Folderhouders A6

Folderhouders speciaal voor de maat A6. Ideaal voor alle A6 brochures, folders en flyers. Deze maat hebben we in een staande en liggende uiting. Alle A6 folderhouders zijn gemaakt van stevig polystyreen en hebben een voetje aan de achterzijde voor stevige en stabiele presentatie. Personalisatie (logo-opdruk) is ook mogelijk.

Lijst  Foto-tabel 

 1. Folderhouder A6 staand

  Folderhouder A6 "Basic"

  De folderhouder A6 "Basic" is een mooie eenvoudig vormgegeven folderhouder perfect voor het prensenteren van al je A6 drukwerk. De folderhouder is glashelder en blijft dankzij het voetje aan de achterzijde goed staan. Dankzij het compacte ontwerp plaats je deze folderhouder makkelijk op een toonbank of tafel. 

  Meer info
  Excl. BTW € 1,87 Incl. BTW € 2,26 Vanaf € 2,06

  Meer informatie

 2. Folderhouder A6, Taymar® | 2 vaks

  Folderhouder A6, Taymar® | 2 vaks

  Taymar® folderhouder A6 2 vaks, staande meervoudige folderhouder. Deze folderhouder heeft twee vakken naast elkaar. Presenteer 2 verschillende folders, flyers of brochures met deze meervoudige folderhouder. 

  Meer info
  Excl. BTW € 4,84 Incl. BTW € 5,86

  Niet in voorraad

 3. Folderhouder A6 "Classic"

  Folderhouder A6 "Classic"

  De meest verkochte folderhouder A6 is deze Folderhouder A6 "Classic". Met de eenvoudige en tijdloze vormgeving past deze folderhouder overal tussen. De folderhouder is glashelder zodat al je flyers, folders, of ander drukwerk goed zichtbaar zijn. Doordat de folderhouder aan de onderkant iets smaller is dan aan A6 is deze folderhouder minder geschikt voor harde kaartjes. Contorleer daarom de afmetingen goed. Dankzij de geribbelde onderkant blijft het druk werk mooi in de houder staan. Aan de achterzijde is de folderhouder voorzien van twee voetjes om hem stevig te laten staan. 

  Meer info
  Excl. BTW € 2,25 Incl. BTW € 2,72

  Meer informatie

 4. Folderhouder A6 "Basic" | Liggend

  Folderhouder A6 "Basic" | Liggend

  Deze mooie Basic folderhouder is geschikt voor al je landscape A6 drukwerk. De folerhouder blijft dankzij de voet aan de achterzijde van de houder goed staan. Hij is gemaakt van glashelder polystyreen. 

  Meer info
  Excl. BTW € 2,25 Incl. BTW € 2,72 Vanaf € 2,42

  Meer informatie

Lijst  Foto-tabel 

Folderhouders A6  

Heeft u folders, flyers of brochures in A6 formaat? Dan hoort daar natuurlijk ook het juiste formaat folderhouder bij. Een A6 formaat staat gelijk aan 148x105 mm. Bij een A6 folderhouder kunt u kiezen voor een staande en liggende folder uiting. De folderhouders zijn alleen geschikt om op een oppervlak neer te zetten. De folderhouders komen het beste tot hun recht bij een balie of bureau presentatie. Daarnaast zijn deze folderhouders ook ideaal voor bij uw beursstand. De folderhouders vormen op deze manier een ideaal middel om uw boodschap op een heldere manier te presenteren aan de bezoekers.

Gepersonaliseerde A6 folderhouders?

De folderstandaard A6 is helder van kleur waardoor uw folders, flyers of brochures goed leesbaar blijven. Daarnaast is het ook mogelijk om de folderhouders te personaliseren met bijvoorbeeld een logo-opdruk of een andere opdruk.

Bestel uw folderstandaard A6 online

Bij Displaysenzo is het al mogelijk om een A6 folderhouder te bestellen vanaf 1 stuk. U hoeft niet bang te zijn dat de folderhouders snel kapot zullen gaan, ze zijn namelijk gemaakt van stevig polystyreen. En door middel van het voetje aan de achterzijde van de folderhouder staat hij stevig op de ondergrond.

Heeft u nog vragen over onze folderhouders A6 of één van onze andere displays? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.  

Voor stevige folderbakjes bent u bij Displaysenzo aan het juiste adres. We hebben een groot assortiment folderbakjes in verschillende maten en kleuren. Zoekt u een speciale afmeting? Geen probleem, maatwerk is bij Displaysenzo mogelijk. Zo hebben wij voor al uw drukwerk een passende folderhouder of display. Naast de enkelvoudige folderhouders kunt u bij ons ook terecht voor de meervoudige folderhouders. Deze folderhouders kunnen handig zijn wanneer u folders, flyers of brochures heeft over verschillende onderwerpen. Wilt u maar één flyer presenteren en is het niet nodig dat mensen er een mee kunnen nemen, dan kunt u ook kiezen voor onze kaarthouders.

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 9, gebaseerd op 2674 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen