KAARTHOUDER MET VOET

De kaarthouder met voet is een van de meest verkochte kaartenhouders van Displaysenzo.nl. Het is een kaarthouder waarmee u uw producten en diensten professioneel kunt presenteren. 

Keuze uit:

 • Kunststof voet 
 • Chroom voet

Lijst  Foto-tabel 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 1. Kaarthouder A4 "Swing"

  Kaarthouder A4 "Swing"

  De kaarthouder A4 "Swing" is perfect geschikt voor bijvoorbeeld het presenteren van uw menukaart of ander drukwerk. Gemakkelijk plaats je de acrylaat kaarthouder in de aluminium voet. De aluminium voet geeft de menuhouder een elegant uiterlijk en zorgt ervoor dat de houder stevig blijft staan. De menuhouder kan gebruikt worden voor dubbelzijdige presentatie.

  Meer info
  Excl. BTW € 9,98 Incl. BTW € 12,08

  Meer informatie

 2. PVC Kaarthouder

  PVC Kaarthouder

  Kaarthouder van transparant PVC.

  PVC Kaarthouder A6
  Meer info
  Excl. BTW € 0,88 Incl. BTW € 1,06

  Meer informatie

 3. Kaarthouder A4 "Swing" | Liggend

  Kaarthouder A4 "Swing" | Liggend

  De kaarthouder A4 "Swing" | Liggend is perfect geschikt voor bijvoorbeeld het presenteren van uw menukaart of ander drukwerk. Gemakkelijk plaats je de acrylaat kaarthouder in de aluminium voet. De aluminium voet geeft de menuhouder een elegant uiterlijk en zorgt ervoor dat de houder stevig blijft staan. De menuhouder kan gebruikt worden voor dubbelzijdige presentatie.

  Meer info
  Excl. BTW € 10,40 Incl. BTW € 12,58

  Meer informatie

 4. Kaarthouder A5 "Swing"

  Kaarthouder A5 "Swing"

  De kaarthouder A5 "Swing" is perfect geschikt voor bijvoorbeeld het presenteren van uw menukaart of ander drukwerk. Gemakkelijk plaats je de acrylaat kaarthouder in de aluminium voet. De aluminium voet geeft de menuhouder een elegant uiterlijk en zorgt ervoor dat de houder stevig blijft staan. De menuhouder kan gebruikt worden voor dubbelzijdige presentatie

  Meer info
  Excl. BTW € 6,58 Incl. BTW € 7,96

  Meer informatie

 5. Kaarthouder A5 "Swing" | Liggend

  Kaarthouder A5 "Swing" | Liggend

  De kaarthouder A5 "Swing" | Liggend is perfect geschikt voor bijvoorbeeld het presenteren van uw menukaart of ander drukwerk. Gemakkelijk plaats je de acrylaat kaarthouder in de aluminium voet. De aluminium voet geeft de menuhouder een elegant uiterlijk en zorgt ervoor dat de houder stevig blijft staan. De menuhouder kan gebruikt worden voor dubbelzijdige presentatie.

  Meer info
  Excl. BTW € 6,92 Incl. BTW € 8,37

  Meer informatie

 6. Kaarthouder A6 "Swing"

  Kaarthouder A6 "Swing"

  De kaarthouder A6 "Swing" is perfect geschikt voor bijvoorbeeld het presenteren van uw menukaart of ander drukwerk. Gemakkelijk plaats je de acrylaat kaarthouder in de aluminium voet. De aluminium voet geeft de menuhouder een elegant uiterlijk en zorgt ervoor dat de houder stevig blijft staan. De menuhouder kan gebruikt worden voor dubbelzijdige presentatie.

  Meer info
  Excl. BTW € 4,88 Incl. BTW € 5,90

  Niet in voorraad

 7. Kaarthouder A6 "Swing" | Liggend

  Kaarthouder A6 "Swing" | Liggend

  De kaarthouder A6 "Swing" | Liggend is perfect geschikt voor bijvoorbeeld het presenteren van uw menukaart of ander drukwerk. Gemakkelijk plaats je de acrylaat kaarthouder in de aluminium voet. De aluminium voet geeft de menuhouder een elegant uiterlijk en zorgt ervoor dat de houder stevig blijft staan. De menuhouder kan gebruikt worden voor dubbelzijdige presentatie.

  Meer info
  Excl. BTW € 5,32 Incl. BTW € 6,44

  Meer informatie

 8. Kaarthouder A4 Ezel

  Kaarthouder A4 "Easel Stand"

  Kaarthouder A4 "Easel Stand", Presenteer op elegante wijze A4 kaarten of posters met deze acrylaat ezel met daarop een kaarthouder A4 Bevestigd. Gemakkelijk wissel je via boven de inhoud. 

  Meer info
  Excl. BTW € 14,99 Incl. BTW € 18,14

  Meer informatie

 9. Kaarthouder A4 staand met chroom voet

  Kaarthouder A4 staand met chroom voet

  Helder acrylaat Kaarthouder, geschikt voor een staande A4 presentatie, met een voet geproduceerd uit chroom. De kaarthouder is rondom gepolijst en ideaal voor een tweezijdige menukaart in uw Hotel of restaurant.

  Meer info
  Excl. BTW € 6,52 Incl. BTW € 7,89

  Meer informatie

 10. aarthouder A4 liggend met chroom voet

  Kaarthouder A4 liggend met chroom voet

  Een heldere acrylaat kaarthouder ideaal voor de presentatie van een liggende A4 uiting. De combinatie van de kaarthouder met de unieke ontworpen chroom voet zorgt voor een prachtige uitstraling en creëert een uniek design voor een twee-zijdige presentatie.

  Meer info
  Excl. BTW € 6,52 Incl. BTW € 7,89

  Meer informatie

 11. Kaarthouder A5 staand met chroom voet

  Kaarthouder A5 staand met chroom voet

  Een glasheldere kaarthouder, geschikt voor een staande 2 zijdige presentatie van uw A5 uiting, gecombineerd met een unieke chroom voet zorgen voor een echte uitstraling van bijvoorbeeld uw menukaart. 

  Meer info
  Excl. BTW € 4,54 Incl. BTW € 5,49

  Meer informatie

 12. Kaarthouder A5 liggend met chroom voet

  Kaarthouder A5 liggend met chroom voet

  Deze unieke kaarthouder met voet is een geschikte vorm om een twee zijdige presentatie te kunnen geven voor een liggend A5 formaat uiting. De kaarthouder wordt door ons geproduceerd uit helder acrylaat die tesamen met de chrome voet een uniek design aan uw uiting kunnen geven.

  Meer info
  Excl. BTW € 4,54 Incl. BTW € 5,49

  Meer informatie

 13. Kaarthouder A6 staand met chroom voet

  Kaarthouder A6 staand met chroom voet

  Een glasheldere acrylaat Kaarthouder met voet geproduceerd uit chroom en voorzien van een uniek design. De kaarthouder is rondom gepolijst en ideaal voor een tweezijdige presentatie van uw menukaart in uw Hotel of restaurant.

  Meer info
  Excl. BTW € 3,38 Incl. BTW € 4,09

  Meer informatie

 14. Kaarthouder A6 liggend met chrome voet

  Kaarthouder A6 liggend met chroom voet

  Een prachtige kaarthouder geschikt voor de presentatie van een liggende (landscape) A6 presentatie. De kaarthouder is ideaal voor een tweezijdige presentatie van bijvoorbeeld een menukaart in uw Hotel of restaurant. De kaarthouder wordt geplaatst in de unieke chroom voet.

  Meer info
  Excl. BTW € 3,38 Incl. BTW € 4,09

  Meer informatie

 15. Kaarthouder 1/3 A4 staand met chroom voet

  Kaarthouder 1/3 A4 staand met chroom voet

  Een prachtig ontworpen voet in combinatie met een kaarthouder geproduceerd uit glashelder acrylaat is de uitkomst voor een unieke 2 zijdige presentatie van uw uiting. De kaarthouder is geschikt voor een staande 1/3 A4 (ofwel 1/3 A4 DIN) presentatie. Bent u op zoek naar de kaarthouder A4 met voet klik dan op de link.

  Meer info
  Excl. BTW € 3,99 Incl. BTW € 4,83

  Meer informatie

 16. Kaarthouder met voet A3 Staand

  Kaarthouder met voet A3 staand

  Helder acrylaat Kaarthouder met voet van helder acrylaat 3 mm, rondom gepolijst. Uitermate geschikt voor een tweezijdige presentatie van uw staande A3 uitingen. Dankzij de voet kan je de kaarthouder stabiel wegzetten op een tafel of balie naar keuze. Indien gewenst kunt u de houder voorzien van een bedrukking.

  Meer info
  Excl. BTW € 14,99 Incl. BTW € 18,14

  Meer informatie

 17. Kaarthouder met voet A3 Liggend

  Kaarthouder met voet A3 liggend

  Helder acrylaat kaarthouder met voet beide gemaakt van helder acrylaat 3 mm, met een rondom gepolijste afwerking. Uitermate geschikt voor het presenteren van al uw liggende A3 formaat uitingen. De kaarthouder en voet worden los van elkaar geleverd. Dankzij de brede voet is de display uitermate geschikt voor een 2 zijdige stabiele presentatie op uw balie of tafel.

  Meer info
  Excl. BTW € 15,99 Incl. BTW € 19,35

  Meer informatie

 18. Kaarthouder met Voet A4 Staand

  Kaarthouder met voet A4 staand

  Helder acrylaat kaarthouder met voet van helder acrylaat, 2 mm, rondom gepolijst. Uitermate geschikt voor een tweezijdige presentatie van uw staande A4 formaat kaarten. De voet wordt los erbij geleverd, hierin kunt u heel gemakkelijk uw kaarthouder schuiven.

  Meer info
  Excl. BTW € 7,10 Incl. BTW € 8,59

  Meer informatie

 19. Kaarthouder met voet A4 Liggend

  Kaarthouder met voet A4 liggend

  Helder acrylaat Kaarthouder met voet van helder acrylaat 2 mm, rondom gepolijst. Uitermate geschikt voor een twee zijdige presentatie van een A4 formaat liggend. De voet en de kaarthouder worden los van elkaar geleverd.

  Meer info
  Excl. BTW € 7,50 Incl. BTW € 9,08

  Meer informatie

 20. Kaarthouder met Voet A4 Staand

  Kaarthouder met voet A5 liggend

  Helder acrylaat kaarthouder met voet van helder acrylaat, 2 mm, rondom gepolijst. Uitermate geschikt voor een tweezijdige presentatie van uw liggende A5 formaat kaarten. De voet wordt los erbij geleverd, hierin kunt u heel gemakkelijk uw kaarthouder schuiven.

  Meer info
  Excl. BTW € 5,56 Incl. BTW € 6,73

  Meer informatie

Lijst  Foto-tabel 

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Kaarthouders met voet

De kaarthouder met voet is een van de meest verkochte kaartenhouders van Displaysenzo.nl. Het is een kaarthouder waarmee u uw producten, diensten en menu’s professioneel kunt presenteren. Vanwege de kunststof voet is deze houder ideaal voor op het bureau, balie of voor een tafel presentatie. Daarnaast heeft de glasheldere kaarthouder het voordeel dat de kaart die je er in stopt aan twee zijden zichtbaar is. De kaartenhouders kunnen eventueel ook van een bedrukking worden voorzien, enkel en/of dubbelzijdig.

Kaarthouder met voet van chroom of kunststof

De kaarthouders met voet zien wij voornamelijk terugkomen bij horecagelegenheden. Het is namelijk een ideale manier om uw menu te presenteren. De acrylaat houder beschermt uw kaart optimaal. Hoe vaak bezoekers hem ook oppakken of als er eten of drinken op geknoeid wordt, het drukwerk in de houder blijft als nieuw. En met een vochtige doek kunt u de plastic houder makkelijk schoonmaken. Omdat de houder makkelijk in de voet te schuiven is, is het ook geen probleem om regelmatig van kaart te wisselen.  

De houders zijn verkrijgbaar met een kunststof voet (hetzelfde glasheldere acrylaat als de houder zelf) of een voet van metaal (chroom). Zo kunt u de houder kiezen die bij uw interieur past. Een compleet doorzichtige kaarthouder met voet is neutraal en past vrijwel overal. De kaarthouder met metalen voet heeft een wat meer trendy uitstraling.

Mocht u toch op zoek zijn naar een andere vorm van presentatie? Neem dan eens een kijkje bij onze T-standaardsL-standaards en menukaarthouders.

Maatwerk kaarthouder met voet

De kaarthouders met voet zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Aangezien Displaysenzo een dochteronderneming is van Acryflex BV is het voor ons mogelijk om alle producten op maat te maken of te personaliseren. Dus mocht u specifieke wensen hebben om uw product te presenteren; stuur dan een email naar info@displaysenzo.nl of bel naar 0164-258915. Dankzij onze jarenlange ervaring zullen we u hierin boven verwachting kunnen adviseren.

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 9, gebaseerd op 2674 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen