Stervormige menukaarthouders

 • Geschikt voor een 3 zijdige menukaart presentatie
 • Gemakkelijk te verwisselen kaarthouder
 • Stabiele tafel of balie presentatie

Lijst  Foto-tabel 

 1. Sterkaarthouder A6 staand

  Menukaarthouder "Ster" A6

  Deze creatieve sterkaarthouder presenteert tot wel 3 kaarten in één! Ideaal voor het presenteren van uw menu's in A6 rechtopstaand formaat. Gemakkelijk om uw menu in verschillende talen plus drankkaart te presenteren.

  Meer info
  Excl. BTW € 4,13 Incl. BTW € 5,00

  Meer informatie

 2. Sterkaarthouder 1/3 A4

  Menukaarthouder "Ster" 1/3 A4

  Deze creatieve sterkaarthouder presenteert tot wel 3 kaarten in het formaat 1/3 A4 staand in één! Ideaal voor het presenteren van uw menu's in verschillende talen plus drankkaart.

  Meer info
  Excl. BTW € 4,99 Incl. BTW € 6,04

  Meer informatie

 3. Sterkaarthouder 6 x 1/3 A4

  Menukaarthouder "Ster" 6x 1/3 A4

  Deze ster kaarthouder is geschikt voor het presenteren van 6 rechtop staande 1/3 A4 uitingen. Geschikt voor het presenteren van bijvoorbeeld uw menu. Let wel dat het hier gaat om een smal formaat. Voor grotere formaten kijkt u bij de sterkaarthouders in A4 formaat .

  Meer info
  Excl. BTW € 5,36 Incl. BTW € 6,49

  Meer informatie

 4. Sterkaarthouder A5 staand

  Menukaarthouder "Ster" A5

  Deze prachtige menukaarthouder presenteert 3 rechtopstaande A5 formaat kaarten in een keer! Ideaal om uw menu in verschillende talen te presenteren met een prachtige drankkaart erbij!

  Meer info
  Excl. BTW € 5,64 Incl. BTW € 6,82

  Meer informatie

 5. Sterkaarthouder a4 staand

  Menukaarthouder "Ster" A4 staand

  Deze prachtige kaarthouder is geschikt voor het presenteren van 3 staande A4 formaat uitingen. De menukaarthouder heeft een unieke uitstraling en is ideaal om uw menukaart in de presenteren. Dankzij de glasheldere acrylaat y vorm, ofwel stervorm, van de standaard heeft u gegarandeerd een stabiele tafel presentatie.

  Meer info
  Excl. BTW € 8,27 Incl. BTW € 10,01

  Meer informatie

 6. Sterkaarthouder a4 liggend

  Menukaarthouder "Ster" A4 liggend

  Deze prachtige kaarthouder is geschikt voor het presenteren van 3 liggende A4 formaat uitingen. Ook kun je deze variant gebruiken voor 6 A5 staand formaten. De menukaarthouder heeft een unieke uitstraling en is ideaal om uw menukaarten in te presenteren.

  Meer info
  Excl. BTW € 8,99 Incl. BTW € 10,88

  Meer informatie

Lijst  Foto-tabel 

Stervormige menukaarthouders

Op zoek naar een leuke presentatiemogelijkheid van uw menukaart? Deze stervormige menukaarthouders zijn gemaakt van helder acrylaat. De houders hebben drie presentatiezijdes en vanwege hun vorm uitermate geschikt voor presentaties op tafels, bureaus of balies. Onze menukaarthouders stervormig worden voornamelijk gebruikt in de horeca om menukaarten in verschillende talen te presenteren!

Alle stervormige menukaarthouders kunnen op verzoek bedrukt worden met uw logo of andere uiting. Mocht u een bedrukte menukaart stervormig wensen of is uw gewenste maat niet aanwezig, neem dan contact op met info@displaysenzo.nl, dan kunnen we de mogelijkheden met u bespreken.

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 9, gebaseerd op 2665 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen