MAGNETISCHE KAARTHOUDERS

 • Acrylaat blokken zijn geschikt voor een 2 zijdige presentatie
 • Acrylaat blokken zijn geschikt voor staande en liggende presentaties
 • Voorzien van magneten
 • Luxe standaards zijn geschikt voor 1 zijdige presentatie
 • Luxe standaards geschikt voor liggende kaartformaten

Lijst  Foto-tabel 

 1. Magnetische t standaard A4 staand

  Magnetische t standaard A4 staand

  Een magnetische t standaard voor de 2 zijdige presentatie van een A4 staand formaat folder, flyer of prijskaart. De kaarthouder bestaat uit twee acrylaat platen die dankzij 4 sterke magneten naar elkaar getrokken worden. Een van de twee kaarthouders zit vastgelijmd aan de voet, de andere zijde kun je voor het verwisselen van uw kaart eraf halen. Dankzij de brede voet is deze t vormige kaarthouder uitermate geschikt voor een tafel of balie presentatie.

  Meer info

  Van € 18,76

  Special Price Excl. BTW € 13,30 Incl. BTW € 16,09

 2. Magnetische kaarthouder A4

  Luxe magnetische standaard A4

  Bent u op zoek naar een design standaard? Dan bent u bij de luxe standaards van displaysenzo aan het juiste adres! U klikt de voorste lijst eenvoudig d.m.v. magneten los van de achterzijde en stopt uw uiting in de standaard en klikt vervolgens de voorzijde er weer op! Met een prachtig en luxer resultaat. Geschikt voor liggende A4 presentatie!

  Meer info
  Excl. BTW € 12,00 Incl. BTW € 14,52

 3. Magnetische acrylaat visitekaarthouder 30 mm

  Magnetische kaarthouder A6

  Een acrylaat kaarthouder met aan iedere hoek 4 sterke magneten. Dat zijn de magnetische kaarthouders van displaysenzo. Geschikt voor het presenteren van een staand en liggend A6 formaat uiting. Per zijde 15 mm dik dus totaal van het blok komt neer op 30 mm.

  Meer info
  Excl. BTW € 11,50 Incl. BTW € 13,92

 4. Magnetische acrylaat kaarthouder A5 30 mm

  Magnetische kaarthouder A5

  Een acrylaat kaarthouder met twee zijdes van elk 15 mm die naar elkaar getrokken worden door 4 sterke magneten aan iedere zijde, dat zijn de magnetische kaarthouders van displaysenzo. De kaarthouders zijn geschikt voor zowel een staande als een liggende presentatie en zorgen voor een sjieke en verzorgde uitstraling.

  Meer info
  Excl. BTW € 18,75 Incl. BTW € 22,69

Lijst  Foto-tabel 

Luxe magnetische standaards

Bent u op zoek naar een luxe variant kaarthouders voor bijvoorbeeld in uw etalage? Met de magnetische kaarthouders en standaards van Displaysenzo creëert u die luxe designers uitstraling die u zoekt. U kunt al onze kaarthouders en standaards gemakkelijk van elkaar halen dankzij de sterke magneten. De curved standaards zijn geschikt voor een liggende presentatie van uw formaat kaart. De magnetische kaarthouders kunnen zowel staand als liggend gebruikt worden dankzij het stevige en dikke acrylaat blok. Verkrijgbaar in de maten A4, A5 en A6 in zowel een liggende als een staande variant. Eenvoudig online te bestellen in onze webwinkel. Mocht u op zoek zijn naar een andere dikte of formaat neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Klanten beoordelen Displaysenzo.nl met een 8.6, gebaseerd op 2224 beoordelingen op de schaal van 10. Bekijk beoordelingen