Wandfolderhouders

Bij Displaysenzo kunt u verschillende soorten folderhouders bestellen. De wandfolderhouders zijn speciaal voor een wandpresentatie of bevestiging op gladde oppervlaktes. Ze zijn in verschillende maten, kleuren en soorten te vinden in ons assortiment. Alle wandfolderhouders worden gemaakt van polystyreen en zijn ideaal voor het presenteren van folders, brochures of tijdschriften.

 • Verkrijgbaar in 13 kleuren, dus altijd passend bij uw huisstijl, product of campagne
 • Personalisatie (logo-opdruk) mogelijk

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 1. Metalen wand folderhouder a4 21 vaks met flyer

  Wandfolderhouder 21x A4 metaal

  Uw A4 flyers of tijdschriften presenteren aan de wand? Probeer dan de wand folderrekken van metaal. Gemakkelijk te bevestigen aan de wand en snel te bevestigen aangezien de pluggen en schroeven bij de prijs van het rek ingegrepen. Het folderrek heeft 21 verschillende vakken, met 3 rij met elk 7 vakken.

  Meer info
  Excl. BTW € 75,75 Incl. BTW € 91,66

 2. Luxe Wandfolderhouder 1/3 A4

  Luxe Wandfolderhouder 1/3 A4

  Luxe Wandfolderhouder 1/3 A4. Te gebruiken om al uw folders, flyers en drieluik brochures op een luxe manier te presenteren aan de muur of op de wand.

  Meer info

  Van € 10,32

  Special Price Excl. BTW € 8,36 Incl. BTW € 10,12

 3. Luxe Wandfolderhouder A5

  Luxe Wandfolderhouder A5

  Luxe Wandfolderhouder A5 dankzij zijn mooie uitstraling en perfect materiaal is dit de wandfolderhouder om uw brochures het voordeligst uit te laten komen. Ze zijn uitermate geschikt om te bevestigen aan de wand d.m.v. de voorgeboorde schroefgaten. Schroeven en pluggen zitten inbegrepen bij de levering.

  Meer info

  Van € 12,34

  Special Price Excl. BTW € 9,48 Incl. BTW € 11,47

 4. 4 wandfolderhouders A4 liggend onder elkaar gekoppeld

  Koppelbare wandfolderhouder 4 vaks A4 liggend

  Deze koppelbare wandfolderhouder is gemaakt voor een A4 liggend formaat. Speciaal ontworpen voor het opbergen van uw mappen, klemborden of diverse soorten documenten. Deze variant wordt standaard geleverd met 4 verschillende vakken. Deze vakken kunt u aan elkaar koppelen, dankzij het handige koppelsysteem. Dit koppelsysteem maakt het mogelijk om de vakken naast elkaar te presenteren of onder elkaar.

  Meer info

  Van € 29,65

  Special Price Excl. BTW € 23,38 Incl. BTW € 28,29

 5. Luxe Wandfolderhouder A4

  Luxe Wandfolderhouder A4

  Luxe Wandfolderhouder A4, uitermate geschikt om te bevestigen aan de wand d.m.v. de voorgeboorde schroefgaten. Schroeven en pluggen zitten inbegrepen bij de wandfolderhouder.

  Meer info

  Van € 21,15

  Special Price Excl. BTW € 16,23 Incl. BTW € 19,64

 6. Luxe Wandfolderhouder 3* 1/3 A4

  Luxe Wandfolderhouder 3* 1/3 A4

  Luxe Wandfolderhouder 3* 1/3 A4 uitermate geschikt om te bevestigen aan de wand. Dankzij het unieke ontwerp geeft het uw folders de uitstraling die ze verdienen. De meervoudige wandfolderhouder kan gemakkelijk bevestigd worden aan de wand en de schroeven/pluggen worden met de folderhouder meegeleverd.

  Meer info
  Excl. BTW € 27,14 Incl. BTW € 32,84

 7. Luxe Wandfolderhouder 3* A4

  Luxe Wandfolderhouder 3* A4

  Luxe Wandfolderhouder 3* A4, uitermate geschikt om te bevestigen aan de wand. Heeft 3 verschillende vakken met elk een vuldiepte van wel 30 mm! Is gemakkelijk te bevestigen aan de wand dankzij de voorgeboorde schroefgaten. Schroeven en pluggen worden meegeleverd met de wandfolderhouder.

  Meer info
  Excl. BTW € 47,29 Incl. BTW € 57,22

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Folderrek wand

Een wandfolderrek is ideaal als u een stijlvolle wandfolderhouder zoekt. Het verschil tussen een wandfolderrek en een houder is het materiaal. Met een folderrek wordt meestal een product van metaal bedoeld, terwijl bij wandfolderhouders vaak aan producten van acrylaat gedacht wordt. Ook de afmeting is van belang, want bij een folderrek aan de wand denkt men vaak aan een grotere houder waar meerdere folders naast elkaar gepresenteerd kunnen worden. De wandfolderhouders zijn vaak losse bakjes waar maar één stapel folders in past. Meer over de verschillen tussen displays en soorten drukwerk worden uitgelegd in onze blog.

De voordelen van een folderhouder aan de wand

Een wandfolderhouder kan enkel en alleen aan de wand gebruikt worden. Het verschil met een normale folderhouder zit hem in de manier van ophangen: een balie folderhouder beschikt namelijk over een steunvoet. Als u deze aan de muur zou willen hangen, hangt hij altijd schuin waardoor de folders nooit volledig recht tegen de muur komen te hangen. Met een wandfolderhouder heb je dit probleem niet. De houder is makkelijk te bevestigen aan de muur. De wandfolderhouders beschikken over een handig ophangsysteem. Er zitten namelijk twee boorgaten op de achterzijde van de wandfolderhouder om hem gemakkelijk op te kunnen hangen aan uw muur. Daarnaast kan de houder ook door middel van een zuignap of een bijbehordend koppel-/ ophangelement. Een ander voordeel is dat een folderhouder aan de wand niet veel ruimte in beslag neemt.

Groot assortiment wandfolderhouders

Al met al zijn er vele soorten folderhouders te vinden in ons assortiment. Klein, groot, gekleurd, transparant, op de balie of aan de muur: bij Displaysenzo vindt u het allemaal. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste folderhouder, neem dan even contact met ons op. We adviseren u graag.

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 8.5, gebaseerd op 1345 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen