KAARTHOUDERS MET AFSTANDHOUDERS

 • Verschillende soorten
 • Geschikt voor liggende en staande presentatie
 • Glaslook acrylaat
 • Geleverd met afstandhouders

Lijst  Foto-tabel 

 1. Kaarthouder met afstandhouder 10,2 x 15,2 cm

  Kaarthouder A6 "Superior"

  De kaarthouder met afstandhouder is geschikt voor een staande en liggende presentatie van uw 10,2 x 15,2 cm formaat kaart. U draait heel gemakkelijk de pootjes, afstandhouders, van het acrylaat om de kaarthouders te openen. Vervolgens kunt de de kaart tussen de houder stoppen en draait u de afstandhouders goed aan. Let wel op; deze variant is enkel geschikt om neer te zetten op een bureau of balie.

  Meer info
  Excl. BTW € 6,99 Incl. BTW € 8,46

  Meer informatie

 2. Kaarthouder met afstandhouder 12,7 x 17,8

  Kaarthouder A5 "Superior"

  De kaarthouder met afstandhouder is geschikt voor een staande en liggende presentatie van uw 12,7 x 17,8 cm kaartformaat. U draait heel gemakkelijk de pootjes, afstandhouders, van het acrylaat om de kaarthouders te openen. Vervolgens kunt de de kaart tussen de houder stoppen en draait u de afstandhouders goed aan. Let wel op; deze variant is enkel geschikt om neer te zetten op een bureau of balie.

  Meer info
  Excl. BTW € 7,99 Incl. BTW € 9,67

  Meer informatie

 3. Kaarthouder A4 met afstandhouders

  Kaarthouder A4 "Superior"

  De kaarthouder met afstandhouder is geschikt voor een staande en liggende presentatie van uw 216 x 297 mm formaat kaart. U draait heel gemakkelijk de pootjes, afstandhouders, van het acrylaat om de kaarthouders te openen. Vervolgens kunt de de kaart tussen de houder stoppen en draait u de afstandhouders goed aan. Met deze kaarthouder kunt u prachtig een A4 formaat kaart liggend of staand presenteren op uw balie of tafel.

  Meer info
  Excl. BTW € 13,99 Incl. BTW € 16,93

  Meer informatie

 4. Wand kaarthouder met afstandhouder 10,2 x 15,2 cm

  Wandkaarthouder A6 "Superior" | met afstandhouder

  De wand kaarthouder met afstandhouder is geschikt voor een staande en liggende presentatie van uw 10,2 x 15,2 cm formaat kaart. U draait heel gemakkelijk de pootjes, afstandhouders, van het acrylaat om de kaarthouders te openen. Vervolgens kunt de de kaart tussen de houder stoppen en draait u de afstandhouders goed aan. Let wel op; deze variant is enkel geschikt om te bevestigen aan een wand.

  Meer info
  Excl. BTW € 6,42 Incl. BTW € 7,77

  Meer informatie

 5. Wand kaarthouder met afstandhouder 12,7 x 17,8 cm

  Wandkaarthouder A5 "Superior" | met afstandhouder

  De kaarthouder met afstandhouder is geschikt voor een staande en liggende presentatie van uw 12,7 x 17,8 cm formaat kaart. U draait heel gemakkelijk de pootjes, afstandhouders, van het acrylaat om de kaarthouders te openen. Vervolgens kunt de de kaart tussen de houder stoppen en draait u de afstandhouders goed aan. Let wel op; deze variant is enkel geschikt om te bevestigen aan de muur.

  Meer info
  Excl. BTW € 7,46 Incl. BTW € 9,03

  Meer informatie

 6. Wandkaarthouder A4 met afstandhouders

  Wandkaarthouder A4 "Superior" | met afstandhouder

  De kaarthouder met afstandhouder is geschikt voor een staande en liggende presentatie van uw 216 x 297 mm formaat kaart. U draait heel gemakkelijk de pootjes, afstandhouders, van het acrylaat om de kaarthouders te openen. Vervolgens kunt de de kaart tussen de houder stoppen en draait u de afstandhouders goed aan. Aan de achterzijde van de kaarthouder bevinden zich twee ophangmechanisemen waarmee u deze kaarthouder stevig aan de wand kunt bevestigen.

  Meer info
  Excl. BTW € 17,53 Incl. BTW € 21,21

  Meer informatie

Lijst  Foto-tabel 

Bent u op zoek naar kaarthouders met afstandhouders? Bij Displaysenzo bieden we zowel een wand als tafelmodel voor u aan. Geschikt voor liggende en staande formaat presentaties. We hebben standaard de maten A4, A5 en A6 in ons assortiment. Bent u op zoek naar een afwijkende maat? Neem dan zeker eens contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen. Maatwerk is mogelijk.

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 9, gebaseerd op 2674 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen