T-standaards met folderhouder

Een T-standaard is het ideale product voor het tweezijdig presenteren van uw informatie, bijvoorbeeld een menukaart, of reclame. Maar wilt u naast deze informatie voorziening ook de mogelijkheid om uw klanten tastbare informatie mee te geven, bijvoorbeeld een folder of andere bedrijfsinformatie die zij mee naar huis kunnen nemen? Dan zijn onze T-standaards met folderhouder een goede oplossing. Dit is een combinatie van een T-standaard en een folderhouder, de folderhouder is verkrijgbaar in verschillende kleuren en wordt op stijlvolle wijze gecombineerd met de T-standaard. 

De T-standaards met folderhouder zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Om de juiste afmetingen te kiezen kunt u kijken in onze papierformaattabel.

 1. T standaard A4 staand met visitekaarthouder

  T-Standaard A4 met visitekaarthouder

  Een unieke combinatie is de t standaard met visitekaarthouder. In de T-standaard kun je langs de zijkanten of onderkant de boodschap van een staand A4 formaat promoten en dankzij de visitekaarthouder kunnen jou potentiële klanten gemakkelijk je contactgegevens meenemen! Wij plakken de visitekaarthouder standaard aan de linkerzijde van de houder. Mocht u deze anders willen, dan kunt u contact met ons opnemen hierover om de mogelijkheden te bespreken.

  Meer info

  Van € 8,41

  Special Price Excl. BTW € 5,50 Incl. BTW € 6,66

 2. T standaard A4 staand met visitekaarthouder staand

  T-Standaard A4 met visitekaarthouder staand

  Dit is de perfecte combinatie van displays. U hebt aan de ene zijde een tafelstandaard voor een A4 staand model. En links onderaan deze staander plaatsen wij een visitekaarthouder staand model. Zo kunt u uw flyer presenteren en uw visitekaartjes uitdelen aan het winkelend of voorbijkomend publiek.

  Meer info

  Van € 8,59

  Special Price Excl. BTW € 5,65 Incl. BTW € 6,84

Al onze T vormige kaarthouders met folderhouder zijn verkrijgbaar in de maten A3, A4 in zowel een staande als liggende variant. De folderhouders zijn voornamelijk de formaten A5 en 1/3 A4 en zijn verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren. Bent u op zoek naar een afwijkende T-standaard of combinatie? Neem dan contact op d.m.v. het contactformulier in te vullen of bel naar 0164-258915 wij helpen u daar graag verder.

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 8.5, gebaseerd op 1373 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen