MEERVOUDIGE FOLDERHOUDERS

Bij Displaysenzo verkopen we verschillende soorten en maten etagedisplays. Deze meervoudige folderhouders hebben meerdere vakken. Je vindt ze hier in verschillende maten, kleuren en trapniveau's. Alle folderhouders worden gemaakt van stevig polystyreen en zijn ideaal voor het presenteren van folders of bijvoorbeeld tijdschriften. De meervoudige folderhouders zijn makkelijk te plaatsen op tafels en balies. Wandpresentatie is ook mogelijk. Ze zijn verkrijgbaar in 13 kleuren, dus altijd passend bij jouw huisstijl, product of campagne. Verder is personalisatie mogelijk door middel van logo-opdruk.

Lijst  Foto-tabel 

 1. Folderhouder 4* 1/3 A4 Helder

  Folderhouder 4* 1/3 A4

  Smalle folderhouder voor 1/3 A4 folders of brochures. Deze etagedisplay heeft 4 vakken om uw product of dienst in te presenteren. De display is voorzien van boorgaten, waardoor je hem op kunt hangen en wegzetten.

  Folderhouder 4* 1/3 A4 Transparant OranjeFolderhouder 4* 1/3 A4 Transparant RoodFolderhouder 4* 1/3 A4 Transparant BlauwFolderhouder 4* 1/3 A4 Transparant GroenFolderhouder 4* 1/3 A4 GeelFolderhouder 4* 1/3 A4 RoodFolderhouder 4* 1/3 A4 BlauwFolderhouder 4* 1/3 A4 WitFolderhouder 4* 1/3 A4 ZwartFolderhouder 4* 1/3 A4 BordeauxFolderhouder 4* 1/3 A4 GroenFolderhouder 4* 1/3 A4 OranjeFolderhouder 4* 1/3 A4 Transparant PaarsFolderhouder 1/3 A4 Basic | 4 vaks
  Meer info
  Excl. BTW € 5,03 Incl. BTW € 6,09

  Meer informatie

 2. Folderhouder A4 "Basic" | 3 vaks

  Folderhouder A4 "Basic" | 3 vaks

  Multi folderhouder 3* A4. Gebruik deze 3-traps display om uw folders of brochures trapsgewijs te presenteren. Ideaal om weg te zetten op een balie of een tafel, maar je kunt hem dankzij de handige boorgaten ook ophangen aan de wand. Ideaal voor de presentatie van een A3 staand formaat folder of flyer.

  Folderhouder 3* A4 Transparant
  Meer info
  Excl. BTW € 7,15 Incl. BTW € 8,65 Vanaf € 7,87

  Meer informatie

 3. Folderhouder 4* A5 Transparant

  Folderhouder 4* A5

  Meervoudige duurzame folderhouder 4*A5. Deze display heeft 4 etages geschikt voor een staand A5 formaat en is zowel staand voor op de balie, als hangend aan de wand te gebruiken.

  Folderhouder 4* A5 ZwartFolderhouder 4* A5 BordeauxFolderhouder A5 Basic | 4 vaks Folderhouder 4* A5 OranjeFolderhouder 4* A5 BlauwFolderhouder 4* A5 RoodFolderhouder 4* A5 WitFolderhouder 4* A5 Transparant GroenFolderhouder 4* A5 Transparant RoodFolderhouder 4* A5 Transparant OranjeFolderhouder 4* A5 GeelFolderhouder 4* A5 GroenFolderhouder 4* A5 Transparant PaarsFolderhouder 4* A5 Transparant Blauw
  Meer info
  Excl. BTW € 6,35 Incl. BTW € 7,68 Vanaf € 6,90

  Meer informatie

 4. Folderhouder 4x1/3a4

  Folderhouder 1/3 A4 "Classic" | 4 vaks

  Smalle heldere folderhouder voor 1/3 A4 folders of brochures. Deze etagedisplay heeft 4 vakken om uw product of dienst te presenteren en is voorzien van een folderstopper. Want ook als er minder folders in uw bakje zitten horen deze prachtig gepresenteerd te worden.

  Meer info
  Excl. BTW € 5,99 Incl. BTW € 7,25 Vanaf € 6,88

  Meer informatie

 5. Folderhouder 3 vaks a4

  Folderhouder A4 "Classic" | 3 vaks

  Bent u op zoek naar een handige folderhouder met drie verschillende vakken? Dan is deze folderhouder precies wat u zoekt, dankzij deze handige 3-traps display worden al uw folders goed gepresenteerd.

  Meer info
  Excl. BTW € 12,69 Incl. BTW € 15,35

  Meer informatie

 6. Folderhouder 4 X A4

  Folderhouder A4 "Classic" | 4 vaks

  Een folderhouder voorzien van vier vakken om verschillende A4 formaat uitingen in te kunnen plaatsen. Dankzij het trap systeem zullen alle vakken de juiste presentatiehoogte hebben om onderscheidend te kunnen zijn. Ideaal voor een presentatie op een tafel, balie of bureau.

  Meer info
  Excl. BTW € 18,99 Incl. BTW € 22,98

  Meer informatie

 7. Folderhouder A5 met vier vakken

  Folderhouder A5 "Classic" | 4 vaks

  Een folderhouder met een mogelijkheid om 4 verschillende folders te presenteren. Dankzij dit handige 4 traps systeem zullen al uw folders goed gepresenteerd tot zijn recht komen. Een bijkomend voordeel van deze folderhouder is dat hij voorzien is van een geïntegreerde folderstop dankzij de geribbelde onderkant van de houders. Hiermee zullen uw folders, ook als er wat minder in staan, er altijd goed uit zien.

  Meer info
  Excl. BTW € 7,25 Incl. BTW € 8,77

  Meer informatie

 8. Folderhouder 6x 1/3 a4

  Folderhouder 1/3 A4 "Classic" | 6 vaks

  Smalle heldere folderhouder voor 1/3 A4 folders of brochures. Deze etagedisplay heeft 6 vakken om uw product of dienst te presenteren in 1/3 A4 formaat. Dankzij de handige divider kunt u de houder ook gebruiken als A4 folderhouder. U schuit de dividers simpelweg uit de folderhouder en u kunt 3 verschillende folderhouders A4 presenteren.

  Meer info
  Excl. BTW € 12,99 Incl. BTW € 15,72

  Meer informatie

 9. Luxe Folderhouder 3* 1/3 A4

  Luxe folderhouder 3* 1/3 A4

  Glasheldere 3* 1/3 A4 display. Dankzij het niveauverschil erg handig om verschillende folders of papieren in op te bergen. Iedere trap heeft een vuldiepte van 30 mm en een geïntegreerde stop om het glijden van folders tegen te gaan. Geschikt voor het plaatsen van 3 verschillende 1/3 A4 folders.

  Meer info
  Excl. BTW € 19,95 Incl. BTW € 24,14

  Meer informatie

 10. Folderhouder 3* A5

  Luxe Folderhouder 3* A5

  Glasheldere 3* A5 tafelstandaard. Iedere folder zal mooi gepresenteerd worden in de folderhouder, met een vuldiepte van 30 mm, dankzij de geïntegreerde stop tegen het glijden. Ideaal, ook als er even wat minder folders in de houder zitten. Geschikt voor het plaatsen van 3 verschillende A5 folders.

  Meer info
  Excl. BTW € 24,76 Incl. BTW € 29,96

  Meer informatie

 11. Folderhouder 3* A4

  Luxe Folderhouder 3* A4

  Glasheldere 3 vaks A4 staand formaat display. Iedere trap heeft een vuldiepte van 30 mm, en is voorzien van een geïntegreerde stop tegen het glijden. Ideaal voor de presentatie van 3 verschillende A4 folders of flyers.

  Meer info
  Excl. BTW € 46,76 Incl. BTW € 56,58

  Meer informatie

 12. Folderhouder 3* A4 Rood

  Folderhouder A4 "Color" | 3 vaks

  Multi folderhouder 3* A4. Gebruik deze 3-traps display om uw folders of brochures trapsgewijs te presenteren. Ideaal om weg te zetten op een balie of een tafel, maar je kunt hem dankzij de handige boorgaten ook ophangen aan de wand. Ideaal voor de presentatie van een A3 staand formaat folder of flyer.

  Folderhouder 3x A4 Transparant BlauwFolderhouder 3x A4 Transparant GroenFolderhouder 3* A4 Transparant RoodFolderhouder 3* A4 Transparant OranjeFolderhouder 3* A4 Transparant PaarsFolderhouder 3* A4 GeelFolderhouder 3* A4 RoodFolderhouder 3* A4 BlauwFolderhouder 3* A4 WitFolderhouder 3* A4 BordeauxFolderhouder 3* A4 GroenFolderhouder 3* A4 OranjeFolderhouder 3* A4 Zwart
  Meer info
  Excl. BTW € 25,20 Incl. BTW € 30,49

  Meer informatie

Lijst  Foto-tabel 

Diverse soorten meervoudige folderhouders bij Displaysenzo

Bij Displaysenzo hebben we een groot assortiment folderhouders. Met onze meervoudige folderhouders kunt u uw folders en/of brochures mooi presenteren. Ze zijn makkelijk te plaatsen op bijvoorbeeld een balie maar ze kunnen ook aan de muur worden bevestigd. Een folderhouder met meerdere vakken is verkrijgbaar in 1/3 A4, A5 of A4 formaat en u kunt onder andere kiezen uit etagedisplays met 3 of 4 vakken. Zo’n folderhouder met meerdere vakken is verkrijgbaar in 13 kleuren. Er is dus altijd een folderhouder die aan uw wensen voldoet. Bovendien kunt u de verschillende formaten zonder problemen combineren en via het mes-en-groef-principe met elkaar verbinden. Van een dubbele folderhouder van 1/3 A4 formaat maakt u bijvoorbeeld eenvoudig een A4 folderhouder door het tussenschot eruit te halen.

Luxe etagedisplay

Naast de reguliere uitvoeringen hebben we sinds kort ook een luxe lijn meervoudige folderhouders geïntroduceerd. Dankzij de geribbelde binnenkant van de bodem en de gebogen achterkant verschuiven de brochures niet en staan ze heel erg stevig in het etagedisplay. Ook deze luxe meervoudige folderhouders zijn verkrijgbaar in onze bekende maten. De folderhouders kunnen ook gepresenteerd worden op een draaischijf. Zo krijg je een heel overzichtelijke presentatie.

Naast de roterende folderhouders hebben we ook mooie design meervoudige folderhouders in het zwart, zilver, geproduceerd uit kunststof of een dubbele folderhouder van metaal. Hiermee krijgt uw folderpresentatie een strakke en stijlvolle uitstraling.

Folderhouder met meerdere vakken als handige opberger

De meervoudige folderhouders van Displaysenzo zijn ideaal voor de presentatie op een balie, bureau of beursstand. Door de verschillende niveaus zijn ze ideaal om verschillende folders in te presenteren. Dankzij het niveauverschil in de trappen komen alle brochures goed tot zijn recht en laat u de brochures van hun beste kant zien.

Maar niet alleen voor brochures worden deze houders veel gebruikt. Het gebruik op kantoren of wachtkamers neemt ook toe. Plaats deze folderhouders maar eens in uw wachtruimte met wat leuke tijdschriften erin. Weg met de stapels tijdschriften, vanaf nu staat er een nette geordende houder!

 

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 9.3, gebaseerd op 2519 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen