Wegens aanhoudende drukte/vakanties kan de levertijd 1 tot 2 werkdagen uitlopen, we doen ons best om alles zo snel moglijk te versturen. Onze excuses voor het ongemak.

Niet in voorraad

Van € 10,89

Special Price Excl. BTW € 7,50 Incl. BTW € 9,08

Extra omzet genereren, door middel van impulsaankopen, dat is het doel van onze impuls hangstrip. Een impulsstrip is eigenlijk een kunststof strip, in dit geval van 39,5 cm. lang, waarop je 6 producten kunt ophangen. Deze strips hebben als voordeel dat je ze heel gemakkelijk in uw winkel kunt plaatsen of ophangen. De strips zijn wit van kleur en zitten per 10 in een verpakking. Verder wordt de strip geleverd met s vormige ophanghaken. Op de header van de strip kunt u de prijs van uw producten plaatsen. Verder zie je deze impulsstrips voornamelijk ophangen bij een kassa, de zijkant van een stelling of aan een pilaar. Hiermee presenteert u uw producten optimaal en mooi in het zicht van uw klanten. Hiermee stimuleert u de impulsaankopen, waardoor er meer omzet behaald kan worden.


Details

Afmeting totale strip: 395 x 75 mm (LxB)

Impuls hangstrip 395 mm

Afmeting header: 31 x 75 mm (LxB)

Dikte: 1,5 mm

Materiaal: Nylon

Kleur: wit

Hoogte haak: 45 mm

Diameter s haak: 25 mm

Artikelnummer: IH9906-HW

Extra informatie

Levertijd 1 week

Anderen kochten ook:

 
9.08
Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 9.2, gebaseerd op 2624 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen