NAAMKAARTHOUDERS

De naamkaarthouders van Displaysenzo zijn gemaakt van helder acrylaat en lenen zich uitermate voor het presenteren van bijvoorbeeld uw naam tijdens een cursus of vergadering. De dakstandaards zien we ook veel terug komen bij hotels of andere horecagelegenheden gereserveerd bordje. Alle naamkaarthouders en dakstandaards hebben hoogwaardige afwerkingen en materialen:

 • Glashelder acrylaat
 • Gepolijste afwerking
 • Verkrijgbaar in diverse maten
 • Verkrijgbaar in verschillende materialen

Lijst  Foto-tabel 

 1. Naamkaarthouder wand

  Naamkaarthouder wand

  De naamkaarthouder van displaysenzo is een idale manier om u naamkaart te bevestigen aan de wand! Dankzij de gladde achterzijdige handig en gemakkelijk op te hangen d.m.v. dubbelzijdige tape of foam. Onze kaarthouder wordt geleverd met 1 magnetische strip of een zelfklevende klittebandstrip. Hiermee kunt u uw naamkaart ophangen waar u maar wilt. U kunt uw kaart gemakkelijk via de inkeping aan de bovenzijde in de houder stoppen en zo creeert u een handig, goedkoop en duurzaam naambrodje.

  Meer info
  Excl. BTW € 2,05 Incl. BTW € 2,48

  Meer informatie

 2. Naambord A6 hard PVC

  Naambord A6

  Bij displaysenzo hebben we twee verschillende naambordjes. Zo hebben we een uit flexibel PVC en een uit hard PVC. Dit naambordje is geproduceerd uit PVC, dit houdt in dat het naambordje buigbaar is. U schuift simpel weg 1 doormidden gevouwen a6 formaat in de houder en voila, u heeft een ideale promotie van bijvoorbeeld een naam tijdens een vergadering.

  Meer info
  Excl. BTW € 2,20 Incl. BTW € 2,66

  Meer informatie

 3. Naambord A6 transparant

  Naambord A6 "Flexibel"

  Dit naambord van displaysenzo wordt voornamelijk gebruikt in vergaderingen of cursussen. Je vouwt wimpelweg 1 A6 formaat papier in de breedte door het midden en schuift deze in de houder. Ideaal om weg te zetten op tafel, en dankzij het buigbare PVC zeer duurzaam en gemakkelijk te hergebruiken.

  Meer info
  Excl. BTW € 1,50 Incl. BTW € 1,82

  Meer informatie

 4. Naambord A5 hard PVC

  Naambord A5

  Bij displaysenzo hebben we twee verschillende naambordjes. Zo hebben we een uit flexibel PVC en een uit hard PVC. Dit naambordje is geproduceerd uit PVC, dit houdt in dat het naambordje buigbaar is. U schuift simpel weg 1 doormidden gevouwen a5 formaat in de houder en voila, u heeft een ideale promotie van bijvoorbeeld een naam tijdens een vergadering.

  Meer info
  Excl. BTW € 2,50 Incl. BTW € 3,03

  Meer informatie

 5. Naambord A5 transparant

  Naambord A5 "Flexibel"

  Het naambord van displaysenzo wordt voornamelijk gebruikt in vergaderingen of cursussen. Je vouwt simpelweg 1 A5 formaat papier in de breedte en schuift deze in de houder. Ideaal om weg te zetten op tafel, en dankzij het buigbare PVC zeer duurzaam en gemakkelijk te hergebruiken.

  Meer info
  Excl. BTW € 2,50 Incl. BTW € 3,03

  Meer informatie

 6. Naambord A4 hard PVC

  Naambord A4

  Bij displaysenzo hebben we twee verschillende naambordjes. Beide zijn geproduceerd uit pvc. De eens is flexibel, en de andere is gemaakt van hard PVC. Deze variant is de harde uitvoering. U schuift simpel weg 1 doormidden gevouwen a4 formaat in de houder en voila, u heeft een ideale promotie van bijvoorbeeld een naam tijdens een vergadering.

  Meer info
  Excl. BTW € 3,25 Incl. BTW € 3,93

  Meer informatie

 7. Naambord A4 transparant

  Naambord A4 "Flexibel"

  Het naambord van displaysenzo wordt voornamelijk gebruikt in vergaderingen of cursussen. Je vouwt wimpelweg 1 A4 formaat papier in de breedte door het midden en schuift deze in de houder. Deze variant is gemaakt van PVC wat zorgt voor een buigzame standaard met een lange levensduur.

  Meer info
  Excl. BTW € 3,25 Incl. BTW € 3,93

  Niet in voorraad

 8. Dakstandaard 1/3 A4 staand

  Dakstandaard 1/3 A4 Staand

  Tentvormige kaarthouder voor rechtopstaande 1/3 A4 formaat kaarten. Ideaal als tafelstandaard te gebruiken voor het presenteren van bijvoorbeeld uw menu.

  Meer info
  Excl. BTW € 3,75 Incl. BTW € 4,54

  Meer informatie

 9. Dakstandaard A6 staand

  Dakstandaard A6 Staand

  Een standaard in de vorm van een tent, voorzien van 2 verschillende kaarthouders. De kaarthouders zijn gemaakt om er een staande A6 formaat kaarthouder in te presenteren. Je schuift de kaarten simpelweg langs de zijkanten in de standaard.

  Meer info
  Excl. BTW € 4,75 Incl. BTW € 5,75

  Meer informatie

 10. Dakstandaard liggend A6

  Dakstandaard A6 Liggend

  Tentvormige kaarthouder voor liggende A6 formaat kaarten. Ideaal als tafelstandaard te gebruiken voor het presenteren van bijvoorbeeld uw menu.

  Meer info
  Excl. BTW € 4,50 Incl. BTW € 5,45

  Meer informatie

 11. Dakstandaard staand A5

  Dakstandaard A5 Staand

  2 kaarthouders die samen een tentvormige ofwel V-standaard genoemd worden. Ideaal voor het presenteren van 2 staande A5 uitingen. De kaarthouders worden geproduceerd uit glashelder Acrylaat en zijn gemakkelijk te plaatsen op uw bureau of balie.

  Meer info
  Excl. BTW € 5,75 Incl. BTW € 6,96

  Meer informatie

 12. Dakstandaard liggend A5

  Dakstandaard A5 Liggend

  Een tentvormige standaard voor zien van 2 kaarthouders. De kaarthouders zijn geschikt voor een presentatie van een liggende A5 uiting met een eenzijdige presentatie. Gemakkelijk te wisselen via de zijkanten en uw uitingen zullen van verschillende hoogtes goed te zien zijn dankzij de buigingen.

  Meer info
  Excl. BTW € 5,50 Incl. BTW € 6,66

  Meer informatie

 13. Dakstandaard staand A4

  Dakstandaard A4 Staand

  Tentvormige kaarthouder voor rechtopstaande A4 formaat kaarten. Ideaal als tafelstandaard te gebruiken voor het presenteren van bijvoorbeeld uw menu.

  Meer info
  Excl. BTW € 7,75 Incl. BTW € 9,38

  Meer informatie

 14. Dakstandaard A4 liggend

  Dakstandaard A4 Liggend

  Een dakvormige standaard ideaal voor het presenteren van 2 eenzijdige uitingen op een bureau balie of tafel. U schuift simpelweg u boodschap langs de zijkant in de kaarthouder en dankzij de kanteling is uw uiting te lezen van verschillende afstanden en hoogtes.

  Meer info
  Excl. BTW € 7,50 Incl. BTW € 9,08

  Meer informatie

Lijst  Foto-tabel 

Naambordje bureau

Er zijn vele verschillende toepassingen voor het gebruik van dakstandaards. Een veelgebruikte toepassing is de langwerpige dakstandaard met een kaartje met de boodschap “gereserveerd” erin. Deze zie je veel terug op de tafel in bijvoorbeeld een restaurant. Deze liggende dakstandaards zijn ook ideaal als naambordje op je bureau of tijdens een vergadering. Ook handig voor op kantoor is de wand naamkaarthouder. Deze is makkelijk te bevestigen op een deur of op de wand naast de deur. Na bevestiging aan de muur is het nog steeds mogelijk de inhoud te vervangen via de inkeping aan de bovenzijde. Naast deze dakstandaards in liggend formaat hebben we ook staande dakstandaards. De rechtopstaande dakstandaards zijn ideaal om bij producten, in bijvoorbeeld een vitrine, neer te zetten met de prijs en extra productinformatie. Zoekt u een luxere variant bureau naambord? Bekijk dan de magnetische kaarthouders eens.

Unieke naamkaarthouders

Het unieke kenmerk van de naamkaarthouders bij Displaysenzo.nl is dat ze helemaal compleet zijn. Door andere leveranciers wordt een dakstandaard vaak aangeboden met aan de achterzijde slechts een halve houder. Dit zorgt ervoor dat uw boodschap niet mooi tot zijn recht komt aangezien de pagina gemakkelijk naar achteren kan vallen. Wanneer u kiest voor de standaards bij Displaysenzo kiest u voor de beste kwaliteit. De naamkaarthouders worden geproduceerd van helder acrylaat wat voor extra stabiliteit en stevigheid zorgt.

Naamkaarthouder gebruiken

De naamkaarthouder is heel makkelijk in gebruik. U hoeft slechts uw uiting in de kaarthouder te schuiven en de standaard doet de rest. In de dakstandaard kunt u zelfs twee boodschappen tonen; aan elke zijde één. Omdat de standaard bovenaan in een punt bij elkaar komt staat het beeld schuin. Dit is een ideale hoek voor de zichtbaarheid. Op zithoogte, maar ook op stahoogte is de boodschap duidelijk leesbaar.

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 8.9, gebaseerd op 2662 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen