MEERVOUDIGE FOLDERHOUDERS

Bij Displaysenzo verkopen we verschillende soorten en maten etagedisplays. Deze meervoudige folderhouders hebben meerdere vakken. Je vindt ze hier in verschillende maten, kleuren en trapniveau's. Alle folderhouders worden gemaakt van stevig polystyreen en zijn ideaal voor het presenteren van folders of bijvoorbeeld tijdschriften. De meervoudige folderhouders zijn makkelijk te plaatsen op tafels en balies. Wandpresentatie is ook mogelijk. Ze zijn verkrijgbaar in 13 kleuren, dus altijd passend bij jouw huisstijl, product of campagne. Verder is personalisatie mogelijk door middel van logo-opdruk.

Lijst  Foto-tabel 

 1. Folderhouder A4 2 vaks

  Folderhouder A4 "Classic" | 2 vaks

  Folderhouder A4 "Classic" | 2 vaks, Met deze folderhouder presenteer je twee A4 folders achter elkaar. Dankzij de geribbelde bodem blijft je drukwerk netjes staan. Met de twee voetjes aan de achterkant van de houder staat deze Folderhouder A4 "Classic" | 2 vaks stevig. Liever ophangen dit kan dankzij de twee ophangpunten. Omdat er twee ophangpunten zijn zal de folderhouder stevig hangen en niet schommelen.

  Meer info
  Excl. BTW € 10,33 Incl. BTW € 12,50

  Meer informatie

 2. Folderhouder 3 vaks a4

  Folderhouder A4 "Classic" | 3 vaks

  Bent u op zoek naar een handige folderhouder met drie verschillende vakken? Dan is deze folderhouder precies wat u zoekt, dankzij deze handige 3-traps display worden al uw folders goed gepresenteerd.

  Meer info
  Excl. BTW € 12,69 Incl. BTW € 15,35

  Meer informatie

 3. Folderhouder 4 X A4

  Folderhouder A4 "Classic" | 4 vaks

  Een folderhouder voorzien van vier vakken om verschillende A4 formaat uitingen in te kunnen plaatsen. Dankzij het trap systeem zullen alle vakken de juiste presentatiehoogte hebben om onderscheidend te kunnen zijn. Ideaal voor een presentatie op een tafel, balie of bureau.

  Meer info
  Excl. BTW € 18,99 Incl. BTW € 22,98

  Meer informatie

 4. Folderhouder 6x 1/3 a4

  Folderhouder 1/3 A4 "Classic" | 6 vaks

  Smalle heldere folderhouder voor 1/3 A4 folders of brochures. Deze etagedisplay heeft 6 vakken om uw product of dienst te presenteren in 1/3 A4 formaat. Dankzij de handige divider kunt u de houder ook gebruiken als A4 folderhouder. U schuit de dividers simpelweg uit de folderhouder en u kunt 3 verschillende folderhouders A4 presenteren.

  Meer info
  Excl. BTW € 12,99 Incl. BTW € 15,72

  Meer informatie

 5. /3A4 wandfolderhouders met draaischijf

  3 X 1/3 A4 wandhouders met draaidisplay

  Drie wandfolderhouders 1/3 A4 gepresenteerd op een draaischijf. Te gebruiken om al uw folders, flyers en drieluik brochures op een aantrekkelijke en overzichtelijke manier te presenteren met een roterende schijf. Let wel op dat het hier gaat om een smal formaat (1/3A4) Wilt u de A4 wandfolderhouders met draaidisplay bekijken?

  Meer info
  Excl. BTW € 19,34 Incl. BTW € 23,40

  Meer informatie

 6. Luxe Folderhouder 3* 1/3 A4

  Luxe folderhouder 3* 1/3 A4

  Glasheldere 3* 1/3 A4 display. Dankzij het niveauverschil erg handig om verschillende folders of papieren in op te bergen. Iedere trap heeft een vuldiepte van 30 mm en een geïntegreerde stop om het glijden van folders tegen te gaan. Geschikt voor het plaatsen van 3 verschillende 1/3 A4 folders.

  Meer info
  Excl. BTW € 19,95 Incl. BTW € 24,14

  Meer informatie

 7. Metalen folderhouder 4 vaks 1/3 a4 met flyer

  Folderhouder 4x 1/3 A4 metaal

  Geef uw folders het beste en presenteer ze in deze metalen folderhouder in formaat 1/3 A4! De houder is voorzien van 4 anti slip grippers en 2 verschillende trappen om u een stabiele en leuke presentatie te kunnen bieden op uw tafel of bureau. Let op, 1/3 A4 is geen A4 formaat, zie hier uw 3 vaks A4 folderhouder metaal.

  Meer info
  Excl. BTW € 10,99 Incl. BTW € 13,30

  Meer informatie

 8. Design folderhouder 3 vaks 1/3 A4

  Folderhouder 3 x 1/3 A4

  Een folderhouder met 3 verschillende vakken. Geschikt voor het presenteren van al uw 1/3 A4 folders en flyers. De folderhouder heeft een strak en tijdloos design en is volledig geproduceerd uit kunststof ondanks de metallook. Let goed op bij het besetellen van deze houder; hij is niet geschikt voor de maat A4. Bekijk hier de A4 folderhouder 3 vaks voor meer informatie.

  Folderhouder 3 x 1/3 A4 zwartFolderhouder 3 x 1/3 A4 zilver
  Meer info

  Van € 19,97

  Special Price Excl. BTW € 14,95 Incl. BTW € 18,09

  Meer informatie

 9. Design folderhouder 3 vaks A4

  Folderhouder 3 x A4

  Een folderhouder met 3 verschillende vakken. Geschikt voor het presenteren van al uw A4 en tijdschrift formaat folders. De folderhouder heeft een strak en tijdloos design en is volledig geproduceerd uit kunststof.

  Folderhouder 3 x A4 zilverFolderhouder 3 x A4 zwart
  Meer info

  Van € 26,92

  Special Price Excl. BTW € 19,95 Incl. BTW € 24,14

  Niet in voorraad

Lijst  Foto-tabel 

Diverse soorten meervoudige folderhouders bij Displaysenzo

Bij Displaysenzo hebben we een groot assortiment folderhouders. Met onze meervoudige folderhouders kunt u uw folders en/of brochures mooi presenteren. Ze zijn makkelijk te plaatsen op bijvoorbeeld een balie maar ze kunnen ook aan de muur worden bevestigd. Een folderhouder met meerdere vakken is verkrijgbaar in 1/3 A4, A5 of A4 formaat en u kunt onder andere kiezen uit etagedisplays met 3 of 4 vakken. Zo’n folderhouder met meerdere vakken is verkrijgbaar in 13 kleuren. Er is dus altijd een folderhouder die aan uw wensen voldoet. Bovendien kunt u de verschillende formaten zonder problemen combineren en via het mes-en-groef-principe met elkaar verbinden. Van een dubbele folderhouder van 1/3 A4 formaat maakt u bijvoorbeeld eenvoudig een A4 folderhouder door het tussenschot eruit te halen.

Luxe etagedisplay

Naast de reguliere uitvoeringen hebben we sinds kort ook een luxe lijn meervoudige folderhouders geïntroduceerd. Dankzij de geribbelde binnenkant van de bodem en de gebogen achterkant verschuiven de brochures niet en staan ze heel erg stevig in het etagedisplay. Ook deze luxe meervoudige folderhouders zijn verkrijgbaar in onze bekende maten. De folderhouders kunnen ook gepresenteerd worden op een draaischijf. Zo krijg je een heel overzichtelijke presentatie.

Naast de roterende folderhouders hebben we ook mooie design meervoudige folderhouders in het zwart, zilver, geproduceerd uit kunststof of een dubbele folderhouder van metaal. Hiermee krijgt uw folderpresentatie een strakke en stijlvolle uitstraling.

Folderhouder met meerdere vakken als handige opberger

De meervoudige folderhouders van Displaysenzo zijn ideaal voor de presentatie op een balie, bureau of beursstand. Door de verschillende niveaus zijn ze ideaal om verschillende folders in te presenteren. Dankzij het niveauverschil in de trappen komen alle brochures goed tot zijn recht en laat u de brochures van hun beste kant zien.

Maar niet alleen voor brochures worden deze houders veel gebruikt. Het gebruik op kantoren of wachtkamers neemt ook toe. Plaats deze folderhouders maar eens in uw wachtruimte met wat leuke tijdschriften erin. Weg met de stapels tijdschriften, vanaf nu staat er een nette geordende houder!

 

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 9.3, gebaseerd op 2519 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen