POS materiaal

Als retailer wilt u graag uw producten verkopen. De beste manier hiervoor is natuurlijk dat uw producten zichzelf doen verkopen. Vaak gaat dit met verschillende opvallende presentaties. Dit kan variëren van een mooie etalage tot een goede uitprijzing. Koop uw POS materiaal bij Displaysenzo en uw bent gegarandeerd van hoogwaardige kwaliteit!

Het Point Of Sales assortiment bestaat uit verschillende soorten producten. Wij zijn begonnen met de verkoop van versagrips en deli-pins. Hier hebben we een aantal zuignappen en diverse plafondhaken aan toegevoegd. Het assortiment is verder uitgebreid met wobblers. U vindt hier alle materialen om op een ideale manier duidelijk te maken aan de klant wat de prijs is en voor een opvallende productpresentatie te zorgen.

 1. Zuignap

  Zuignap

  Reguliere zuignap met een diameter van 44,5 mm. Geschikt voor een raam of POS presentatie.

  Meer info

  Van € 0,61

  Special Price Excl. BTW € 0,40 Incl. BTW € 0,48

 2. Zuignap met haakje

  Zuignap met haakje

  Reguliere zuignap met een diameter van 44,5 mm. Geschikt voor een raam of POS presentatie.

  Meer info

  Van € 0,91

  Special Price Excl. BTW € 0,65 Incl. BTW € 0,79

 3. Zuignap met moer

  Zuignap met moer

  Reguliere zuignap met een diameter van 40 mm. Geschikt voor een raam of POS presentatie en dankzij de moer extra stevig op te hangen.

  Meer info

  Van € 1,21

  Special Price Excl. BTW € 0,75 Incl. BTW € 0,91

 4. Deli pin

  Deli pin

  De deli pin is eenvoudige manier om je prijskaart te presenteren en wordt voornamelijk gebruikt bij food presentatie. Je stopt de deli pin in een product en je kunt de prijskaart van 60 mm op de juiste manier presenteren.

  Meer info

  Van € 1,21

  Special Price Excl. BTW € 0,50 Incl. BTW € 0,61

 5. Deli pin draaibaar

  Deli pin draaibaar

  De deli pin is eenvoudige manier om je prijskaart te presenteren en wordt voornamelijk gebruikt bij food presentatie. Je stopt de deli pin in een product en kunt dankzij het draaisysteem je kaartje op de juiste manier presenteren.

  Meer info

  Van € 1,39

  Special Price Excl. BTW € 0,85 Incl. BTW € 1,03

 6. Versagrip dubbele klem

  Versagrip dubbele klemmen

  De versagrip met dubbele klemmen is geschikt voor veel verschillende soorten bevestigingen.  Tot een maximum bevestiging geschikt van 9.5 mm. Dankzij de draaiende kogel is de versagrip gemakkelijk in de gewenste positie in te stellen.

  Meer info

  Van € 1,82

  Special Price Excl. BTW € 1,25 Incl. BTW € 1,51

 7. Versagrip prijskaart met klem

  Versagrip prijskaart met klem 190 mm

  De versagrip prijskaarthouder met klem lang heeft een totale lengte van 190mm. De prijskaarthouder is geschikt voor prijskaarten van 0.2 tot 0.5 m. Dankzij de kogels die aan beide zijdes bevestigd zijn kun je de versagrips gemakkelijk in de juiste positie verstellen.

  Meer info

  Van € 1,51

  Special Price Excl. BTW € 1,10 Incl. BTW € 1,33

 8. Versagrip 101 mm

  Versagrip prijskaart met klem 101 mm

  De versagrip prijskaarthouder met klem lang heeft een totale lengte van 101 mm. De prijskaarthouder is geschikt voor prijskaarten van 76 mm. Dankzij de kogels die aan beide zijdes bevestigd zijn kun je de versagrips gemakkelijk in de juiste positie verstellen. Ideaal om als prijskaarthouder te plaatsen op bijvoobeeld een fiets, mand of stang.

  Meer info

  Van € 3,33

  Special Price Excl. BTW € 2,50 Incl. BTW € 3,03

 9. Versagrip prijskaarthouder met klem

  Versagrip prijskaart met klem 159 mm

  De versagrip prijskaarthouder met klem lang heeft een totale lengte van 159 mm. De prijskaarthouder is geschikt voor prijskaarten van76 mm. Dankzij de kogels die aan beide zijdes bevestigd zijn kun je de versagrips gemakkelijk in de juiste positie verstellen.

  Meer info

  Van € 3,93

  Special Price Excl. BTW € 3,00 Incl. BTW € 3,63

 10. Wobbler 205 mm met signing

  Wobbler 205 mm (100 st.)

  Deze wobbler heeft een lengte van 205 mm en is voorzien van dubbelzijdige tape aan de eindes. Gemaakt van glashelder PVC plaats je simpelweg aan een zijde de prijskaart of signing en aan de andere zijde plak je de wobbler op de display of het schap. De wobblers zijn verpakt per 100 stuks.

  Meer info

  Van € 15,73

  Special Price Excl. BTW € 12,15 Incl. BTW € 14,70

 11. Wobbler 150 mm met signing

  Wobbler 150 mm (100 st.)

  Transparante PVC wobbler voor een gemakkelijk te plaatsen, maar zeer opvallende presentatie. De wobbler heeft een lenge van 150 mm en is voorzien aan beide eindes van dubbelzijdige tape. Hiermee plak je aan de ene kant eenvoudig jou prijskaartje, en aan de andere zijde pak je de wobbler op de display of op het schap. De wobblers zijn verpakt per 100 stuks.

  Meer info

  Van € 12,10

  Special Price Excl. BTW € 8,50 Incl. BTW € 10,29

 12. Aluminium Wobbler

  Aluminium Wobbler 152 mm

  De aluminium wobbler is ideaal voor het plaatsen van speciale prijskaarten. Dankzij de aluminium basis kun je de wobbler buigen in de richting die jij graag wilt. Voorzien van dubbelzijdige foamtape aan bijde zijdes.

  Meer info

  Van € 1,21

  Special Price Excl. BTW € 0,75 Incl. BTW € 0,91

 13. Wobbler met veer

  Wobbler met veer

  De wobbler met veer is ideaal om te hangen bij een bepaald product. Voorzien van 2 zijdes met dubbelzijdige foamtape. 1 Om de prijskaart op te plakken en 1 om aan het te presenteren oppervlak te bevestigen.

  Meer info

  Van € 1,51

  Special Price Excl. BTW € 0,85 Incl. BTW € 1,03

 14. Plafond haak

  Plafond haken (100 st.)

  De plafondhaken zijn ideaal om op een plafondprofiel te schuiven. Heel gemakkelijk te bevestigen en er weer af te halen. Zodra de haak bevestigd is aan het plafond, kunt u aan de clip al uw decoratie of raamposters hangen tot 1 kilo per clip.

  Meer info

  Van € 16,76

  Special Price Excl. BTW € 12,50 Incl. BTW € 15,13

 15. Plafond clips met foam tape

  Plafond clips (100 st.)

  De plafondclips zijn ideaal om op een glad oppervlak of ondergrond te plakken dankzij de handige foamtape. Zodra de haak bevestigd is aan het plafond kunt u aan de clip al uw decoratie of raamposters hangen tot 1 kilo per clip.

  Meer info

  Van € 18,76

  Special Price Excl. BTW € 13,65 Incl. BTW € 16,52

 16. Ophanghaken

  Dubbele haak (100 stuks)

  Deze dubbele haken zijn uitermate geschikt om diverse kaarthouders aan elkaar te zetten of om kaarthouders op te hangen aan het plafond. De haken worden geleverd in zakjes verpakt per 100 stuks. En zijn verkrijgbaar in de maten 100, 200, 300 en 400 mm lang.

  Meer info

  Van € 8,83

  Special Price Excl. BTW € 6,50 Incl. BTW € 7,87

 17. Anti statische acrylaat reiniger

  Acrylaat reiniger

  Dankzij deze antistatische reiniger kun je gemakkelijk je acrylaat schoonmaken en onderhouden. Het middel is ontwikkeld voor het reinigen van plexiglas, acrylaat, perspex, pvc, glas en andere kunststof plaatmaterialen. Door deze reiniger te gebruiken voorkom je statische lading van het materiaal en het aantrekken van stof.

  Meer info

  Van € 30,25

  Special Price Excl. BTW € 22,50 Incl. BTW € 27,23

 18. Impuls ophangstrip

  Impuls hangstrips (10 st.)

  Extra omzet genereren, door middel van impulsaankopen, dat is het doel van onze impuls hangstrip. Een impulsstrip is eigenlijk een kunststof strip, in dit geval van 39,5 cm. lang, waarop je 6 producten kunt ophangen. Deze strips hebben als voordeel dat je ze heel gemakkelijk in uw winkel kunt plaatsen of ophangen. De strips zijn wit van kleur en zitten per 10 in een verpakking. Verder wordt de strip geleverd met s vormige ophanghaken. Op de header van de strip kunt u de prijs van uw producten plaatsen. Verder zie je deze impulsstrips voornamelijk ophangen bij een kassa, de zijkant van een stelling of aan een pilaar. Hiermee presenteert u uw producten optimaal en mooi in het zicht van uw klanten. Hiermee stimuleert u de impulsaankopen, waardoor er meer omzet behaald kan worden.

  Meer info

  Van € 10,89

  Special Price Excl. BTW € 7,50 Incl. BTW € 9,08

 19. Dubbelzijdige tape

  Rol dubbelzijdige tape

  De aan weerskanten van acrylaatlijm voorziene drager, verzekerd een zeer hoge aanvangskleefkracht en zorgt bij dit dubbelzijdige tape voor een uitstekende schuifbestendigheid. Deze lijm kenmerkt zich in het bijzonder door zijn hoge bestendigheid tegen milieu- invloeden, zoals bijvoorbeeld warmte en uv-straling. De transparante polyesterdrager bezorgd het tape een uitstekende scheurbestendigheid, wat de KK 2401 tot een multi talent onder tapes maakt.

  Meer info

  Van € 13,31

  Special Price Excl. BTW € 9,50 Incl. BTW € 11,50

 20. Foam tape

  Rol dubbelzijdige foam tape

  De rol met dubbelzijdige foam tape is montagetape uit wit, besprayd PE foam. Voorzien van een synthetisch rubberlijm, bezit dit foamtape een zeer hoge kleefkracht direct bij aanvang van verlijmen en kenmerkt zich door een sterke hechting op het meest gangbare materiaal. Het 1 mm dikke witte PE foam, zorgt voor een gegarandeerd vaste verlijming, zelfs bij ruwe ondergronden met structuur. Ook op moeilijk verlijmbaar materiaal, zoals kunstof ( PE,PP ), hecht dit product zeer goed, zodat het uitstekend voor het verlijmen in een binnen omgeving inzetbaar is.

  Meer info

  Van € 21,18

  Special Price Excl. BTW € 15,00 Incl. BTW € 18,15

Het belang van POS materiaal

POS materiaal is voor elke fysieke winkel van groot belang. Veel consumenten beslissen namelijk pas in de winkel of ze gaan kopen en wat ze gaan kopen. Point Of Sales materiaal kan er voor zorgen dat de bezoekers van uw zaak voor een bepaald product kiezen. Het strategisch inzetten van POS materiaal valt onder instore communicatie. Hierin kunt u natuurlijk veel verder gaan dan boodschappen zoals 'op=op' en 'tweede gratis' bij producten plaatsen. Toon bijvoorbeeld eens de unique selling points van een artikel op een deli pin in plaats van de bekende acties of prijzen. Met onze POS materialen kunt u bijvoorbeeld uw vitrine opleuken of een speciaal product in de spotlight zetten om de klant te overtuigen.

POS display materiaal bij Displaysenzo

Bij Displaysenzo bieden we u een speciaal assortiment POS materialen aan. Wij bieden producten aan met verschillende formaten en functies. Zo vindt u altijd het geschikte artikel dat past bij uw winkel. Alle artikelen in onze webshop zijn gemaakt van de beste materialen en daardoor van hoge kwaliteit. Staat de versagrip met de juiste afmeting er niet bij? Zoekt u een speciale variant DELI-PIN? Neem contact met ons op via het contactformulier of per mail, wij helpen u graag verder.

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 8.5, gebaseerd op 1373 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen