NAAMKAARTHOUDERS

De naamkaarthouders van displaysenzo zijn gemaakt van helder acrylaat en lenen zich uitermate voor het presenteren bijvoorbeeld uw naam tijdens een cursus of vergadering! Ook zien we de dakstaards veel terug komen bij de hotels voor bijvoorbeeld een bordje gereserveerd. U herkent onze dakstandaards door de hoogwaardige afwerkingen en materialen;

 • Glashelder acrylaat
 • Gepolijste afwerking
 • Verkrijgbaar in diverse maten 
 • Verkrijgbaar in verschillende materialen

 1. Naamkaarthouder wand

  Naamkaarthouder wand

  De naamkaarthouder van displaysenzo is een idale manier om u naamkaart te bevestigen aan de wand! Dankzij de gladde achterzijdige handig en gemakkelijk op te hangen d.m.v. dubbelzijdige tape of foam. Onze kaarthouder wordt geleverd met 3 magnetische strips. U kunt uw kaart gemakkelijk via de inkeping aan de bovenzijde in de houder stoppen en zo creeert u een handig, goedkoop en duurzaam naambrodje.

  Meer info
  Excl. BTW € 1,75 Incl. BTW € 2,12

 2. Naambord A6 hard PVC

  Naambord A6

  Bij displaysenzo hebben we twee verschillende naambordjes. Zo hebben we een uit flexibel PVC en een uit hard PVC. Dit naambordje is geproduceerd uit PVC, dit houdt in dat het naambordje buigbaar is. U schuift simpel weg 1 doormidden gevouwen a6 formaat in de houder en voila, u heeft een ideale promotie van bijvoorbeeld een naam tijdens een vergadering.

  Meer info

  Van € 2,12

  Special Price Excl. BTW € 1,44 Incl. BTW € 1,74

 3. Naambord A6 transparant

  Naambord A6 transparant

  Het naambord van displaysenzo wordt voornamelijk gebruikt in vergaderingen of cursussen. Je vouwt wimpelweg 1 A6 formaat papier in de breedte door het midden en schuift deze in de houder.

  Meer info

  Van € 2,18

  Special Price Excl. BTW € 1,50 Incl. BTW € 1,82

 4. Naambord A5 hard PVC

  Naambord A5

  Bij displaysenzo hebben we twee verschillende naambordjes. Zo hebben we een uit flexibel PVC en een uit hard PVC. Dit naambordje is geproduceerd uit PVC, dit houdt in dat het naambordje buigbaar is. U schuift simpel weg 1 doormidden gevouwen a5 formaat in de houder en voila, u heeft een ideale promotie van bijvoorbeeld een naam tijdens een vergadering.

  Meer info

  Van € 3,03

  Special Price Excl. BTW € 2,00 Incl. BTW € 2,42

 5. Naambord A5 transparant

  Naambord A5 transparant

  Het naambord van displaysenzo wordt voornamelijk gebruikt in vergaderingen of cursussen. Je vouwt simpelweg 1 A5 formaat papier in de breedte en schuift deze in de houder.

  Meer info

  Van € 3,63

  Special Price Excl. BTW € 2,50 Incl. BTW € 3,03

 6. Naambord A4 hard PVC

  Naambord A4

  Bij displaysenzo hebben we twee verschillende naambordjes. Beide zijn geproduceerd uit pvc. De eens is flexibel, en de andere is gemaakt van hard PVC. Deze variant is de harde uitvoering. U schuift simpel weg 1 doormidden gevouwen a4 formaat in de houder en voila, u heeft een ideale promotie van bijvoorbeeld een naam tijdens een vergadering.

  Meer info
  Excl. BTW € 2,50 Incl. BTW € 3,03

 7. Naambord A4 transparant

  Naambord A4 transparant

  Het naambord van displaysenzo wordt voornamelijk gebruikt in vergaderingen of cursussen. Je vouwt wimpelweg 1 A4 formaat papier in de breedte door het midden en schuift deze in de houder. Deze variant is gemaakt van PVC wat zorgt voor een buigzame standaard met een lange levensduur.

  Meer info
  Excl. BTW € 3,00 Incl. BTW € 3,63

 8. Dakstandaard 1/3 A4 staand

  Dakstandaard 1/3 A4 Staand

  Tentvormige kaarthouder voor rechtopstaande 1/3 A4 formaat kaarten. Ideaal als tafelstandaard te gebruiken voor het presenteren van bijvoorbeeld uw menu.

  Meer info
  Excl. BTW € 3,75 Incl. BTW € 4,54

 9. Dakstandaard A6 staand

  Dakstandaard A6 Staand

  Een standaard in de vorm van een tent, voorzien van 2 verschillende kaarthouders. De kaarthouders zijn gemaakt om er een staande A6 formaat kaarthouder in te presenteren. Je schuift de kaarten simpelweg langs de zijkanten in de standaard.

  Meer info
  Excl. BTW € 4,75 Incl. BTW € 5,75

 10. Dakstandaard liggend A6

  Dakstandaard A6 Liggend

  Tentvormige kaarthouder voor liggende A6 formaat kaarten. Ideaal als tafelstandaard te gebruiken voor het presenteren van bijvoorbeeld uw menu.

  Meer info
  Excl. BTW € 4,50 Incl. BTW € 5,45

 11. Dakstandaard staand A5

  Dakstandaard A5 Staand

  2 kaarthouders die samen een tentvormige ofwel V-standaard genoemd worden. Ideaal voor het presenteren van 2 staande A5 uitingen. De kaarthouders worden geproduceerd uit glashelder Acrylaat en zijn gemakkelijk te plaatsen op uw bureau of balie.

  Meer info
  Excl. BTW € 5,75 Incl. BTW € 6,96

 12. Dakstandaard liggend A5

  Dakstandaard A5 Liggend

  Een tentvormige standaard voor zien van 2 kaarthouders. De kaarthouders zijn geschikt voor een presentatie van een liggende A5 uiting met een eenzijdige presentatie. Gemakkelijk te wisselen via de zijkanten en uw uitingen zullen van verschillende hoogtes goed te zien zijn dankzij de buigingen.

  Meer info
  Excl. BTW € 5,50 Incl. BTW € 6,66

 13. Dakstandaard staand A4

  Dakstandaard A4 Staand

  Tentvormige kaarthouder voor rechtopstaande A4 formaat kaarten. Ideaal als tafelstandaard te gebruiken voor het presenteren van bijvoorbeeld uw menu.

  Meer info
  Excl. BTW € 7,75 Incl. BTW € 9,38

 14. Dakstandaard A4 liggend

  Dakstandaard A4 Liggend

  Een dakvormige standaard ideaal voor het presenteren van 2 eenzijdige uitingen op een bureau balie of tafel. U schuift simpelweg u boodschap langs de zijkant in de kaarthouder en dankzij de kanteling is uw uiting te lezen van verschillende afstanden en hoogtes.

  Meer info
  Excl. BTW € 7,50 Incl. BTW € 9,08

Wist u dat?

Het kenmerk van de naamkaarthouders bij displaysenzo.nl is dat ze heel worden aangeboden in ons unieke assortiment. Veelal wordt een dakstandaard aangeboden met aan de achterzijde slechts een halve kaarthouderhouder. Dit zorgt ervoor dat uw boodschap niet mooi tot zijn recht komt aangezien; de pagina gemakkelijk kan terugvallen. Wanneer u kiest voor de standaards bij displaysenzo kiest u voor kwaliteit en unieke kenmerken die onze productenlijn zo sterk maken!! Bij displaysenzo kiezen we ervoor om u wel bieden een hele kaarthouder aan te bieden. Maar niet alleen de kaarthouders zijn uniek. De standaards worden ook nog eens geproduceerd van helder acrylaat dit zorgt voor een extra stabiele en stevige standaard!!

Het werkt heel gemakkelijk u hoeft slechts uw uiting in de kaarthouder te schuiven en de standaard doet de rest!! Twee boodschappen kunt u in onze standaards plaatsen; één uiting aan iedere zijde! Dankzij de hoek bovenaan de standaard zal uw boodschap zelfs van een afstand ideaal te lezen zijn! 

Er zijn vele verschillende toepassingen voor het gebruik van dakstandaards. Een van de meest gebruikelijke toepassing is een kaartje met de boodschap; gereserveerd erin. Deze zie je veel terug op de tafel in bijvoorbeeld een restaurant! Of wat dacht u van een naambordje tijdens een vergadering? Dan kunnen alle deelnemers uw naam goed lezen......  

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 8.8, gebaseerd op 874 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen