MEERVOUDIGE FOLDERHOUDERS

Bij displaysenzo verkopen we verschillende soorten en maten trap-brochurehouders. Ook wel de meervoudige folderhouders genoemd. We hebben ze in verschillende maten, kleuren en trapniveau's. Alle folderhouders worden gemaakt van stevig polystyreen en zijn ideaal voor het presenteren van folders/tijdschriften. De meervoudige folderhouders zijn makkelijk te plaatsen op tafels/balies en wandpresentatie is ook mogelijk. Ze zijn verkrijgbaar in 13 kleuren, dus altijd passend bij uw huisstijl, product of campagne. Verder is personalisatie mogelijk, bijvoorbeeld in de vorm van logo-opdruk.

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 1. Folderhouder 3* A5

  Luxe Folderhouder 3* A5

  Glasheldere 3* A5 tafelstandaard. Iedere folder zal mooi gepresenteerd worden in de folderhouder, met een vuldiepte van 30 mm, dankzij de geïntegreerde stop tegen het glijden. Ideaal, ook als er even wat minder folders in de houder zitten. Geschikt voor het plaatsen van 3 verschillende A5 folders.

  Meer info

  Van € 29,96

  Special Price Excl. BTW € 23,99 Incl. BTW € 29,03

 2. Folderhouder 3* A4

  Luxe Folderhouder 3* A4

  Glasheldere 3 vaks A4 staand formaat display. Iedere trap heeft een vuldiepte van 30 mm, en is voorzien van een geïntegreerde stop tegen het glijden. Ideaal voor de presentatie van 3 verschillende A4 folders of flyers.

  Meer info

  Van € 56,58

  Special Price Excl. BTW € 45,13 Incl. BTW € 54,61

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Diverse soorten meervoudige folderhouders bij Displaysenzo

Bij displaysenzo hebben we een groot assortiment folderhouders. Met onze meervoudige folderhouders kunt u uw folders en/of brochures mooi presenteren. Ze zijn makkelijk te plaatsen op bijvoorbeeld een balie maar ze kunnen ook aan de muur worden bevestigd. Een folderhouder met meerdere vakken is verkrijgbaar in 1/3 A4, A5 of A4 formaat en u kunt onder andere kiezen uit etagedisplays met 3 of 4 vakken. Zo’n folderhouder met meerdere vakken is verkrijgbaar in 13 kleuren. Er is dus altijd een folderhouder die aan uw wensen voldoet. Bovendien kunt u de verschillende formaten zonder problemen combineren en via het mes-en-groef-principe met elkaar verbinden. Van een dubbele folderhouder van 1/3 A4 formaat maakt u bijvoorbeeld eenvoudig een A4 folderhouder door het tussenschot eruit te halen.

Luxe meervoudige folderhouders

Naast de reguliere uitvoeringen hebben we sinds kort ook een luxe lijn meervoudige folderhouders geïntroduceerd. Dankzij de geribbelde binnenkant van de bodem en de gebogen achterkant verschuiven de brochures niet en staan ze heel erg stevig. Ook deze luxe meervoudige folderhouders zijn verkrijgbaar in onze bekende maten. De folderhouders kunnen ook gepresenteerd worden op een draaischijf. Zo krijg je een heel overzichtelijke presentatie.

Naast de roterende folderhouders hebben we ook mooie design meervoudige folderhouders in het zwart, zilver, geproduceerd uit kunststof of een dubbele folderhouder van metaal. Hiermee krijgt uw folderpresentatie een strakke en stijlvolle uitstraling.

Folderhouder met meerdere vakken als handige opberger

De meervoudige folderhouders van Displaysenzo zijn ideaal voor de presentatie op een balie, bureau of beursstand. Door de verschillende niveaus zijn ze ideaal om verschillende folders in te presenteren. Dankzij het niveauverschil in de trappen komen alle brochures goed tot zijn recht en laat u de brochures van hun beste kant zien.

Maar niet alleen voor brochures worden deze houders veel gebruikt. Het gebruik op kantoren of wachtkamers neemt ook toe. Plaats deze folderhouders maar eens in uw wachtruimte met wat leuke tijdschriften erin. Weg met de stapels tijdschriften, vanaf nu staat er een nette geordende houder!

 

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 8.5, gebaseerd op 1345 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen