MENUKAARTHOUDERS

Iedere horecagelegenheid is anders, daarom heeft Diplaysenzo.nl een ruime keus aan menukaarthouders. Zoekt u een eenvoudige menukaarthouder A4 of A5, of een speciale variant? Bekijk hier het assortiment of neem contact op voor een menukaarthouder op maat.

Menukaarthouder op het terras

Binnenkort komen de zomermaanden er weer aan en dit betekent dat de terrassen weer vol zullen zitten. Zorg ervoor dat u uw gasten een optimale service kunt bieden door een menukaarthouder aan te schaffen. Of het nu gaat om het dagmenu, keuzemenu, wijnkaart, ijskaart of combinaties ervan; Displaysenzo.nl heeft een passende oplossing. Uiteraard kunt u uw menu ook presenteren met een kaarthouder zoals een L-Standaard of T-standaard.

Met een goede menukaarthouder voor buiten heeft u geen last meer van wegwaaiende menukaarten. Beschadigde menukaarten zijn ook meteen verleden tijd. Met een menuhouder van Displaysenzo heeft u gewoon een nette en stijlvolle presentatie van uw kaart. De menukaarthouders zijn gemaakt van hoogwaardig acrylaat en zullen uw zorgvuldig samengesteld menu met een zelfde zorgvuldigheid presenteren. Mocht u de menukaarthouder willen personaliseren, met uw bedrijfsnaam of logo bijvoorbeeld, dan is dit zeker mogelijk.

Groot assortiment kaarthouders horeca

De menukaarthouders zijn er in verschillende soorten en maten. Een eenvoudige menukaarthouder A4 of A5, of een specialere variant zoals een draaiende horeca kaarthouder? Bij Displaysenzo vind u het grootste aanbod met onder andere:

  • Een kaarthouder met voet is gemaakt van helder acrylaat en is verkrijgbaar met verschillende soorten voeten. Zo is er natuurlijk een acyrlaat voet verkrijgbaar maar sinds kort hebben we ook een aluminium houder in ons assortiment. Deze is uitermate geschikt voor een stabiele tafelpresentatie.
  • De klassieke tafelstandaard is verkrijgbaar in T- en L-standaarden. Deze zijn allebei zorgvuldig geproduceerd uit helder acrylaat. De platte voeten zorgen voor een stabiele tafelpresentatie. Deze menukaarthouders zijn verkrijgbaar voor een liggende en staande presentatie.
  • Menu clip: gemaakt van RVS en uitermate geschikt voor het presenteren van al uw geplastificeerde menukaarten. U plaatst simpelweg de clips op tafel en steekt de kaart in de inkeping aan de bovenzijde.
  • De 3-zijdige en 4-zijdige menukaarthouder zijn gemaakt van helder acrylaat. De 3-zijdige menukaarthouder heeft een driehoekige vorm en de 4-zijdige heeft de vorm van een blok. Beide zijn verkrijgbaar in verschillende maten en alleen geschikt voor een staande presentatie van uw menukaarten.
  • De stervormige menukaarthouder is ook gemaakt van helder acrylaat. Bij deze vorm kun je drie verschillende kaarten presenteren op uw tafel in de vorm van een ster. Hij is verkrijgbaar in verschillende maten en alleen geschikt voor een staande presentatie van uw menukaarten.

Dit zijn slechts een aantal populaire kaarthouders horeca uit ons assortiment. Bekijk ook alle luxe uitvoeringen zoals de draaiende menukaarthouders.

Gepersonaliseerde menukaarthouder?

Wilt u een gepersonaliseerde menukaarthouder met bedrijfsnaam? Wij kunnen de displays ook personaliseren door middel van een bedrukking. Ook als u een menukaarthouder op maat zoekt, kunnen wij deze voor u produceren. Neem contact met ons op via info@displaysenzo.nl of bel naar 0164-258915 om uw gewenste bestelling te bespreken. 

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 9, gebaseerd op 2667 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen