Verzendkosten & Retourneren

Wij kunnen op verschillende manieren onze produkten verzenden. Van kleine pakketjes tot pallets... wij krijgen het op het juiste adres.

verzendkosten displaysverzendkosten displaysverzendkosten displays

 

TARIEVEN

Onze verzendkosten worden berekend op het gewicht en de grootte van uw bestelling. Zo mag 1 pakket maximaal 30 kilo wegen en een grootte hebben van maximaal 100 x 70 x 50 cm. De verzendkosten van uw order bedragen standaard per pakket binnen Nederland € 6,95 ex. BTW. De verzendkosten voor 1 pakket in Belgie bedragen € 9,00 ex BTW. Bij een bestelling boven de € 175,- exclusief BTW nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Neem gerust even contact met ons voor meer informatie. 

LEVERING

Bij het plaatsen van uw bestelling vragen wij u om een afleveradres, waar dagelijks tijdens kantooruren geleverd mag worden. Onze leverancier bied u twee leveringsmogelijkheden. Indien u bij beide dagen afwezig bent, zal de bezorgingsmedewerker van PostNL een briefje voor u achter laten. Op het briefje van de bezorgingsmedewerker zal vermelden of het pakket geleverd is bij uw buren of teruggestuurd is naar een POSTNL pakketpunt. In het laatste geval wordt de zending voor u bewaard op het dichtstbijzijnde Postkantoor, waar u uw bestelling dan alsnog (op een door u zelf te bepalen tijdstip) kunt afhalen. Uw bestelling zal twee weken bij dit pakketpunt blijven liggen voor deze retour naar ons gestuurd zal worden.

SCHADE LEVERING

Indien Displaysenzo een gebrek aan het geleverde pakket vaststeld, zullen wij dit kosteloos voor u herstellen of vergoeden mits dit gemeld wordt binnen een periode van 48 uur.

Retourneren

RETOURNEREN

Het komt wel eens voor dat onze producten niet geheel naar wens zijn. Wellicht passen uw folders niet of heeft u per ongeluk de verkeerde maat houder besteld. Wat nu te doen? U kunt onze artikelen binnen 14 dagen naar ons retourneren, na overleg met een van onze medewerkers. Ongefrankeerde en onaangekondigde retourzendingen worden niet geaccepteerd door Displaysenzo. De retourzending dient te gebeuren in de originele verpakking met leveringsbon en natuurlijk een notering van ons verzendadres. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. 

SCHADE TIJDENS RETOURZENDING

Indien uw producten bij ons beschadigd arriveren, vergoeden wij deze producten niet. Zorg dus ten alle tijden dat u voor de retourzending alle artikelen controleert voor u het pakket naar ons terugstuurt. Ook adivseren wij u de producten zorgvuldig in te pakken.

TERUGSTORTING

Displaysenzo vergoed enkel het aankoopbedrag van de geretourneerde producten, dus niet de gemaakte verzendkosten. Zodra wij de creditnota versturen, zal er afhankelijk van uw openstaande posten, teruggestort worden naar uw rekening of verrekend worden met een openstaande factuur. Mochten wij het bedrag terugstorten naar uw rekening zal dit meegaan met de eerst volgende wekelijkse betaalronde. 

 

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 8.9, gebaseerd op 2662 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen