MENUKAARTHOUDER STERVORMIG

 • Geschikt voor een 3 zijdige menukaart presentatie
 • Gemakkelijk te verwisselen kaarthouder
 • Stabiele tafel of balie presentatie

Lijst  Foto-tabel 

 1. Sterkaarthouder a4 staand

  Menukaarthouder "Ster" A4 staand

  Deze prachtige kaarthouder is geschikt voor het presenteren van 3 staande A4 formaat uitingen. De menukaarthouder heeft een unieke uitstraling en is ideaal om uw menukaart in de presenteren. Dankzij de glasheldere acrylaat y vorm, ofwel stervorm, van de standaard heeft u gegarandeerd een stabiele tafel presentatie.

  Meer info

  Van € 8,47

  Special Price Excl. BTW € 6,75 Incl. BTW € 8,17

 2. Sterkaarthouder a4 liggend

  Menukaarthouder "Ster" A4 liggend

  Deze prachtige kaarthouder is geschikt voor het presenteren van 3 liggende A4 formaat uitingen. Ook kun je deze variant gebruiken voor 6 A5 staand formaten. De menukaarthouder heeft een unieke uitstraling en is ideaal om uw menukaarten in te presenteren.

  Meer info

  Van € 8,65

  Special Price Excl. BTW € 6,90 Incl. BTW € 8,35

Lijst  Foto-tabel 

MENUKAARTHOUDER STER

Op zoek naar een leuke presentatiemogelijkheid van uw menukaart? Deze stervormige menukaarthouders zijn gemaakt van helder acrylaat. De houders hebben drie presentatiezijdes en vanwege hun vorm uitermate geschikt voor presentaties op tafels, bureaus of balies. Onze menukaarthouders stervormig worden voornamelijk gebruikt in de horeca om menukaarten in verschillende talen te presenteren!

Alle stervormige menukaarthouders kunnen op verzoek bedrukt worden met uw logo of andere uiting. Mocht u een bedrukte menukaart stervormig wensen of is uw gewenste maat niet aanwezig, neem dan contact op met info@displaysenzo.nl, dan kunnen we de mogelijkheden met u bespreken.

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 8.9, gebaseerd op 2310 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen