POS materiaal

U vindt hier al het display materiaal om op een optimale manier prijzen en acties te tonen en voor opvallende productpresentaties te zorgen. Het Point Of Sale materiaal bestaat uit verschillende soorten versagrips, deli pins, zuignappen, diverse plafondhaken en wobblers.

Het belang van POS materiaal

Als retailer wilt u graag uw producten verkopen. De beste manier is natuurlijk dat uw producten zichzelf verkopen. Vaak lukt dit met verschillende opvallende presentaties. Dit kan variëren van een mooie etalage tot een goede uitprijzing. Point Of Sale materiaal is hier een ideaal middel voor.

POS materiaal is voor elke fysieke winkel van groot belang. Veel consumenten beslissen namelijk pas in de winkel of ze gaan kopen en wat ze gaan kopen. Point Of Sale materiaal kan ervoor zorgen dat de bezoekers van uw zaak voor een bepaald product kiezen. Het strategisch inzetten van POS materiaal valt onder instore communicatie. Hierin kunt u natuurlijk veel verder gaan dan boodschappen zoals 'op=op' en 'tweede gratis' bij producten plaatsen. Toon bijvoorbeeld eens de unique selling points van een artikel op een deli pin in plaats van de bekende acties of prijzen. Met onze POS materialen kunt u bijvoorbeeld uw vitrine opleuken of een speciaal product in de spotlight zetten om de klant te overtuigen.

Point of Sale materiaal bij Displaysenzo

Bij Displaysenzo bieden we u een speciaal assortiment POS materialen aan. Het Point Of Sales assortiment bestaat uit verschillende soorten producten. Wij zijn begonnen met de verkoop van versagrips en deli-pins. Hier hebben we een aantal zuignappen en diverse plafondhaken aan toegevoegd. Het display materiaal is verder uitgebreid met wobblers. U vindt hier dus alle materialen om op een ideale manier duidelijk te maken aan de klant wat de prijs is en voor een opvallende productpresentatie te zorgen. Deze producten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kunnen diverse functies vervullen. Zo vindt u altijd het geschikte display materiaal dat past bij en in uw winkel. Alle artikelen in onze webshop zijn gemaakt van de beste materialen en daardoor van hoge kwaliteit. Staat de versagrip met de afmeting die u zoekt er niet bij? Of zoekt u een speciale variant deli pin? Neem dan telefonisch contact met ons op, via het contactformulier of per mail, wij helpen u graag verder om uw gewenste POS materialen te bestellen. 

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 8.9, gebaseerd op 2662 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen