Lijst  Foto-tabel 

 1. T-Standaard A4 "Unbreakable"

  T-Standaard A4 "Unbreakable"

  De T-Standaard A4 "Unbreakable" kan je naar lieve lust laten vallen. De kaarthouder is gemaakt van PET-G en hierdoor zo goed als onbreekbaar. Je hoeft dus niet bang te zijn dat deze snel zal breken. Gemakkelijk plaats je via de zijkant je drukwerk in de houder. Doordat de houder recht op staat kan je hem aan beide kanten goed aflezen. 

  Meer info
  Excl. BTW € 3,55 Incl. BTW € 4,30 Vanaf € 3,87

  Niet in voorraad

 2. T-Standaard A5 "Unbreakable"

  T-Standaard A5 "Unbreakable"

  De T-Standaard A5 "Unbreakable" kan je naar lieve lust laten vallen. De kaarthouder is gemaakt van PET-G en hierdoor zo goed als onbreekbaar. Je hoeft dus niet bang te zijn dat deze snel zal breken. Gemakkelijk plaats je via de zijkant je drukwerk in de houder. Doordat de houder recht op staat kan je hem aan beide kanten goed aflezen. 

  Meer info
  Excl. BTW € 2,17 Incl. BTW € 2,63 Vanaf € 2,36

  Niet in voorraad

 3. T-Standaard A6 "Unbreakable"

  T-Standaard A6 "Unbreakable"

  De T-Standaard A6 "Unbreakable" kan je naar lieve lust laten vallen. De kaarthouder is gemaakt van PET-G en hierdoor zo goed als onbreekbaar. Je hoeft dus niet bang te zijn dat deze snel zal breken. Gemakkelijk plaats je via de zijkant je drukwerk in de houder. Doordat de houder recht op staat kan je hem aan beide kanten goed aflezen. 

  Meer info
  Excl. BTW € 1,60 Incl. BTW € 1,94

  Meer informatie

Lijst  Foto-tabel 

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 8.9, gebaseerd op 2662 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen