Folderhouders A5

Een veel voorkomende folder is de maat A5, vandaar dat de A5 folderhouder een van de meest verkochte is. Al onze folderhouders worden gemaakt van stevig polystyreen. Hierdoor gaan onze producten lang mee en kunnen ze tegen een stootje.

 • Met voetje aan de achterzijde voor stevige en stabiele presentatie
 • Verkrijgbaar in 13 kleuren. De A5 folderhouder past dus altijd bij uw huisstijl, product of campagne
 • Personalisatie (logo-opdruk) mogelijk

 1. Folderhouder A5 EC

  A5 Economy line

  De folderhouder heeft een stevige standaard, een boorgat t.b.v. een wandbevestiging en is ook nog voorzien van een geribbelde bodem. Deze unieke bodem zal ervoor zorgen dat al uw folders en flyers in formaat A5 staand op een prachtige manier gepresenteerd zullen worden. Ook als er eventjes wat minder affiches in deze display zitten. De kleur van de houder is transparant

  Meer info
  Excl. BTW € 2,30 Incl. BTW € 2,78

 2. Folderhouder A5 Helder

  Folderhouder A5

  Folderhouder A5 om folders te presenteren. Geschikt voor zowel wand als balie presentatie. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en te voorzien van opdruk.

  Folderhouder A5 RoodFolderhouder A5 GeelFolderhouder A5 GroenFolderhouder A5 BordeauxFolderhouder A5 TransparantFolderhouder A5 OranjeFolderhouder A5 BlauwFolderhouder A5 WitFolderhouder A5 ZwartFolderhouder A5 Transparant BlauwFolderhouder A5 Transparant GroenFolderhouder A5 Transparant OranjeFolderhouder A5 Transparant PaarsFolderhouder A5 Transparant Rood
  Meer info

  Van € 4,21

  Special Price Excl. BTW € 2,46 Incl. BTW € 2,98

 3. A5 Folderhouder Liggend

  Folderhouder A5 Liggend

  A5 formaat heldere folderhouder om uw A5 folders liggend te presenteren. Perfect voor een professionele baliepresentatie.

  Meer info

  Van € 4,21

  Special Price Excl. BTW € 2,63 Incl. BTW € 3,18

 4. Luxe folderhouder A5 Liggend

  Luxe folderhouder A5 Liggend

  A5 formaat heldere folderhouder om uw A5 folders liggend te presenteren. Voorzien van twee steunen om een stabiele tafelpresentatie te kunnen geven. Verder heeft de display een geribbelde onderzijde zodat uw folders, ook als er wat minder in de houder zitten, er altijd top gepresenteerd in blijven staan.

  Meer info

  Van € 4,21

  Special Price Excl. BTW € 3,28 Incl. BTW € 3,97

 5. Luxe folderhouder A5

  Luxe Folderhouder A5

  Glasheldere A5 display met een vuldiepte van 30 mm. Dankzij het unieke design heeft de folderhouder een prachtige luxe uitstraling. De folderhouder wordt geleverd met een geïntegreerde stop die het glijden van uw folders in A5 staand formaat, ook als de houder wat minder gevuld is, tegengaat.

  Meer info

  Van € 10,96

  Special Price Excl. BTW € 8,18 Incl. BTW € 9,90

A5 folderhouders 

Heeft u folders, brochures of flyers in A5 formaat? Dan heeft u vast en zeker ook een A5 folderhouder nodig. Een veel voorkomende foldermaat is namelijk A5. Dit formaat folder is gelijk aan 210 x 148 mm. Onze folderhouders A5 zijn helemaal op dit formaat folders afgestemd. Zo komen uw uitingen zo voordelig mogelijk naar voren. Onze folderhouders A5 kunnen geplaatst worden op een bureau, balie of tafel. Maar ze kunnen ook aan de muur bevestigd worden. Dankzij het boorgat dat bovenaan de standaard zit is het heel eenvoudig om de folderhouders aan de muur te bevestigen.  

Folderhouder A5 liggend of staand

Net zoals bij de folderhouder A6 kun je kiezen uit een staand model folderhouder of een folderhouder a5 liggend. In de heldere folderhouders komen uw folders en flyers perfect tot hun recht. Om de folderhouder aan uw bedrijfspresentatie aan te passen kunt u ook kiezen voor een gekleurde folderstandaard A5 of er een te laten bedrukken met uw eigen logo.

Folderstandaard A5 in diverse soorten

Folderhouders, ook wel folderbakjes genoemd, zijn geschikt voor het presenteren van meerdere folders in een vak. Folderhouders worden voornamelijk gebruikt voor een staande presentatie. Voornamelijk op een bureau, balie of tafel wordt de folderhouder A5 staand veel gebruikt. In de folderhouder A5 liggend komen uw A5 landscape folders mooi tot hun recht.

Naast de folderhouder A5 staand of liggend heeft Displayenzo ook folderhouders in haar assortiment die buiten kunnen worden opgehangen. Zo is de folderhouder voor buiten voorzien van een zwarte deksel zodat uw promotiemateriaal droog blijft. En om ervoor te zorgen dat er verschillende uitingen gepresenteerd kunnen worden, hebben wij meervoudige folderhouders in ons assortiment. Dit zijn speciale brochurehouders met verschillende vakken die trapsgewijs omhoog lopen. Hierdoor heeft ieder vak een mogelijkheid tot presentatie en kun je toch verschillende varianten presenteren op een mooie en efficiënte manier.

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 8, gebaseerd op 2169 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen