Lijst  Foto-tabel 

 1. L-Standaard A4 "Unbreakable"

  L-Standaard A4 "Unbreakable"

  De L-Standaard A4 "Unbreakable" is gemaakt van helder PET-G waardoor deze zo goed als onbreekbaar is. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de standaard zal breken als hij een keer valt. Plaats gemakkelijk via de zijkant of onderkant je drukwerk in de houder, dankzij de L vorm zal dit goed zichtbaar zijn. 

  Meer info
  Excl. BTW € 3,36 Incl. BTW € 4,07 Vanaf € 3,57

  Meer informatie

 2. L-Standaard A5 "Unbreakbale"

  L-Standaard A5 "unbreakable"

  De L-Standaard A5 "Unbreakable" is gemaakt van helder PET-G waardoor deze zo goed als onbreekbaar is. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de standaard zal breken als hij een keer valt. Plaats gemakkelijk via de zijkant of onderkant je drukwerk in de houder, dankzij de L vorm zal dit goed zichtbaar zijn. 

  Meer info
  Excl. BTW € 2,06 Incl. BTW € 2,49 Vanaf € 2,18

  Meer informatie

 3. L-Standaard A6 "Unbreakable"

  L-Standaard A6 "Unbreakable"

  De L-Standaard A6 "Unbreakable" is gemaakt van helder PET-G waardoor deze zo goed als onbreekbaar is. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de standaard zal breken als hij een keer valt. Plaats gemakkelijk via de zijkant of onderkant je drukwerk in de houder, dankzij de L vorm zal dit goed zichtbaar zijn.

  Meer info
  Excl. BTW € 1,54 Incl. BTW € 1,86

  Meer informatie

Lijst  Foto-tabel 

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 8.9, gebaseerd op 2662 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen