Stoepborden

Er zijn tegenwoordig veel verschillende manieren om de aandacht van potentiële klanten te trekken. Steeds vaker zie je dat er gekozen wordt door winkeliers of restauranteigenaars om een stoepbord te gebruiken. Bestel je stoepbord bij Displaysenzo!

Lijst  Foto-tabel 

 1. Stoepbord A1

  Stoepbord A1

  Laat uw klanten ook stoppen voor uw deur met het handige stoepbord van Displaysenzo. Geschikt voor de presentatie van 2 A1 rechtopstaande posters. Mis deze kans niet!!

  Meer info

  Van € 107,39

  Special Price Excl. BTW € 65,74 Incl. BTW € 79,55

  Meer informatie

 2. Stoepbord A1 met watertank

  Stoepbord A1 met watertank

  Dit stoepbord is geschikt voor binnen en buiten gebruik. Voorzien van een watertank, met wielen en een handvat zodat je het bord gemakkelijk kunt verrijden. De kliklijsten zijn geplaatst op de watertank met sterke veren, die ervoor zorgen dat ze bij harde wind ook stabiel zal blijven staan. De kliklijsten zijn gemakkelijk te openen dankzij het klikframe. Geschikt voor een twee zijdige presentatie. De houder is voor 100% waterproof.

  Meer info

  Van € 163,35

  Special Price Excl. BTW € 129,37 Incl. BTW € 156,54

  Meer informatie

Lijst  Foto-tabel 

De aandacht trekken met stoepborden

Stoepborden zijn er in verschillende soorten en maten. De ene is wat groter en de ander is wat stabieler. Allemaal hebben ze hetzelfde doel, namelijk de aandacht trekken van voorbijgangers. Deze “eyecatchers” zijn bij een goede positionering ideaal voor op jouw terras, voor de ingang van jouw zaak of voor in de lobby van jouw hotel. Stoepborden maken het mogelijk snel een kleine boodschap door te geven aan de klant. Door te spelen met opvallende kleuren en een krachtige tekst overtuig jij voorbijgangers om actie te nemen. Deze mix van kleur en tekst moet natuurlijk wel aansluiten op het juiste model. Benieuwd welk stoepbordmodel wij aanraden voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op voor advies.

Stoepbord bestellen

Stoepborden zijn er tegenwoordig in veel verschillende soorten en maten, zo zie je ze met een watertank, met een slot, LED verlicht of juist een krijtbord. Bij Displaysenzo bieden wij u een reeks stoepborden aan, deze zijn van goede kwaliteit en dit allemaal voor een eerlijke prijs.

Stoepborden kopen

Op zoek naar een goed bord die je op de stoep voor jouw zaak neer kan zetten? Dan ben je bij Displaysenzo aan het juiste adres. Displaysenzo heeft een groot aanbod aan stoepborden van hoge kwaliteit. Met deze stoepborden overtuig jij de klant om een bezoekje te doen aan jouw winkel in slechts een paar seconden. De borden vallen namelijk goed op en zijn in alle maten verkrijgbaar. Zo zorgen we ervoor dat heel de actie van de week op het bord past. Dus ben jij op zoek naar een stoepbord om voorbijgangers te overtuigen naar jou toe te komen? Bestel ze dan direct bij Displaysenzo voor een eerlijke prijs!

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 8.9, gebaseerd op 2662 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen