingerende papieren zijn verleden tijd dankzij onze kunststof folderhouders!

Stevig folderdisplay

Bij alle tafelstandaard folderdisplays is de binnenkant van de bodem geribbeld. Dit zorgt voor meer stevigheid voor uw drukwerk. Op deze manier blijft uw folder altijd stabiel staan, zonder te verschuiven. Ook als er wat minder folders in het bakje staan. De achterkant van de folderdisplay is, om te voorkomen dat uw informatie naar voren omknikt, licht gebogen. Bovendien zorgt dit er ook voor dat het pakken van de folders makkelijk is. Daarnaast zijn alle folderdisplays vervaardigd van stevig polystyreen en zien ze er ook nog eens luxe uit. Dé manier om uw potentiële klanten uit te nodigen om een folder uit de folderhouder te pakken en mee naar huis te nemen.

Heldere kunststof flyerhouder

Al onze folderhouders worden gemaakt van glashelder polystyreen. Dit maakt ze licht van gewicht, maar toch zeer stabiel en sterk. Zoals u ziet is een kunststof display houder voor flyers en folders ook verkrijgbaar in vele vrolijke kleuren, dus altijd passend bij uw huisstijl, product of reclamecampagne. U kunt uw folderdisplay bovendien naar wens laten personaliseren met uw logo of naam. Kunt u niet precies vinden wat u zoekt? Laat het ons dan weten. Omdat wij alle productie in eigen huis verzorgen kunnen wij ook een maatwerk folderhouder leveren. Neem hiervoor contact met ons op.

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 9.1, gebaseerd op 2662 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen