KAARTHOUDERS MET AFSTANDHOUDERS

 • Verschillende soorten
 • Geschikt voor liggende en staande presentatie
 • Glaslook acrylaat
 • Geleverd met afstandhouders

Lijst  Foto-tabel 

 1. Kaarthouder met afstandhouder 10,2 x 15,2 cm

  Kaarthouder 10,2 x 15,2 cm met afstandhouder

  De kaarthouder met afstandhouder is geschikt voor een staande en liggende presentatie van uw 10,2 x 15,2 cm formaat kaart. U draait heel gemakkelijk de pootjes, afstandhouders, van het acrylaat om de kaarthouders te openen. Vervolgens kunt de de kaart tussen de houder stoppen en draait u de afstandhouders goed aan. Let wel op; deze variant is enkel geschikt om neer te zetten op een bureau of balie.

  Meer info

  Van € 7,87

  Special Price Excl. BTW € 4,50 Incl. BTW € 5,45

 2. Wand kaarthouder met afstandhouder 10,2 x 15,2 cm

  Wand kaarthouder 10,2 x 15,2 cm met afstandhouder

  De wand kaarthouder met afstandhouder is geschikt voor een staande en liggende presentatie van uw 10,2 x 15,2 cm formaat kaart. U draait heel gemakkelijk de pootjes, afstandhouders, van het acrylaat om de kaarthouders te openen. Vervolgens kunt de de kaart tussen de houder stoppen en draait u de afstandhouders goed aan. Let wel op; deze variant is enkel geschikt om te bevestigen aan een wand.

  Meer info

  Van € 7,87

  Special Price Excl. BTW € 4,50 Incl. BTW € 5,45

  Niet in voorraad

Lijst  Foto-tabel 

Bent u op zoek naar kaarthouders met afstandhouders? Bij Displaysenzo bieden we zowel een wand als tafelmodel voor u aan. Geschikt voor liggende en staande formaat presentaties. We hebben standaard de maten A4, A5 en A6 in ons assortiment. Bent u op zoek naar een afwijkende maat? Neem dan zeker eens contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen. Maatwerk is mogelijk.

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 8.9, gebaseerd op 2310 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen