MENUKAARTHOUDERS

Iedere horecagelegenheid is anders en daarom heeft Diplaysenzo.nl een ruime keus aan menukaarthouders. Elke menukaarthouder is gemaakt van hoogwaardig acrylaat en zal uw zorgvuldig samengesteld menu met een zelfde zorgvuldigheid presenteren.

Of het nu gaat om het dagmenu, keuzemenu, wijnkaart, ijskaart of combinaties ervan; Displaysenzo.nl heeft een passende oplossing. Uiteraard kunt u uw menu ook presenteren met een kaarthouder, L-Standaard of T-standaard. Alle menukaarthouders kunnen op verzoek bedrukt worden met uw logo of andere uiting.

Menukaarthouder op het terras

Binnenkort komen de zomermaanden er weer aan en dit betekent dat de terrassen weer vol zullen zitten. Zorg ervoor dat u uw gasten een optimale service kunt bieden door een menukaarthouder aan te schaffen. Vanaf nu heeft u geen last meer van wegwaaiende menukaarten. Bechadigde menukaarten zullen ook meteen verleden tijd zijn. Met een menukaarthouder van Displaysenzo heeft u gewoon een nette en stijlvolle presentatie van uw menukaart. Mocht u deze willen personaliseren, met uw logo of restaurant naam bijvoorbeeld, dan is dit zeker mogelijk.

Groot assortiment kaarthouders horeca

Een menukaarthouder is er in verschillende soorten en maten. Bij Displaysenzo vind u het grootste aanbod met onder andere:

  • Een kaarthouder met voet is gemaakt van helder acrylaat en is verkrijgbaar met verschillende soorten voeten. Zo is er natuurlijk een acyrlaat voet verkrijgbaar maar sinds kort hebben we ook een aluminium houder in ons assortiment. Deze is uitermate geschikt voor een stabiele tafelpresentatie.
  • De klassieke tafelstandaard is verkrijgbaar in T- en L-standaarden. Deze zijn allebei zorgvuldig geproduceerd uit helder acrylaat. De platte voeten zorgen voor een stabiele tafelpresentatie. Deze menukaarthouders zijn verkrijgbaar voor een liggende en staande presentatie.
  • Menu clip: gemaakt van RVS en uitermate geschikt voor het presenteren van al uw geplastificeerde menukaarten. U plaatst simpelweg de clips op tafel en steekt de kaart in de inkeping aan de bovenzijde.
  • De 3-zijdige en 4-zijdige menukaarthouder zijn gemaakt van helder acrylaat. De 3-zijdige menukaarthouder heeft een driehoekige vorm en de 4-zijdige heeft de vorm van een blok. Beide zijn verkrijgbaar in verschillende maten en alleen geschikt voor een staande presentatie van uw menukaarten.
  • De stervormige menukaarthouder is ook gemaakt van helder acrylaat. Bij deze vorm kun je drie verschillende kaarten presenteren op uw tafel in de vorm van een ster. Hij is verkrijgbaar in verschillende maten en alleen geschikt voor een staande presentatie van uw menukaarten.

Dit zijn slechts een aantal populaire kaarthouders horeca uit ons assortiment. Bekijk ook alle luxe uitvoeringen zoals draaiende menukaarthouders of een verlichte menukaaarthouder voor aan de wand!

Gepersonaliseerde menukaarthouder?

 Wilt u de displays personaliseren door middel van een bedrukking? Neem dan eens contact op met ons via info@displaysenzo.nl of bel naar 0164-258915.

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 8.5, gebaseerd op 1373 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen