Wandfolderhouders

Bij Displaysenzo kunt u verschillende soorten folderhouders bestellen. De wandfolderhouders zijn speciaal voor een wandpresentatie of bevestiging op gladde oppervlaktes. Ze zijn in verschillende maten, kleuren en soorten te vinden in ons assortiment. Alle wandfolderhouders worden gemaakt van polystyreen en zijn ideaal voor het presenteren van folders, brochures of tijdschriften.

 • Verkrijgbaar in 13 kleuren, dus altijd passend bij uw huisstijl, product of campagne
 • Personalisatie (logo-opdruk) mogelijk

Lijst  Foto-tabel 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 1. Wandfolderhouder 1/3 A4 Op=Op

  Wandfolderhouder 1/3 A4 Op=Op

  Wandfolderhouder 1/3 A4 voor bevestiging aan de muur. Zo lang de voorraad strekt voor een heel scherp prijs. 

   

   

  Meer info

  Van € 1,94

  Special Price Excl. BTW € 0,79 Incl. BTW € 0,96

  Niet in voorraad

 2. Wandfolderhouder 1/3 A4

  Wandfolderhouder 1/3 A4

  Heldere brochurehouder om 1/3 A4 staand formaat folders of flyers mee te presenteren. De houder is eenvoudig op te hangen aan de wand met behulp van schroeven, een zuignap of een koppel- / ophangelement. Tevens is de display te combineren met onze koppelstukken, hiermee kan de folderhouder bevestigd worden aan een slatwall wand. Ook te gebruiken voor een staande A6 folder, flyer of drieluik folder.

  Wandfolderhouder 1/3 A4 BasicWandfolderhouder 1/3 A4 GeelWandfolderhouder 1/3 A4 RoodWandfolderhouder 1/3 A4 BordeauxWandfolderhouder 1/3 A4 GroenWandfolderhouder 1/3 A4 OranjeWandfolderhouder 1/3 A4 BlauwWandfolderhouder 1/3 A4 Transparant BlauwWandfolderhouder 1/3 A4 Transparant GroenWandfolderhouder 1/3 A4 Transparant OranjeWandfolderhouder 1/3 A4 Transparant PaarsWandfolderhouder 1/3 A4 Transparant RoodWandfolderhouder 1/3 A4 WitWandfolderhouder 1/3 A4 Zwart
  Meer info
  Excl. BTW € 1,60 Incl. BTW € 1,94 Vanaf € 1,75

  Meer informatie

 3. Wandfolderhouder A5

  Wandfolderhouder A5

  Deze wand folderhouder in formaat A5 staand is te gebruiken om flyers, kaarten, folders of brochures professioneel hangend aan de wand te presenteren. Tevens is de display te koppelen met de slatwall bevestiging, hierdoor is de wandfolderhouder te bevestigen aan een slatwall muur.

  Wandfolderhouder A5 BasicWandfolderhouder A5 GeelWandfolderhouder A5 RoodWandfolderhouder A5 BordeauxWandfolderhouder A5 GroenWandfolderhouder A5 OranjeWandfolderhouder A5 Signaal blauwWandfolderhouder A5 Transparant BlauwWandfolderhouder A5 Transparant GroenWandfolderhouder A5 Transparant OranjeWandfolderhouder A5 Transparant PaarsWandfolderhouder A5 Transparant RoodWandfolderhouder A5 WitWandfolderhouder A5 Zwart
  Meer info
  Excl. BTW € 2,18 Incl. BTW € 2,64

  Meer informatie

 4. Wandfolderhouder A4

  Wandfolderhouder A4

  Deze handige display is uitermate geschikt voor het presenteren van uw flyers, brochures of folders in het formaat A4 staand. De folderhouder heeft een gladde achterzijde, waardoor hij uitermate geschikt is voor een professionele hangende presentatie aan de wand. De wandfolderhouder is voorzien van twee boorgaten en tevens te verkijgen in diverse leuke kleuren, om extra op te vallen.

  Wandfolderhouder A4 BasicWandfolderhouder A4 GeelWandfolderhouder A4 RoodWandfolderhouder A4 BordeauxWandfolderhouder A4 GroenWandfolderhouder A4 OranjeWandfolderhouder A4 BlauwWandfolderhouder A4 Transparant BlauwWandfolderhouder A4 Transparant GroenWandfolderhouder A4 Transparant OranjeWandfolderhouder A4 Transparant PaarsWandfolderhouder A4 Transparant RoodWandfolderhouder A4 WitWandfolderhouder A4 Zwart
  Meer info
  Prijs vanaf: Excl. BTW € 2,75 Incl. BTW € 3,33

  Meer informatie

 5. Wandfolderhouder 1/3 A4

  Wandfolderhouder 1/3 A4 "Classic"

  De wandfolderhouder 1/3 A4 heeft een subtiele afwerking, dankzij zijn vernieuwde uiterlijk! Uitermate geschikt om te presenteren aan de wand dankzij de subtiele boorgaten of om te bevestigen op gladde oppervlaktes! Let goed op, dit is een 1/3 A4 maat en dus smal. Wilt u graag de maat A4 kijk dan eens bij onze A4 wandfolderhouder XL.

  Meer info
  Excl. BTW € 2,60 Incl. BTW € 3,15

  Meer informatie

 6. Wandfolderhouder A5 XL

  Wandfolderhouder A5 "Classic"

  De wandfolderhouder A5 staand formaat is uitermate geschikt om te bevestigen aan de wand, dankzij de boorgaten! De gladde achterkant zorgt voor een stabiele wandpresentatie met een vuldiepte tot wel 40 mm! De houder wordt geleverd met een geribbelde bodem, zodat de folders of flyers altijd netjes in de display blijven staan, ook bij een iets minder volle houder!

  Meer info
  Excl. BTW € 3,45 Incl. BTW € 4,17

  Meer informatie

 7. Wandfolderhouder A4 XL

  Wandfolderhouder A4 "Classic"

  De wandfolderhouder A4 staand XL is een folderhouder met een extra grootte vuldiepte namelijk tot wel 50 mm! Dankzij de vlakke achterzijde en de twee boorgaten is deze folderhouder ideaal om te bevestigen aan de wand.

  Meer info
  Excl. BTW € 4,92 Incl. BTW € 5,95

  Niet in voorraad

 8. Wandfolderhouder 1/3 A4 liggend

  Wandfolderhouder 1/3 A4 liggend

  Geef uw folders het beste en presenteer ze in deze heldere folderhouder in formaat 1/3 A4! Speciaal om al uw liggende 1/3 A4 folders of brochures in te presenteren en te bevestigen aan de wand. Let wel op dat dit formaat geen A4 formaat is. Bent u op zoek naar de liggende wandfolderhouder A4 klik dan hier.

  Meer info
  Excl. BTW € 4,99 Incl. BTW € 6,04

  Meer informatie

 9. Wandfolderhouder A6 staand

  Wandfolderhouder A6 Staand

  Een prachtige houder om al uw A6 staand formaat folders te presenteren aan de wand. De wandfolderhouder is voorzien van twee boorgaten, hiermee kun je een stabiele wandpresentatie creeeren.

  Meer info
  Excl. BTW € 4,02 Incl. BTW € 4,86

  Meer informatie

 10. Wandfolderhouder A6 liggend

  Wandfolderhouder A6 liggend

  A6 formaat heldere folderhouder om A6 folders keurig liggend te presenteren aan de wand.

  Meer info
  Excl. BTW € 4,41 Incl. BTW € 5,34

  Meer informatie

 11. Wand folderhouder A4 liggend

  Wandfolderhouder A4 Liggend

  Wandfolderhouder A4 is uitermate geschikt voor het presenteren van een liggende A4 formaat flyer. Je kunt deze folderhouder gemakkelijk aan de wand bevestigen met behulp van de schroefgaten. Verder is de bak gemaakt van polystyreen en heeft deze een glanzende randafwerking.

  Meer info
  Excl. BTW € 10,18 Incl. BTW € 12,32

  Niet in voorraad

 12. Wandfolderhouder A5 liggend

  Wandfolderhouder A5 liggend

  A5 heldere folderhouder om al uw liggende A5 folders professioneel te presenteren aan de wand.

  Meer info
  Excl. BTW € 4,76 Incl. BTW € 5,76

  Meer informatie

 13. Wandfolderhouder A4 Extra Diep

  Wandfolderhouder A4 Extra diep

  Wandfolderhouder A4 met een vuldiepte tot 66 mm formaat. Voorzien van gaatjes tbv ophangen, te voorzien van een extra verdeler

  Meer info
  Excl. BTW € 8,50 Incl. BTW € 10,29

  Meer informatie

 14. Wandfolderhouder A5 Extra Diep

  Wandfolderhouder A5 Extra diep

  Wandfolderhouder A5 met een vuldiepte tot 63 mm formaat. Voorzien van gaatjes tbv ophangen, te voorzien van een extra verdeler.

  Meer info
  Excl. BTW € 5,92 Incl. BTW € 7,16

  Niet in voorraad

 15. Docupocket A5 staand

  Docupocket A4 staand

  De docupocket gemaakt voor een A4 staand formaat wordt standaard aangeleverd met schroeven en pluggen.

  Meer info
  Excl. BTW € 3,47 Incl. BTW € 4,20

  Meer informatie

 16. Docupocket A4 liggend

  Docupocket A4 liggend

  De docupocket gemaakt voor een A4 liggend formaat. Speciaal ontworpen voor het opbergen van uw mappen, klemborden of diverse soorten documenten.

  Meer info
  Excl. BTW € 3,47 Incl. BTW € 4,20

  Meer informatie

 17. Docupocket 3 vakst a4 staand met brackets

  Docupocket 3x A4 staand met brackets

  De docupocket is gemaakt voor een A4 staand formaat. Speciaal ontworpen voor het opbergen van uw mappen, klemborden of diverse soorten documenten. Deze variant wordt standaard geleverd met brackets en met schroeven en pluggen. Hierdoor kunt u de pockets ophangen met de brackets of met schroeven. Ideaal om over een deur te hangen om eventuele boorgaten te voorkomen.

  Meer info
  Excl. BTW € 14,50 Incl. BTW € 17,55

  Meer informatie

 18. Docupocket 3 vaks A4 liggend

  Docupocket 3 vaks A4 liggend

  De docupocket gemaakt voor een A4 liggend formaat. Speciaal ontworpen voor het opbergen van uw mappen, klemborden of diverse soorten documenten. Deze variant wordt standaard geleverd met brackets en met schroeven en pluggen. Hierdoor kunt u de pockets ophangen met de brackets of met schroeven.

  Meer info
  Excl. BTW € 15,99 Incl. BTW € 19,35

  Meer informatie

 19. Documentenhouder met multimappen

  Documentenhouder

  Een documentenhouder die je kunt bevestigen aan de wand d.m.v. 4 boorgaten. In de documentenhouder kun je staande en liggende A3, A4 en zelfs A5 formaat papieren in opbergen. Of het nu gaat om een complete documentenmap, klemborden, tijdschriften, elastomappen, insteekmappen of slechts 1 papiertje; in deze houder kunt u diverse formaten kwijt tot wel 38 mm vuldiepte! Deze houder is gemaakt van onbreekbaar materiaal, wat zorgt voor een duurzame houder.

  Meer info
  Excl. BTW € 5,95 Incl. BTW € 7,20

  Meer informatie

 20. Metalen wand folderhouder a4 3 vaks met flyer

  Wandfolderhouder 3x A4 metaal

  Uw A4 flyers of tijdschriften presenteren aan de wand? Probeer dan eens dit 3 vaks folderrek. De houder wordt geleverd met schroeven en pluggen en is zeer gemakkelijk te bevestigen aan de wand. Ideaal om uw A4 staand folders, flyers of brochures in te presenteren.

  Meer info

  Van € 16,93

  Special Price Excl. BTW € 11,99 Incl. BTW € 14,51

  Niet in voorraad

Lijst  Foto-tabel 

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Folderrek wand

Een wandfolderrek is ideaal als u een stijlvolle wandfolderhouder zoekt. Het verschil tussen een wandfolderrek en een houder is het materiaal. Met een folderrek wordt meestal een product van metaal bedoeld, terwijl bij wandfolderhouders vaak aan producten van acrylaat gedacht wordt. Ook de afmeting is van belang, want bij een folderrek aan de wand denkt men vaak aan een grotere houder waar meerdere folders naast elkaar gepresenteerd kunnen worden. De wandfolderhouders zijn vaak losse bakjes waar maar één stapel folders in past. Meer over de verschillen tussen displays en soorten drukwerk worden uitgelegd in onze blog.

De voordelen van een folderhouder aan de wand

Een wandfolderhouder kan enkel en alleen aan de wand gebruikt worden. Het verschil met een normale folderhouder zit hem in de manier van ophangen: een balie folderhouder beschikt namelijk over een steunvoet. Als u deze aan de muur zou willen hangen, hangt hij altijd schuin waardoor de folders nooit volledig recht tegen de muur komen te hangen. Met een wandfolderhouder heb je dit probleem niet. De houder is makkelijk te bevestigen aan de muur. De wandfolderhouders beschikken over een handig ophangsysteem. Er zitten namelijk twee boorgaten op de achterzijde van de wandfolderhouder om hem gemakkelijk op te kunnen hangen aan uw muur. Daarnaast kan de houder ook door middel van een zuignap of een bijbehordend koppel-/ ophangelement. Een ander voordeel is dat een folderhouder aan de wand niet veel ruimte in beslag neemt.

Groot assortiment wandfolderhouders

Al met al zijn er vele soorten folderhouders te vinden in ons assortiment. Klein, groot, gekleurd, transparant, op de balie of aan de muur: bij Displaysenzo vindt u het allemaal. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste folderhouder, neem dan even contact met ons op. We adviseren u graag.

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 8.9, gebaseerd op 2662 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen